Dnevni horoskop za soboto 4. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 4. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 4. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 4. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tokrat boste na vseh področjih s pogumnim pristopom prišli do bistva, ki vas bo razveselilo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čim prej se opredelite in zagovarjajte svoje, posebno glede izredno pomembnega vprašanja.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja. Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati.

Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti.

Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti. Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Ali se odločiš ostati v plitvem delu bazena, ali pa se poženeš v ocean.

Christopher Reeve

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Fran Erjavec, slovenski naravoslovec, pisatelj
  • Janko Kersnik, slovenski pisatelj
  • Kenzo Tange, japonski arhitekt
  • Dawn Fraser, avstralska plavalka
  • Renato Jenček, slovenski dramski igralec

Na današnji dan v Ljubljani svojo zadnjo pot opravi ljubljanski trolejbus. Mark Spitz osvoji sedmo zlato kolajno na olimpijskih igrah v Münchnu. Salvador Allende postane čilenski predsednik. ZDA sprejmejo zakon o nevtralnosti. Sprejeta Niška deklaracija o naravnih pravicah Slovencev, Hrvatov in Srbov. V Lublanskih novicah se prvič pojavi predlog, naj bo Ljubljana glavno mesto Slovenije. Rodil se je Anton Bruckner, avstrijski skladatelj in Darius Milhaud, francoski skladatelj. Umrl je Steve Irwin, avstralski zoolog, avtor dokumentarnih filmov in Mira Mihelič, slovenska pisateljica.

Katera astro znamenja se boste danes aktivno vključevala v družinsko dogajanje?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes aktivno vključevali v družinsko dogajanje rojeni v znamenju bika in raka.

Ali je današnji dan dober za napredek na področju ljubezni?

Današnji dan je zelo primeren za napredek na čustvenem področju, saj boste optimistični.

Preberite tudi: MESEČNI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vzdušje, ki bo v domačem okolju stkalo ohlapno energijo, ne bo niti malce storilnostno naravnano. Opazili boste da ste na točki brez pravega razumevanja drugih, kar prinaša oddaljitev v odnose.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z luno v znamenju leva se lahko veselite prijetnih sprememb, razveselili se boste vsega kar se bo dogajalo, zato se lahko dogovorite brez kakršnih koli težav. Ob pogovoru boste mirni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj manjših težav je pričakovati zaradi nejasnosti s financami, zato se zadržite pred nesmiselnimi nakupi. Ljubezen vas lahko zopet poveže z osebo, ki vas mika zaradi posebnih lastnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj, kar se dogaja v vaši bližini, vas želi obremeniti, saj niste vajeni prilagajanja in čakanja. Pod pritiskom boste, tudi glede odnosa, ki je obtičal v slepi ulici in zanj ne najdete rešitve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zastavili si boste nekaj konkretnih ciljev, saj vas spodbuja energija lune v vašem znamenju. Usmerili se boste k temu, da bi zopet združili prijetno s koristnim in se pogovorili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zaradi lune v levu se občutljivost umika, všeč vam bo, da ni prisotnih nobenih čustvenih odzivov. V večernih urah si boste vzeli več časa za svojo ljubljeno osebo ter se nežno o vsem skupaj pogovorili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred vami je zanimiv, vendar tudi malce naporen čas. Čustva bodo potlačena, vendar boste v domačem okolju veliko naredili, če se boste počutili umirjeni in skoncentrirani na to, kar je pomembno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odpravite se na izlet, ne čakajte več, temveč razširite obzorja in se ne zatekajte v navade, ki vas počasi obremenjujejo. Prostora bo dovolj za nekoliko drugačno odločitev ter udejanjenje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dober spomin vas bo rešil ob nekem nepričakovanem zasebnem srečanju, saj bo vse potekalo izredno hitro in razgibano. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni, dvomljivi in zadržani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Temperamenti ljudje, ki so zaradi lune v levu preveč spontani, bodo načenjali vašo samozavest. Priznati lastne napake bo zelo naporen proces, vendar dolgoročno uspešen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ko razlagate zasebne zadeve pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes. Zavedate se, da vam je določena zadeva izredno pomembna, zato se vanjo poglobite, vzdržite notranjo napetost in popravite, kar se popraviti da.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Krivda, ki jo čutite vas samo vodi v negativno razmišljanje, zato se je čim prej znebite. Z nekaj koraki na področju osebne rasti in pripravljenosti na preobrazbo vam bo uspelo.

Vas zanima: NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZA ROJENE V ZNAMENJU DEVICE