Dnevni horoskop za soboto 26. junija 2021

HOROSKOP
Dnevni horoskop za soboto 26. junij 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 26. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 26. junij 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ranljivost na področju čustev boste zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom skrivali za trdo masko brezbrižnosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na pol poti se boste ustavili in ugotovili, da ste utrujeni. Zato raje počakajte na bolj ugoden trenutek.

horoskop
Vpliv lune na današnji dan

Danes ob 16.08 uri luna preide v znamenje Vodnarja

Dopoldan bo čas predstavljal globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve.

Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Popoldan, ko luna preide v znamenje vodnarja bo življenje postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi. V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev.

Poletna noč je kot popolna misel.

Wallace Stevens

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ignac Koprivec, slovenski pisatelj, novinar
  • Zlatko Prica, hrvaški slikar
  • Pavel Ivanovič Beljajev, ruski kozmonavt
  • Claudio Abbado, italijanski dirigent
  • Greg LeMond, ameriški kolesar

Na današnji dan, na ljubljanskem Trgu republike je bila slovesno razglašena neodvisnost Slovenije. Obnovljeni vodnjak s Herkulovim kipom na Levstikovem trgu v Ljubljani, ki so ga odkrili na dan slovesnosti po razglasitvi samostojnosti Slovenije. Hongkong je postal britanska kolonija. Indira Gandhi vzpostavi avtoritativno oblast v Indiji. Podpisana je bila ustanovna listina Organizacije združenih narodov. Rodil se je Juš Kozak, slovenski pisatelj in Anton Breznik, slovenski jezikoslovec. Rodil se je tudi italijanski nogometaš Paolo Maldini in motociklist Max Biaggi. Umrl je Božo Šprajc, slovenski filmski režiser in Albert I., monaški knez.

Česa se morate danes zaradi vpliva konjunkcije varovati?

Dnevni horoskop napoveduje, da se morate danes varovati ljubosumja in negativnih dvomov.

Katera astro znamenja boste danes na področju ljubezni najbolj sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj sproščeni na področju ljubezni rojeni v znamenju dvojčka, leva in rib.

Preberite tudi: RETROGRADNO OBDOBJE NEPTUNA V RIBAH

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odločili se boste in popoldne, ko luna preide v vodnarji naredili pomembne korake naprej. Daleč v ospredju bo dom in družinsko življenje, z veseljem si boste vzeli čas za lepe trenutke.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Še sami ne veste, kako in kam, zato se skušajte zbrati. Dopoldne boste z luno v kozorogu izredno dobro razpoloženi tudi za nekaj več športa in rekreacije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dogodek upanje in pokazalo pravo pot. Dobra energija vam bo kot lučka, ki vodi iz teme. V primeru, da ste še samski je to dan, v katerem se boste spomnili na preteklost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Za vse ne morete poskrbeti sami in to vas bo pri celi stvari najbolj spravljajo ob živce, saj boste ponavljali nikoli do konca osvojene lekcije, ki vam niso najbolj usojene.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Poskrbeli boste, da se lahko umirite in da v notranji modrosti sprejmete popoldne s pomočjo lune v vodnarju odločitve prihodnosti. Delo in delovne obveznosti vam bodo šle dobro od rok.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zavedate se, da nečesa ne obvladate, vendar pa morda preveč razmišljate o težavah, ki ste si jim pripisali prevelik pomen. Premalo časa bo ostalo za oddih in zabavo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Največji izziv bo zadeva, ki vam bo sprva neznanka. In če tudi boste morali plavati v mrzli vodi usode, poiščite način, da se odločite in naučite pomembnih trenutkov v ljubezni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Samski škorpijoni se boste morali v današnjem dnevu zaradi vpliva lune, ki popoldne preide v vodnarja braniti pred nekaterimi očitki, ki bodo prišli s strani oseb, s katerimi ste bili včasih v odnosu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sledili boste modrim nasvetom in se popoldne, ko bo luna v vodnarju prepustili lepim zadevam. Zanimivo pa je, da pri tem ne boste spregledali očitkov drugih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prav gotovo danes ni čas, da iščete krivca, ampak da poiščite harmonijo ravnovesja. V ljubezenskem življenju je pomembno, da se nekoliko bolj potrdite in ne pričakujete, da je vse preprosto.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tako na družabnem kot na poslovnem področju bo dogajanje zelo intenzivno in napeto, na trenutke kar malce stresno. Veliko boste tvegali, kar vam bo celo všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tudi vi se lahko kdaj zmotite in to bo očitno tako v karieri kot glede ljubezenskega srečanja, ki bo potekalo v sproščenem vzdušju. Zapomnite si, da lepa beseda lepo mesto najde.

Vas zanima: KATERE ŽENSKE BODO V TEM POLETJU NAŠLE LJUBEZEN?