Dnevni horoskop za soboto 22. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 22. maja 2021, svetovni dan biodiverzitete

Dnevni horoskop za danes, soboto 22. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 22. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan biodiverzitete. Danes boste kot sanjač, ki se rad zapira vase, zato bodo ljudje okoli vas presenečeni nad vami.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zanimale vas bodo težave drugih, zato pazite, da ne boste v navalu svoje radovednosti povzročili čisto napačnega vtisa o sebi.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju tehtnice

Danes ob 3.35 uri preide luna v znamenje tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto.

Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas. Izberite oblačila, ki izžarevajo da ste v trendu z modo, vendar v minimalistični smeri. Skratka, razvajajte se, če se le da v umirjeni družbi.

Danes praznuje Naomi Campbell: Astro profil

Njeno Sonce v znamenju Dvojčkov poudarja njeno simpatičnost in razigranost na vsakem koraku. Hitro se zaljubi, še hitreje se odljubi. Kljub temu da deluje zelo samozavestno, se ji vrstijo obdobja, ko se bori sama s sabo in strmi k odločnosti. Luna v Strelcu jo rešuje pred razočaranji in ji vliva novo moč, da se po težavah zna z lahkoto pobrati in se usmeriti v nove cilje. V čustvenem dojemanju je nekoliko površna.

Zaradi Merkurja v znamenju Bika je njena komunikacija dovršena, modra in diplomatska. Nekaj težavnih obdobij v ljubezni ji nosi Venera v znamenju Raka, zaradi katere nikoli popolnoma ne zaupa, razen seveda sebi. Mars v Dvojčkih pa je tisti, zaradi katerega je njena pot še bolj uspešna in razigrana.

Le en dotik narave, in ves svet je bolj prijazen.

William Shakespeare

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Thomas Gold, avstrijsko-ameriški astronom
  • Betty Williams, severnoirska političarka, nobelovka
  • Hrvoje Horvat, hrvaški rokometaš, trener
  • Pedro Diniz, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Novak Đoković, srbski tenisač

Na današnji dan Slovenija, Hrvaška ter Bosna in Hercegovina postanejo članice OZN. Ameriški predsednik Harry S. Truman objavi Trumanovo doktrino. Brata Wright patentirata svoje letalo. Rodil se je Daniel Gran, avstrijski slikar in Arthur Conan Doyle, škotski pisatelj. Rodil se je tudi veliki nemški skladatelj Richard Wagner in ameriška slikarka Mary Stevenson Cassatt. Umrl je Gojmir Anton Kos, slovenski slikar in Boris Kalin, slovenski kipar.

Katera astro znamenja boste danes hrepenela po iskreni ljubezni in dotikih?

V današnjem dnevu boste hrepenela po iskreni ljubezni in dotikih rojeni v znamenju leva, tehtnice in rib.

Kaj je tisto, kar je danes najbolj priporočljivo početi?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je danes najbolj priporočljivo posvetiti sebi, tako notranjosti, kot tudi zunanjosti.

Preberite tudi: KAKŠEN VPLIV IMA ASTROLOGIJA NA KRIZO SREDNJIH LET?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če se bodo določene stvari v vašem življenju zaključile, se ne obremenjujte, saj ne boste imeli nobenega vpliva na potek dogodkov, potem ko so se že začeli odvijati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskrbite danes, ko je luna v tehtnici za urejen videz, saj imate tokrat odlične možnosti, da srečate nekoga, ki vam bo pri srcu. Ves dan boste umirjeni in pozitivno usmerjeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste malce na trnih, saj boste nekje globoko v sebi vedeli, da imate pred sabo še veliko nedokončanih stvari. Vaš instinkt vam bo govoril, da je zdaj pravi čas, da to dokončate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Doma morda ne bodo najbolj zadovoljni zaradi vaše zagnanosti pri športnih dejavnostih, vendar boste z vplivom lune v tehtnici uspeli urediti tako, da bosta v domu mir in sreča.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes se pripravite na razne spremembe, ki se lahko nenadoma pojavijo. Nekaj skrivnostnega bo v zraku in samo vaša reakcija bo tista, ki bo pognala dogajanje v tek.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Bodite bolj pazljivi pri vseh vrstah komunikacije, ker vas lahko kdo napačno razume. Mislili boste, da so vaše besede jasne, vendar vam lahko kljub temu ponagaja sarkazem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezen je v zraku, vi pa jo od vseh znamenj zaradi lune v vašem znamenju najbolj občutite. Nič zato, če se ne morete popolnoma skoncentrirati na delo, saj je ljubezen tista, ki vas navdihuje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zamikalo vas bo zapravljanje, želeli boste več kot običajno. Bolje bi bilo, da bi ta denar prihranili in se po nakupih odpravili, ko boste res kaj potrebovali, saj vas lahko danes marsikaj zavede.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izogibate se soočenju, kar je za vas povsem neznačilno. Pazite na zdravje, znova se pojavljajo simptomi slabše odpornosti in presnove, kot so glavoboli in motnje s spancem.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V zadnjem trenutku si boste premislili in brez jasnega razloga odpovedali dogovor. Razmislite, če ni to le strah pred neznanim in nikar toliko ne komplicirajte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne boste se mogli odločiti, čeprav zadeva ni zares pomembna in tega se boste zavedali tudi sami. Če le lahko, prepustite večjo pomembno odločitev komu drugemu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Glejte z optimizmom v prihajajoč dan, delajte z luno v tehtnici načrte in sanjajte o svetli prihodnosti. S svojo energijo se boste zavedali vseh prednosti in se lažje soočili.

Vas zanima: Natalna karta ali Vi in vaš partner