Dnevni horoskop za soboto 13. junija 2020

Dnevni horoskop za soboto 13. junija 2020
Dnevni horoskop za soboto 13. junija 2020

Dnevni horoskop za danes, sobota 13. junija 2020.

Horoskop dnevni – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da si ustvarite dan po vaših željah. Horoskop ljubezen, horoskop denar, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: Včasih boste stvari predolgo analizirali, toda večinoma vam bo daljši razmislek še kako prišel prav.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 23.03 preide luna v znamenje ovna – Zadnji krajec

Luna v znamenju ovna

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Sadno zelenjavni napitek bo danes odlična izbira. Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol.

Podajte se raje v nakupovanje, še posebej, če v svoji omari že nekaj časa pogrešate kakšen bolj drzen kos. Lahko se pojavi težava, kaj obleči in kakšno frizuro narediti. Na koncu se boste odločili za prodorne kombinacije, vendar je lahko prisotne tudi nekaj površnosti.

Čez dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, zato se obisku raznih salonov izognite, saj boste preveč nemirni. Pojavi se lahko tudi nekaj težav s spanjem.

Zadnji krajec nastopi ob 8:24

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična.

Življenje je dolga priprava na nekaj, kar se nikoli ne zgodi.

William Butler Yeats

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Anton Slodnjak, slovenski književni zgodovinar
Tage Erlander, švedski predsednik vlade
Kristo Javačev – Christo, bolgarski umetnik
Whitley Strieber, ameriška pisateljica
Klaus W. Iohannis, romunski predsednik

Na današnji dan Slovenija prvič sodeluje na volitvah za Evropski parlament. Na današnji dan je umrl sveti Anton Padovanski. Rodil se je irski pesnik in dramatik William Butler Yeats in dvojčici Mary Kate in Ashley Olson, ki sta zasloveli v nanizanki Polna hiša, kasneje pa sta zgradili filmski in modni imperij.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za soboto 13. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Srečanje, ki se vam obeta v popoldanskih urah bo zaradi energije Zadnjega krajca prijetno in vznemirljivo. Tudi ko boste šli proti domu, boste še vedno čutili metuljčke v želodcu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Proti koncu dneva, ko se bliža prehod lune v znamenje ovna bo vaša samozavest vse močnejša. Rezultati, ki bodo pozitivni ne bodo izostali. Imeli boste občutek, da lahko premagate vse.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z vašo zračno energijo boste danes na vsakem koraku pometli s konkurenco in si zastavili čudovite smernice za prihodnost. Marsikdo vas sicer ne bo razumel, ampak to vas ne bo zanimalo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj boste s pomočjo Zadnjega krajca dosegli veliko hitreje, kot ste sploh upali. Želja, da bi zadevo končali, vam bo dala dodatni zagon, tudi v popoldanskih urah. Potrebujete več razgibavanja in razvedrila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Veselje vas bo v današnjem dnevu držalo pokonci. Dobro razpoloženje bo povezano s simpatijo ali osebo, ki vam je močno naklonjena, kar se tiče strasti. Luna v ribah bo vaša zaščitnica.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 13. junija 2020

Z določeno osebo se ne boste ravno strinjali. To sicer nujno ne pomeni da mora priti do večjega konflikta. Poskusite si pridobiti nekaj zaupanja, strinjanje o tem da se ne strinjate pa bo tudi produktivno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dobri prijatelji bodo danes vaš vir dobre volje. S tem, ko jih boste prisrčno sprejeli, boste pokazali, kako iskreno ste se jih razveselili. Namenite pa nekaj časa tudi sebi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vsaka stvar, ki se vam bo v današnjem dnevu zgodila, bo imela za vas določen pomen. Včasih dobre, včasih pa tudi opozorilen, saj bdi nad vami energija zadnjega luninega krajca.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ugodni planeti vam obetajo zanimiv konec tedna. Lahko ga preživite po svojem okusu, saj imate dovolj časa in energije tudi za nekaj, kar ste večkrat preložili. Sprostite se.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izkušnje so vas pripeljale do tega, da ljudem okoli sebe preprosto ne morete več zaupati. Čas je, da se kljub slabim izkušnjam nekoliko odprete bližnjim prijateljem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes, ko boste čutili energijo Zadnjega krajca vam bo vse nekoliko lažje. Prihajajo nežni občutki in želja po romantiki, ki pa bo seveda tudi uslišana. Usmerite se vase!
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V ljubezni postajate preveč izbirčni in zahtevni. Nekoga vseeno pogrešate bolj, kot si želite priznati. Lahko storite kakšen novi korak, vendar le po tehtnem premisleku.