Dnevni horoskop za soboto 1. maja 2021

praznik dela
Dnevni horoskop za soboto 1. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 1. maja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za soboto 1. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, praznik dela. Vaš osebni napredek bo najbolj intenziven takrat, ko boste znali z ovirami ravnati na diplomatski način.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na podlagi izkušenj, ki lahko najprej delujejo kot ovire, lahko pridobite izredno podlago na poti k stabilnosti.

živel 1 maj
Praznik dela, živel 1. maj

Luna je v znamenju kozoroga

Kozorog je deseto znamenje zodiaka, po temperamentu melanholično znamenje, vlada obdobju starosti. Je hladno, strogo, konzervativno, moralistično, praktično in dogmatično znamenje. Zodiakalna funkcija kozoroga je izjemna koncentracija, čvrsta struktura, voluntarizem in močna ambicija. Kozorog ima čudovit energetski potencial, kljub temu da je na prvi pogled zelo hladen in trd.

V medsebojnih odnosih je v dneh z luno v kozorogu začutiti precej hladu, odmaknjenost in pomanjkanje sočutja.

Danes bodo vaše življenjske zahteve bolj skromne, pojavili pa se bosta tudi varčnost in kritičnost. Z ljudmi boste težje poiskali stik, primanjkovalo vam bo tudi nežnosti. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Delo vliva olje v svetilko življenja, mišljenje vžiga njen plamen.

John Bellers

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Danilo Popivoda, slovenski nogometaš
  • Andrej Šifrer, slovenski glasbenik
  • Terezija Cvetka
  • Zaz, francoska pevka
  • Mišo Brečko, slovenski nogometaš

Na današnji dan Slovenija, Madžarska, Češka, Slovaška, Poljska, Litva, Latvija, Estonija, Malta in Ciper postanejo članice Evropske unije. Na Manhattnu v New Yorku so odprli Empire State Building. Rodil se je Ferry Souvan, slovenski besedilopisec in Joseph Addison, angleški pesnik. Umrl je Lojze Kovačič, slovenski pisatelj in Irena Barber, slovenska pisateljica, novinarka.

Katera astro znamenja se boste danes z veseljem prepustila brezdelju?

Z veseljem se boste danes prepustili brezdelju rojeni v znamenju bika, raka in vodnarja.

Kako bo luna v zemeljskem znamenju danes vplivala na medsebojne odnose?

Dnevni horoskop napoveduje na področju odnosov sumničavo in hladno vzdušje, težko vam bo karkoli dopovedati ali razložiti.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAJ 2021 ali POSLOVNO NAJBOLJ USPEŠNE SO ŽENSKE ROJENE V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes, ko bo luna v kozorogu se boste raje umaknili v svoj svet. Mogoče se bodo pojavile tudi nove možnosti glede dela ali financ. Če boste sklepali kompromis, bodite premišljeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste po vsej verjetnosti najraje v objemu svoje ljubljene osebe ali v družbi ljudi, ki jih imate radi. Pozno zvečer, boste preveč nervozni, da bi se popolnoma sprostili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Že zjutraj se boste veselili nekega dejanja in nič ne bo skalilo vašega navdušenja, ki bo dobro vplivalo tudi na domače. V sebi boste čutili da prihaja čas za večje spremembe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes vam bo občutek za svobodo in neodvisnost pomagal, da se boste zavedali svojega bivanja in predvsem, da se ne boste preveč obremenjevali. Pripomogla vam bo tudi zanimiva gesta.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vedeti morate, kdo ste in kakšni so vaši notranji potenciali, kar pa tokrat nebo težko, saj boste zelo pogumni. Luna v znamenju kozoroga bo olajšala marsikatero odločitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub temu da je sobota, se boste v mislih podali v reševanje poslovnih in finančnih zadev, ki vam bodo pričarale boljše razpoloženje. V zadnjem obdobju ste bili s temi zadevami preobremenjeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čustva boste postavili na stran, saj boste imeli občutek, da se ljubljena oseba ne odziva tako, kot bi si vi želeli. Zaradi vpliva lune v kozorogu se lahko pojavi nekaj hladnosti v odnosih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu se vam bo na trenutke zdelo, da ste prišli do točke, ko ne morete več naprej tako kot doslej. Prihaja čas za preboj in spremembe. Nov začetek in nov zagon vas bosta prebudila.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekoliko boste zmedeni, ker boste imeli na voljo več možnosti izbire. Vaš optimizem se bo proti večeru povrnil. Če ste imeli v vašem življenju osebo, ki vas je obremenjevala, jo čim prej odslovite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obetajo se vam spremembe, ki jih bo potrebno zagrabiti, in sicer takrat, ko bodo privrele na površje. Imeli boste občutek, da se še vedno oklepate starih vzorcev, čeprav veste, da vam ne prinašajo nič dobrega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pomembno situacijo boste danes, ko bo luna v kozorogu spregledali veliko bolj celovito in brez utvar. Vedno se obremenjujete z omejitvami, ki si jih ustvarite sami. Tokrat pa bo malce drugače.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu boste zelo zaskrbljeni ali se boste bojevali z lastnimi moralnimi razmišljanji, ki vas bodo le begala. Prepustite se toku energije, ki naj bo ves čas povezana s pozitivnimi mislimi.

Vas zanima: ODVISNOST OD DELA: STE DELOHOLIK?