Dnevni horoskop za ponedeljek 5. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 5. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 5. aprila 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 5. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes prihajajo različne vibracije, prehod lune v kombinaciji s konjunkcijo med Plutonom in Luno lahko povzroči nihanja, takšna in drugačna. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Zazrite se vase, ne dovolite da bi vas kdo razjezil, dovolite si biti sami s sabo, tudi takrat ko ste nemirni.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 15.03 uri preide luna v znamenje vodnarja

Luna v znamenju kozoroga vlada koži in okostju. Roke in noge bodo bolj hladne, zato poskrbite za dovolj razgibavanja in skušajte nadzorovati težnjo k melanholiji in občutku, ki vas vleče navzdol. Če boste ohranili pozitiven pogled, boste danes močna in zdrava oseba. Lahko se umaknete, če se slabo počutite. Vaša najboljša terapija bo druženje in poslušanje glasbe.

Popoldan luna preide v znamenje vodnarja pa lahko živčni sistem opeša, kar posledično vodi do tesnobe ali nespečnosti.

Na srce in cirkulacijo lahko vpliva tudi pretirano naprezanje, pazite pa še posebej na gležnje, če ste nagnjeni k krčem in zvinom. Neomejena narava tega vpliva je tako raznolika, da bi lahko pozabili poskrbeti za vaše fizično telo. Dnevna rutina vadbe in obrokov lahko pripomore k večji skrbi za zdravje. Zdravilne strategije so izleti v naravo, počitek, sonce ter čaj žajblja in šipka.

Pesimist vidi težavo v vsaki priložnosti, optimist vidi priložnost v vsaki težavi.

Winston Churchill

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jurij Souček, slovenski gledališki igralec
  • Primož Lorenz, slovenski pianist
  • Agnetha Fältskog, švedska pevka v skupini ABBA
  • Franziska van Almsick, nemška plavalka
  • Dejan Kelhar, slovenski nogometaš

Na današnji dan je Valentin Vodnik s svojim izvirnim uvodom objavil prve slovenske Kuharske bukve. Winston Churchill odstopi z mesta britanskega predsednika vlade. Odprli so najdaljši viseči most na svetu na Japonskem. Rodil se je Josip Ogrinec, slovenski pripovednik, dramatik in Vinko Möderndorfer, slovenski učitelj, zbiralec etnološkega gradiva. Umrl je Charlton Heston, ameriški filmski igralec in Kurt Donald Cobain, ameriški grunge glasbenik.

Kakšno energijo prinaša v današnjem dnevu konjunkcija med Luno in plutonom?

V današnjem dnevu zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom prihajajo razdražljivost, napetost in občutljivost.

Katera astro znamenja bodo v današnjem dnevu najraje počivala in lenarila?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste danes najbolj ležerni rojeni v znamenju ovna, kozoroga in vodnarja.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskusite se danes umiriti in nekoliko brzdajte svojo pestro domišljijo. Prehod lune v znamenje vodnarja vam obeta nekaj več v ljubezenskih odnosih, ki vas bodo prebudili na prijeten način.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dan s prehodom lune iz kozoroga v vodnarja ne bo prinesel večjih novosti razen določenih sporočil, ki jih boste razumeli na pravi način. Ne morete se odločiti, nekdo pa zahteva prilagajanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če imate kakšen finančni dolg, boste morali biti v današnjem dnevu zbrani, glede plačil disciplinirani. Če si nameravate sposoditi denar, raje še počakajte. Nestrpni boste, ker želite vse na enkrat.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes bo prisotnih zaradi prehoda lune v znamenje vodnarja nekaj nesporazumov. Pomembno je, da delujete brez trme. Čeprav ste samozavestni, ne pomeni, da lahko nadaljujete brez upoštevanja okoliščin.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Uporabite energijo lune v kozorogu zjutraj za doseganje svojih ciljev. Pogum lahko izkoristite predvsem na poslovnem področju tako da poveste tisto, s čemer ste dolgo odlašali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vznemirja vas nekaj nerešenega, kar se ne more razvozlati na hitro. Precej neodločni boste, ker določenih stvari še ne poznate tako, kot bi radi, tudi samozavest ne bo ravno na vrhuncu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan, ko se luna pomakne v vodnarja bo v znamenju spremenljivega počutja. Dejavni boste in nemirni. Najbolj vas bodo razumele ženske, najmanj pa tisti, ki imajo močno povišan ego.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes prihaja več zagona pri delu in prav všeč vam bo, ko boste lahko naredili točno to, kar ste si pred tem zamislili. Pri tem boste lahko na področju kariere aktivirali tudi druge ljudi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Današnji dan je čas za zelo usmerjene cilje, o katerih razmišljate že nekaj časa. Potrebno bo zbrati pogum in odločno narediti stvari, ki bodo izboljšale trenutno situacijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dopoldan z luno v vašem znamenju bo minil hitro. Ne bodite jezni, če se ne morete osredotočiti na vse, kar bi radi dosegli, in na vse, kar vas obremenjuje v ozadju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne more se vam posrečiti prav vse, česar se lotite, sprijaznite se danes s tem. Zato ne kuhajte mule z nekom, ki vas bo opozoril na morebitne napake, ki jih ves čas ponavljate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Določena situacija vas ne navdušuje preveč, zadev pa se morate vsekakor lotiti, brez kakršnih koli pomislekov. Ne skrbite, kmalu bo več časa za nekaj, kar vas bo notranje pomirilo.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP