Dnevni horoskop za ponedeljek 4. maj 2020

Dnevni horoskop horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 4 maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 4. maja 2020

Dnevni horoskop za ponedeljek 4. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Horoskop smernica: V trenutnem naletu strasti se pravzaprav ne želite čustveno vezati, zato si izmišljujete vse možne izgovore s katerimi bi opravičili svoje obnašanje v določenih situacijah.

Dnevni horoskop za 4. maja ponedeljek
Dnevni horoskop za ponedeljek 4. maja

Ob 9.09 preide luna v znamenje tehtnice

Luna v znamenju tehtnice

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za spletni zmenek.

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom ali v lepotnih salonih. Kjer vas bodo dodatno polepšali.

Manj boste občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite intenzivnemu čiščenju kože in uporabite kakšno naravno masko. Masaže za sprostitev mišic in uma bodo dosegle svoj učinek. Skratka, razvajajte se.

Čez polje in skoz gozdove
iščem pota na vrhove,
da napijem se vedrine,
jasnih žarkov in sinjine.

Cvetko Golar: Čez polje in skoz gozdove

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Cvetko Golar, slovenski pesnik, pisatelj, dramatik
Antun Augustinčić, hrvaški kipar
Hosni Mubarak, egiptovski politik
Edda van Heemstra Ruston – Audrey Hepburn, belgijska filmska igralka
Ivan Kramberger, slovenski dobrotnik
Jorge Lorenzo, španski motocikistični dirkač

Na današnji dan je umrl jugoslovanski predsednik Josip Broz – Tito. Rodil se je francoski kralj Henrik I in pogašen je bil požar v jedrski elektrarni Černobil.

Današnji dnevni horoskop za ponedeljek 4. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes na poslovnem področju ne boste ravno najboljše motivirani, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki bodo brez besed odreagirali po svoje. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi in trmasti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes vas bo nekdo opozoril, kar vam ne bo najbolj všeč. Danes boste izredno napeti in niti malo potrpežljivi. Šele zvečer boste začutili, da stvari končno obračajo vsaj približno tako, kot ste si zamislili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Dobili boste nekaj odgovorov, ki vas bodo s pomočjo lune v tehtnici presenetili s svojo vsebino. Počakati morate, da se reši nekaj napetosti, kar bo morda zelo naporno in skoraj neizvedljivo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če delate od doma boste večino dneva sposobni preživeti na kavču, saj boste bolj ležerni. Če morate v službo se boste danes, ko bo luna v tehtnici s težavo prebijali čez vse delovne obveznosti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Storili boste nekaj pomembnega ter na pravi način združili prijetno s koristnim, kar vas bo zopet prebudilo. Tudi v ljubezni bo danes zaradi lune v tehtnici ugodno. Bodite odločni, vendar prijazni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 4. maj 2020

Danes vas bo čakal pomemben spletni sestanek, ki se ga zagotovo morate udeležiti. Pomembno bo, da ustvarite prijetne vibracije, ki vam bodo v prihodnosti priskočile na pomoč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pazite s tistimi, ki vas lahko obrnejo na svojo stran in vas zaradi vaše naivnosti zapeljejo le s par besedami. Nič pa se ne bo zgodilo čez noč, zato ostanite še nekaj časa na trdnih tleh.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Hitro boste kljub luni v tehtnici dokončali tisto, kar vas čaka in obremenjuje. Bolj previdni bodite glede stroškov, saj obstaja še veliko možnosti, da se zavarujete na pravi način.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes, ko bo luna v tehtnici prisluhnite sebi in najdite način, da izrazite svojo samozavest, ki vam lahko pomaga tudi v odnosih. Dovolite si nekaj več romantike na zasebnem področju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Luna v znamenju tehtnice bo podpirala vašo taktičnost na poslovnem področju. Veliko bo priložnosti za to, da poskrbite za napredek, po katerem hrepenite že nekaj časa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Veliko se bo danes dogajalo v vašem domu, kjer bodo družinski člani napeto spremljali vse vaše aktivnosti. Nekaj konfliktov se bo pojavilo, a kljub temu boste notranje umirjeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na področju dela boste danes, ko bo luna v tehtnici deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali. To vam bo zelo odgovarjalo, saj vam je stres že načel živce.