Dnevni horoskop za ponedeljek 4. januarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 4. januarja 2021.

Dnevni horoskop za ponedeljek 4. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Več bo konkretnih odločitev, direktnosti in akcije na vseh področjih. Z lahkoto boste sprejemali odločitve.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Sprejeli boste zaobljube, katere vzorce in razvade boste opustili. Ne bodite presenečeni, če boste kasneje ugotovili, da se jih niste sposobni držati.

horoskop dnevni horoskop

Luna je v znamenju device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija. Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja.

Kaj pravi dnevni horoskop, ponedeljek 4. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Josip Vošnjak, slovenski politik, pisatelj, zdravnik
  • Matija Jama, slovenski slikar
  • Moša Pijade, srbski slikar, novinar, politik
  • Gianni Vattimo, italijanski filozof in politik
  • Oto Pestner, slovenski pevec

Na današnji dan začnejo izhajati Lublanske novice, prvi slovenski časopis. Albert Einstein objavi svojo znamenito enačbo. Rodil se je Jacob Ludwig Karl Grimm, nemški pisatelj, filolog in sir Isaac Newton, angleški fizik, matematik, astronom, filozof, alkimist. Umrl je Boris Kraigher, slovenski narodni heroj, politik in Albert Camus, francoski pisatelj, filozof, nobelovec.

Katerim astrološkim znamenjem bo današnji dan najbolj naklonjen?

Današnji dan bo najbolj naklonjen rojenim v znamenju raka, tehtnice in kozoroga.

Katerim astrološkim znamenjem bo današnji dan najmanj naklonjen?

Današnji dan bo najmanj naklonjen rojenim v znamenju ovna, vodnarja in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: ponedeljek 4. januarja 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne želite prehitro popustiti, posebno če gre za pomembnejši dogovor ali zadevo, od katere ste odvisni, vendar vas bo dopoldne v to prisilila luna v analitično naravnani devici.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Odnosi v domačem okolju bodo danes bodo večinoma prijetni, vendar bodo zahtevali od vas, da se prilagodite. Pretehtajte vse razloge za in proti, preden se boste dokončno odločili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Glede poslovnih pogojev bodite dopoldne, izbirčnejši. Ne posnemajte nekoga, ki je povsem drugačen, saj se boste znašli še v večjem kaosu. Potrebujete pravi način, da se postavite zase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Veliko zanimivih predlogov bo danes stopilo v vaše življenje. Veliko akcije bodo razlog za dobro voljo in smeh. Zaželite si nekaj posebnega, saj so vam planeti trenutno naklonjeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čakali boste na nekoga, ki je obljubil sodelovanje, čeprav bi lahko vse skupaj načeloma opravili sami. Ostanite na trdnih tleh in se z vplivom lune v devici po najboljših močeh.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 4. januarja 2021

Odnos z nekom vam veliko pomeni, čeprav, bo zato nekoliko trpelo poslovno področje. Ugotavljate, da do nekoga niste ravnodušni, čeprav ste se trudili in se začasno umaknili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj prijaznih besed vam pomeni več kot dolgo razglabljanje o temi, ki ni najbolj pozitivna. V poslovnih odnosih boste zaradi lune v devici sproščeni in tokrat lahko pričakujete jasno rešitev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pričakujte nadaljevanje zgodbe, o kateri že nekaj časa razmišljate, še posebej popoldne. Nekdo bo pozitivno vplival na vas, številne zamisli boste uspešno prenesli v nekaj konkretnega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nepotrpežljivi boste zato, ker komaj čakate na nekaj novega, še zlasti pa na odgovor nekoga, ki ni iskren, poleg tega vas spremlja tudi vpliv lune v devici. V ljubezni bo več miru.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Potrebujete le še majhen namig, da bi se počasi s pomočjo lune v devici premaknili in pokazali, česa ste sposobni. Majhen korak bo dovolj, da vse skupaj zopet aktivirate na pravi način.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želite pustiti dober vtis, vendar se nikar preveč ne izpostavljajte, še posebej dopoldne, ko se bo z luno v devici kopičila napetost. Pri dogovorih se potrudite, bodite bolj jasni in ohranite pravo mero.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Misel, da ste boljši od drugih, nakazuje na vašo potrebo po dominaciji. Neprijetni dogodki, ki bodo sledili bodo zaradi realnega dojemanja, ki ga prinaša luna v devici hitro minili.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP JANUAR 2021 ali LETNI HOROSKOP 2021