Dnevni horoskop za ponedeljek 31. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 31. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 31. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 31. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Razmišljali boste sumničavo, stvarem boste s konjunkcijo med Luno in Saturnom na vsak način skušali priti do dna, ukvarjali se boste z ozadji, pretirano se boste tudi poglabljali.

Horoskop nasvet za današnji dan: V odnosih se bo pojavila težnja po dominiranju, saj boste želeli nad vsem imeti več nadzora, izognite se provokativnosti.

horoskop
Luna je v znamenju vodnarja

Luna je v znamenju vodnarja

Močno boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali. Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike, obiske prijateljev in vsakovrstno raziskovanje.

Ugoden čas za timsko delo in nove projekte.

V dneh z luno v vodnarju bo bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se varujte nepotrebnih konfliktov. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas vodi v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Danes praznuje Brooke Shields: Astro profil

S Soncem v znamenju Dvojčkov je klepetava, hudomušna in razigrana oseba, ki se znajde v še tako kočljivi situaciji in jo obrne v šalo. Žalost in dolgčas sta njena sovražnika, saj smatra da je življenje le smeh in veselje. Tudi njena luna se je ob rojstvu nahajala v Dvojčkih, zato je v ljubezenskih odnosih bolj površinska, vendar je s partnerjem vedno zadovoljna, tudi če se ne trudi dovolj zanjo.

Merkur v znamenju Bika ji podarja uspešnost in šarm, s katerim prepriča še tako zahtevno publiko. Vajena je trdo delati in se zaradi dela tudi odrekati, brez da bi ob tem trpela. Veliko ji pomeni finančna neodvisnost.

Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Walt Whitman, ameriški pesnik
  • Clint Eastwood, ameriški filmski igralec
  • John Henry Bonzo Bonham, ameriški bobnar
  • Terry Waite, britanski človekoljub
  • Mirna Reynolds, slovenska glasbenica in igralka

Na današnji dan je bil začetek vseslovanskega praškega kongresa. Po evropskih tirih začno voziti vlaki Eurocity. Concorde družbe Air France poleti zadnjič. Rodil se je Henry Sidgwick, angleški filozof in Lauri Kristian Relander, finski predsednik. Rodil se je tudi irski igralec Colin Farrell in monaški knez Rainier III. Umrl je Franc Jelovšek, slovenski slikar in Zvonko Čemažar, slovenski besedilopisec, pesnik.

Kaj prinaša današnja konjunkcija med Luno in Saturnom?

Dnevni horoskop napoveduje, da današnja konjunkcija prinaša nejasne občutke, nerazpoloženje ter močno potrebo po varnosti.

Katera astro znamenja boste danes preveč previdna in zadržana?

V današnjem dnevu boste preveč previdni in zadržani rojeni v znamenju dvojčkov, leva in rib.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2021 ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo bo danes vztrajal, da bi sprejeli njegovo mnenje in se prilagodili vsemu kar si želi, kar vas bo razjezilo in popeljalo v manjše dvome, ki so bili do sedaj potlačeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Iskanje sreče bo danes, ko je luna v vodnarju vse bolj pogosta misel, saj prihaja čas za dejanja na poslovnem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so vaše možnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Spremembe na ljubezenskem področju bodo danes, ko je luna v vodnarju neizogibne, a boste kljub temu odlašali. Premislite, če je vse skupaj vredno, morda bi bilo bolj smotrno odnehati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru z nekom, ki od vas pričakuje čudeže. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano s finančnim stanjem, še posebej zvečer.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub luni v vodnarju boste potrebovali več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so pred vrati. Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti na ljubezenskem področju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Obveznosti dneva se bodo uskladile v takšni smeri, da ne boste imeli nobenih večjih skrbi, kar vas bo popeljalo k še večji storilnosti in motivaciji za delo, ki se vam že nabira.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Že nekaj časa vas niso pohvalili in zdelo se vam bo, da nekaj delate narobe. Svoje zadovoljstvo boste delili z bližnjimi, ki vas bodo sprejemali z nasmeškom na obrazu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni se vam z vplivom lune v vodnarju ponuja nekaj, kar ni preveč podobno vašim željam. Vse skupaj diši po preveč lepih stvareh, da bi vanje verjeli, saj ste trenutno zelo realni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Želite si nekaj drugačnega in danes, ko bo luna v vodnarju boste imeli možnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega. Izžarevali boste simpatično energijo, ki bo nalezljiva.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preveč govorite, toda kljub temu boste danes ves dan v središču pozornosti. Le v ljubezenskih odnosih prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v nezavidljivem položaju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več na področju, ki vas že nekaj časa po tihem obremenjuje. Energijo vam vrača luna v vašem znamenju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak na poslovnem ali finančnem področju, ki jih bodo storili drugi. Neiskrenost bo tista, ki vas bo danes ves čas vznemirjala.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP ali Mesečni horoskop JUNIJ 2021