Dnevni horoskop za ponedeljek 28. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 28. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 28. junija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 28. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prijetno energijo konjunkcije med Luno in Jupitrom boste najbolje izkoristili, če se boste postavili jasno za svoje pravice. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Na dan prihajajo nove teme in nova vprašanja, ki vas bodo malce prestrašila, vendar jim ne dovolite, da vas posrkajo vase.

horoskop
Dnevni horoskop, vpliv lune

Danes ob 19:51 uri preide luna v znamenje Rib

Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost. Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. Tako bo dopoldan ugoden čas za timsko delo in nove projekte.

Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi.

Večer bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Danes praznuje Tanja Ribič: Astro profil

Tanjina narava je s Soncem v znamenju raka mirna in diskretna, nežna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi. Tanja ne izpusti skoraj ničesar, niti svojih globokih čustev niti preteklosti. Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto. Zaradi konjunkcije med Soncem in Venero je Tanja z veselo naravo družabna in občudovanja vredna v svoji okolici. Prava usodna ženska, ki si jo še dolgo zapomnijo. Težko se upre lepoti in šarmu, umetnosti pripisuje velik pomen.

Z Luno v znamenju leva je Tanja vedno prepričana o sebi ter v svoj prav, markantna in izredno sposobna. Spremlja jo dober občutek za poštenost, ki je zanjo ključnega pomena. Delo mora vsebovati številne izzive, vendar hrepeni tudi po svobodi. Ljubi življenje in vse, kar ji nudi, še posebej uživa v športnih dejavnostih na prostem. Ta pozicija jo naredi stabilno, samozavestno in privlačno.

Mnogi ljudje ne uspejo zato, ker se ne zavedajo, kako zelo blizu uspeha so, ko obupajo.

Thomas Edison

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Peter Paul Rubens, belgijski slikar
  • Ludvik Mrzel – Frigid, slovenski pisatelj, pesnik
  • John Stewart Bell, irski fizik
  • Klaus von Klitzing, nemški fizik, nobelovec
  • Pietro Paolo Mennea, italijanski tekač

Na današnji dan se v Ljubljani konča prvo zasedanje Svetovnega slovenskega kongresa. Slovenija, Litva in Estonija vstopijo v ERM-2. Sprejeta je bila prva ustava Kraljevine Srbov, Hrvatov in Slovencev vidovdanska ustava. Podpisana je bila versajska pogodba, s katero se je tudi formalno končala prva svetovna vojna. Rodil se je Henrik VIII., angleški kralj in Jean Jacques Rousseau, švicarsko-francoski filozof. Umrl je Primož Trubar, slovenski protestantski duhovnik, pisec prve slovenske knjige in James Madison, ameriški predsednik. Umrl je tudi slovenski impresionistični slikar Matej Sternen.

Kaj vam prinaša današnja konjunkcija med Jupitrom in Luno?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam današnja konjuncija prinaša srečo, veselje in ugodno sklepanje poslov.

Katera znamenja zodiaka boste danes kljub vročini uspešna?

V današnjem dnevu boste kljub vročini uspešni rojeni v znamenju bika, device in škorpijona.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Skozi dan boste z energijo lune v vodnarju spoznali da je lahko delovno okolje vir sreče in prijateljskih odnosov. Naj se koristno in prijetno poveže, le tako bo dan več kot čudovit.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z nekom bosta danes enako naravnana in hitro se bosta dogovorila. Izredno dobro boste razpoloženi, ne glede na občasne težave, ki v vašo bližino pronicajo iz ozadja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste razmišljali predvsem o preteklih dogodkih. Pogrešali boste radosti in brezskrbnost, ki ste jo doživljali. Spomnili se boste tudi določene osebe, ki je še niste pozabili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste hrepeneli po pozornosti. Poskusite razumeti težjo situacijo, ki zahteva veliko časa in koncentracije. To obdobje bo kmalu mimo in tudi vi boste kmalu boljše volje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj se bo začelo dogajati šele takrat, ko se boste že obrnili na drugo stran. Preveč vas skrbi glede situacije, ki se bo v zadnjem hipu končala sprejemljivo, malce nedorečeno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prebuja se želja po strastnih podvigih. Imate veliko energije in vse se vam ponuja naenkrat. Dovolite si več ustvarjalnih dejavnosti, še posebej ob povezovanju z zanimivo osebo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes, ko bo luna skozi dan v vodnarju, se bodo začele stvari odvijati hitro, pogled v prihodnost bo jasen. Čas izkoristite tako poslovno kot tudi zasebno, saj bo vse česar se boste lotili nosilo zadovoljstvo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes vas čaka prijetno presenečenje, ki bo povezano s situacijo v službi. Ves čas ste bili mnenja, da vaš trud ne šteje, pa vendar ste se zmotili, kar vas bo v notranjosti razveselilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S svojim pozitivnim odnosom in luno v vodnarju boste dobro vplivali na druge, kar vam bo še posebej prav prišlo na delovnem mestu. Čaka vas sicer težava, ampak se ne boste obremenjevali z njo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prihaja nekaj nepričakovanih težav glede uradnih zadev, čeprav ste storili vse, kar je v vaših močeh, da bi se povzpeli. Tokrat se izogibajte prepirom. Varčujte z močmi in pazite na zdravje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pustite se navdušiti, moč zaupanja je tista, ki prinaša bistvene premike naprej. Dvom naj ostane v ozadju, naj ne pokvari doživetij, ki se vam počasi in vztrajno približujejo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pod vplivom čustev in lune v vodnarju boste raztreseni, ne morete se osredotočiti na najnujnejše. Očitno je, da ni dovolj časa za vse, popaziti morate predvsem na zdravje.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG