Dnevni horoskop za ponedeljek 26. aprila 2021

horoskop danes
Dnevni horoskop za ponedeljek 26. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 26. aprila 2021

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 26. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan intelektualne lastnine. Iskali boste nove, bolj enostavne prijeme in morda zaznali nekaj, kar vas bo resnično sprostilo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če vas bo strah, kaj vam prinaša prihodnost, boste iskali ljudi, ki vas bo samozavestno vodili, ter vam podajali močne argumente.

horoskop
Luna preide v znamenje škorpijona

Danes ob 18.18 uri preide luna v znamenje škorpijona

Dopoldan se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa bo neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. Nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo.

Popoldan, ko luna preide v znamenje škorpijona, pa vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Noč bo obarvana s preroškimi in intenzivnimi sanjami, varujte pa se pretiranih naporov, ki vas lahko utrudijo. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah. Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično.

Danes praznuje Alenka Kozolc: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Bika v 9. Hiši. Je zelo zveste, zanesljive narave in najboljši prijatelj, še posebej, ko je potrebno nekomu priskočiti na pomoč in ga vzpodbujati. Ne bi smela zamujati novih priložnosti, sprejeti bi jih morala z odprtimi rokami. Potrebuje veliko časa, da se prilagodi novim idejam in skoraj nikoli ne spremeni svojega mnenja, ko je v nekaj prepričana. Vodi jo neustavljiva želja po širjenju meja in svojih možnosti. Je večni optimist, ki se z največjim navdušenjem podaja v nove pustolovščine. Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse drugo, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja. Išče pot, resnico in pravico.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju Kozoroga, in sicer v 5. Hiši. Ona je zelo stabilna, previdna, resna in odgovorna ženska. Vse to in pa njena velika ambicija ji daje odlične predpogoje za kariero, njena težava pa je v tem, da daje karieri pogosto prednost pred osebnim življenjem. Veliko daje, veliko pa tudi zahteva, pri čemer nikoli ni polovičarka. Jupiter se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Škorpijona, in sicer v 3. Hiši, kar nakazuje, da je zelo ambiciozna oseba. Opisujejo jo resnost, zanesljivost in odgovornost.

Zelo malo je potrebno za veselo življenje, vse je v tebi, v tvojem načinu razmišljanja.

Mark Avrelij

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Mark Avrelij, rimski cesar in filozof
  • Marija Medičejska, francoska kraljica
  • Carol Burnett, ameriška filmska igralka
  • Giorgio Moroder, italijanski skladatelj in producent
  • Jure Bogataj, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je v Novicah izšla Prešernova Zdravljica šele potem, ko je bila ukinjena cenzura. Eksplozija enega od reaktorjev v jedrski elektrarni v Černobilu, zahteva 31 žrtev, več tisoč ljudi pa je bilo izpostavljeno prevelikim količinam radioaktivnega sevanja. Rodil se je Thomas Reid, škotski filozof in Eugène Delacroix, francoski slikar. Rodil se je tudi angleški glasbenik, član skupine Duran Duran, Roger Taylor in ameriška pevka, članica skupine TLC, Tionne Watkins. Umrl je Jurij Slatkonja, dunajski škof slovenskega rodu in Dragotin Kette, slovenski pesnik.

Katera astro znamenja se boste proti večeru težko naravnala na neustavljivo sztrast, ki prihaja?

Na neustavljivo strast se boste danes proti večeru težko naravnali rojeni v znamenju strelca, kozoroga in rib.

Kaj je najbolj priporočljivo početi, ko se luna nahaja v znamenju tehtnice?

Dnevni horoskop napoveduje, da je do poznega popoldneva najbolj priporočljivo uživati v harmoniji okusov, barv, struktur, vonjev in zvokov.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste začeli žeti sadove svojega dela, poleg tega pa vam bo nekdo dodal motivacijo, da se soočite sami s sabo. Prijetna gesta vam bo zaradi igrivosti še dolgo ostala v spominu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Stres bo najizrazitejši če mu boste dovolili. V sebi boste zvečer, ko luna preide v škorpijona čutili glas, ki vas bo usmerjal in vam pomagal na poti napredka. Pričakujte sproščen večer.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prišel je dan, ko se bo treba soočiti s samim seboj. Glede poslovnih načrtov bodite zadržani, sicer vam bodo ukradli koncept. Ne zanašajte se na podporo osebe, ki se z vami ne strinja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V dan, ki ga bo začel vpliv lune v tehtnici boste stopili z dvignjeno glavo in veliko mero upanja na boljši jutri. Pri delu ali na materialnem področju se boste ravnali po svoji intuiciji.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite, da si ne boste dovolili preveč sproščenosti pred nadrejenimi, saj bi jo narobe razumeli. Vstopate v prijetno obdobje. Panika, ki jo čutite že nekaj časa, se bo začela umikati vstran od vas.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V dopoldanskih urah, ko bo luna v tehtnici, se vas bo nekoliko polastila lenoba, ki vam bo vzela vso energijo in vas popeljala v nekoliko pesimistično stanje. Čim več se pogovarjajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Proti večeru, ko luna preide v škorpijona se boste veliko ukvarjali s preteklostjo. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavita odtujenost in nerealnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi vpliva lune v tehtnici boste skozi dan pripravljeni na pogajanja in kompromise, kar bo prijetno otoplilo ozračje. Majhne neprijetnosti naj vam ne pokvarijo vaših prijetnih misli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bolj velikodušni boste, kot ste morda sicer, kar se bo poznalo predvsem na delovnem mestu. Vsekakor boste v odnosu do dela odgovornejši in bolj pozitivni kot sicer. Na domačem področju pa zadržani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Skozi dan, ko bo luna v tehtnici vam bo koristilo novo pomembno spoznanje, zaradi tega boste zelo zadovoljni in umirjeni. Zvečer se boste osvobodili večjega problema ali situacije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zdelo se vam bo, da ves čas nekdo nekaj zahteva od vas in marsikdaj boste imeli popolnoma prav. Premislite o nakupu hišnega ljubljenčka, ki bi v vaše življenje prinesel več ljubezni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se lahko ob prijetnem pogovoru spomnite vseh lepih trenutkov, vendar pazite, da ne boste preveč naivni. V službi bodo stvari potekale brez večjih posebnosti. Bodite zbrani, da ne bo napak.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP