Dnevni horoskop za ponedeljek 22. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 22. junija 2020.

Dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan čustveno izpoplnjen in prava odskočna deska za vašo prihodnost.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Današnji dan bo s prijetno energijo serviral ljubezenske novosti, ki bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju raka

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto.

Hvaležnost je merilo človeške veličine.

Adolfo L’Arco

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Kris Kristofferson, ameriški glasbenik
Todd Rundgren, ameriški glasbenik
Meryl Streep, ameriška filmska igralka
Cyndi Lauper, ameriška pevka
Bojan Umek, slovenski dramski igralec

Na današnji dan je Davo Karničar predstavil projekt, ki mu je uspel. Smučanje z vrha najvišje gore na svetu Mt. Everesta. V Ljubljani se je rodil slovenski teoretik in šahovski velemojster Milan Vidmar. Umrla je ameriška filmska igralka Frances Ethel Gumm, bolj znana kot Judy Garland. Rodil se je ameriški pisatelj Dan Brown, slavo je dosegel z romanom Da Vincijeva šifra.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za ponedeljek 22. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite pripravljeni na vse, tudi zato, da se ne bi nekaj zapletlo tik pred zdajci, le zato, ker se niste ustrezno zaščitili pri določenih pomembnih zadevah. Upoštevajte pravila, ki ne bodo ravno simpatična.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vaš instinkt bo zaradi lune v raku močnejši, zato bi se morali bojevati naprej in po začasnem oklevanju se zopet prebujate, posebno glede praktičnih nalog in glede določenih obveznosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Določenih zadev se zavedate, toda po tihem z vplivom lune v raku upate, da se bo vse skupaj uredilo čim bolj umirjeno. Zelo dobro se zavedate, da ovinkarjenje in čakanje ne vodi nikamor.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes boste zaradi lune v vašem znamenju bolj nezaupljivi kot običajno. Za vsako stvar, vsako partnerjevo ali prijateljevo besedo boste iskali nekaj dokazil in če jih ne bo, boste nervozni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zadevo, ki vas bremeni bi radi rešili brez da morate nekoga prositi za pomoč. Vendar tako ne gre, boljše je, da s e vsega skupaj lotite sami. Morda še ne poznate vseh okoliščin.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 22. junija 2020

Danes kljub luni v vodnem znamenju ne boste več zadržani. Prisotna je bila utrujenost, zdaj boste veliko bolj optimistični in prilagodljivi, zato se neobremenjeno podajte v obveznosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav bodo vaše nove ideje v središču pozornosti, se bo tudi ljubezen vztrajno borila za vidnejšo vlogo. Vzemite si zvečer, ko boste zadovoljni z dnevnim planom čas za dotike in romantiko.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določene pripombe vam bodo odvzele nekaj poguma, kar je za vas povsem neznačilno, saj ste znani po tem, da greste vedno do konca. Prebudite svojo strast.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prvič po dolgem času se počutite povsem varni, tako v ljubezni kot doma bo veliko več miru in dan bo pustil pozitiven pečat. Z luno v znamenju raka se boste približali globini.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes si boste želeli novo rešitev, posebno glede službenih zadev, ki se v zadnjem času zapletajo. Za zdaj je najbolje, da se držite dejstev, ki vam sicer ne bodo najbolj všeč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar danes, ko bo luna v raku ne pričakujte od nekoga nemogočega. Raje se posvetite sebi in si dovolite v ljubezenskih odnosih čutiti vse, kar se vam dogaja in kar zaznavate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prav hitro in brez posebnih težav boste začutili, kdo je do vas pošten in iskren. Nekoliko raztreseni boste, a bo tokrat razlog pozitiven, saj boste še kako zadovoljni na ljubezenskem področju.