Dnevni horoskop za ponedeljek 18. maja 2020

Dnevni horoskop za ponedeljek 18. maja 2020
Dnevni horoskop za ponedeljek 18. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 18. maja 2020

Dnevni horoskop za ponedeljek 18. maja 2020, svetovni dan muzejev. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Zavedajte se svoje nagnjenosti k temu, da se stvari hitro naveličate, da ste nestrpni in razdražljivi, ter se tega izogibajte.

Dnevni horoskop ponedeljek
Dnevni horoskop ponedeljek

LUNA JE V ZNAMENJU OVNA

V teh dneh o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo

V tem času se odraža primarna energija, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Sedaj se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Navdih obstaja, vendar te mora najti pri delu.

Pablo Picaso

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

Robert Meredith Willson, ameriški skladatelj
Margot Fonteyn, angleška balerina
Karol Józef Wojtyła – Janez Pavel II
Yannick Noah, francoski tenisač kamerunskega rodu
Milivoje Novakovič, slovenski nogometaš

Na današnji dan je začel veljati sporazum o prepovedi odlaganja jedrskih odpadkov in orožja na morsko. Rodil se je slovenski slikar Ferdo Vesel in britanski teniški igralec Fred Perry.

Dnevni horoskop za današnji dan, ponedeljek 18. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z vplivom lune v vašem znamenju se boste s svojo najnovejšo pridobitvijo odlično počutili, nekateri pa boste danes cveteli tudi v ljubezenskem razmerju. Nikar pa ne pozabite, če ste nekaj obljubili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste pri delu opazili, da nadzora, ki ste ga bili vajeni nimate več v svojih rokah, temveč ga bodo predali nekomu drugemu. Začetek poslovanja bo obetaven, a je lahko končni rezultat malce slabši.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V dan z luno v ovnu boste stopili precej slabovoljno, intuicija vas bo svarila pred slabimi odločitvami, zaupajte ji in reagirajte umirjeno. Določeni obveznosti se ne boste mogli izogniti, pa če se boste še tako trudili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Brez potrebe se bojite, da bi se nekaj slabo končalo. Bolj pomembno je, da ne boste prepozni in da se vam ne nabere preveč dela. Kar lahko storite danes, ne odlašajte na jutri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav vam majhne malenkosti ne prinašajo dolgoročnega zadovoljstva, boste v današnjem dnevu, ko bo luna v ovnu prostovoljno služili drugim. Nadrejeni bodo opazili vaš trud in vas tudi nagradili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 18. maja 2020

Pretekla prizadevanja se vam bodo danes, ko je luna v ovnu končno obrestovala. Brez večjih zapletov boste danes nekaj zaključili in dobili jasno potrditev, da vam je pot naprej odprta.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na delovnem mestu vas bo spremljal občutek, da ste nenehno v podrejenem položaju. Vedite, da ste na isti ravni kot ostali. Vaša negotovost je zaradi lune v ovnu odveč in vas ne opisuje v pravi luči.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ugoden začetek dneva in luna v znamenju ovna vam lahko podarita dober zagon za nadaljevanje. Storite nekaj novega glede ljubezni ali morebitnega napredovanja. V nasprotnem vam bo žal, ker imate veliko energije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes, ko bo luna v ovnu, boste med najbolj prodornimi, posebno na poslovnem področju. Vse je pod ugodnimi vibracijami in tudi doma se bo čutil vaš pozitiven vpliv, ki ga boste z veseljem delili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Obnovite porušene mostove in se s pomočjo lune v ovnu postavite zase. Poklical vas bo nekdo, ki ga v zadnjem času komaj še vidite. Vredno bo, da si vzamete čas in prijetno pokramljate.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Postajali boste zoprni, ker se vam bo zdelo, da vas nekdo omejuje, a prezir do avtoritete bo počasi izpuhtel. Namesto tega boste z luno v znamenju ovna našli razumevanje za ljudi in dogodke.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Očitno je, da znova nimate miru, posebno če je za vami nekaj dni, v katerih niste bili dovolj vplivni. Zdaj bi morali pokazati več pobude in dobrih zamisli ter se samozavestno podati naprej.