Dnevni horoskop za ponedeljek 12. julija 2021

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 12. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 12. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 12. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S pomočjo konjunkcije med Luno in Venero se boste danes dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo veliko boljše in bolj realne priložnosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki določene situacije, ki so za vas morda enostavne doživljajo kot breme.

horoskop
Luna je v znamenju leva

Luna je v znamenju leva

Energija bo danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku, plačajte kakšen stavni listek.

Živi za danes. Počasi umira, kdor postane suženj navad, ki si vsak dan postavlja iste omejitve, kdor ne zamenja rutine, kdor si ne upa zamenjati barv, kdor ne govori s tistimi, ki jih ne pozna.

Pablo Neruda

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Günther Anders, nemški pisatelj, filozof
  • Pablo Neruda, čilski pesnik, diplomat
  • Bill Cosby, ameriški komik
  • Ivo Milovanović, slovenski športni novinar
  • Nace Majcen, slovenski plavalec

Na današnji dan je bil potres z močjo 4,5 stopnje z epicentrom pri Kobaridu. V londonskem klubu Marquee prvič javno nastopijo The Rolling Stones. V Parizu se sestanejo predstavniki 16 držav, da bi preučili Marshallov načrt. Odpravljena deželna vlada za Slovenijo. Francija je prvič postala svetovni nogometni prvak, leta 1998. Rodil se je Amedeo Modigliani, italijanski slikar, kipar in Henry David Thoreau, ameriški pisatelj, filozof. Umrl je Anton Čeh, slovensko-hrvaški dirigent, skladatelj in Daisecu Teitaro Suzuki, japonski budistični filozof.

Kaj lahko pričakujete danes, ko nastopi konjunkcija med Luno in Venero?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko zaradi konjunicije doživite uspeh v poslu, prihajajo tudi dobre novice in presenečenja.

Katera znamenja zodiaka boste danes iskala središče pozornosti za vsako ceno?

V današnjem dnevu boste za vsako cceno želeli biti v središču pozornosti rojeni v znamenju ovna, leva in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prodoren dan, v katerem vas bo prebudil vpliv lune v levu. Želeli boste biti pohvaljeni in opaženi, kar vam bo s simpatičnim pogledom in nasmeškom na obrazu tudi nekako uspelo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počakate, saj trenutek, da bi ukrepali in razkrili določene zadeve še ni prišel. Raje se malce poglobite v svoje notranje zaznave in morda bo odgovor tokrat močno presenetil v pozitivni smeri.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Naredili si boste zanimiv načrt, vendar bo zaradi lune v levu v zraku preveč strasti, da bi se lahko v miru odločili in končno upoštevali vsa tista dejstva, ki jih do sedaj še niste proučili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Iznajdljivost vas zadnje čase preseneča, saj ste prišli do zaključka, da pot do dobrih rezultatov sploh ni tako zelo naporna, kot se vam je pred kratkim dozdevala. Lažje se boste tudi soočali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Najboljši dan, ki vam zaradi ugodnega vpliva lune obljublja številna presenečenja, prijetne vibracije in nekaj novega, o čemer pa bo potrebno najprej razmisliti in se šele nato odločiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prenehajte iskati krivca za vsako zadevo ki vam spodleti. Morda bi bilo smotrno da tudi vi kdaj priznate, da ste nekaj narobe naredili. Ne skrbite, večino stvari se da vedno popraviti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Svoboda, po kateri hrepenite je lahko danes nekoliko okrnjena, saj bodo tisti, ki vas obkrožajo ves čas nekaj želeli in pričakovali od vas. Vse skupaj vas lahko zavihti v notranji nemir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spoznajte dobre plati nekoga, ki se že dlje časa trudi za vašo pozornost. Bodite iskreni in komunikativni, saj se bo v tem primeru dan z vplivom lune v levu prevesil v prav prijeten čas, obarva z optimizmom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dovolite si čutiti tisto, kar se dogaja v vaših mislih in se nikar ne oklepajte splošnih okvirjev. Raje ujemite sijaj, ki ga prinaša luna v znamenju leva, saj vam lahko koristi tudi na zasebnem področju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Trdne in z dejstvi podkrepljene misli vam danes ne bodo najbolj pisane na kožo. Bolj kot običajno se boste usmerjali k lahkotnim odločitvam, kar sicer ni zapisano v vaši prvotni naravi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaustavite svoje misli, če jih spremljata posesivnost in ljubosumje. Raje se podajte v prijetne priložnosti, ki bodo tokrat povezane s področjem ljubezni. Odprli boste svoje srce, kar bo nekomu zalo všeč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preteklost vas danes, ko luna potuje v znamenju leva ne bo zanimala. Z lahkoto boste pozabili na slabe stvari in se odločili, da se vas te nadležne vibracije v prihodnosti ne bodo več dotaknile.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG