Dnevni horoskop za ponedeljek 10. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 10. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 10. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 10. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste deležni dovolj vztrajnosti in motivacije da se pomaknete naprej, zato se nikar ne predajajte odlašanju in ležernosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Presenečeni boste, saj se bo marsikatera težava enostavno razblinila in dan bo v trenutku lepši.

horoskop
Luna je v znamenju bika

Danes ob 1.46 uri preide luna v znamenje bika

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo.

Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.

Danes je priporočljivo popiti čim več čiste vode in se morda celo odreči kavi, ki povzroča dehidracijo. Vse, kar boste danes vnašali v telo za krepitev in gradnjo, naj bi imelo dvojni učinek. To je čas, v katerem je hrana bolj hranljiva in zdravila učinkovitejša, zato si privoščite kakšen poseben gurmanski podvig. Področja, ki bodo bolj izpostavljena so zobje, vrat in grlo. Za obisk frizerja počakajte raje na kakšen drug dan, saj vaša želena sprememba morda ne bi bila dovolj drastična za vaš okus. Za več moči in ustvarjalnosti pa uporabite tigrovo oko.

Danes praznuje Linda Evangelista: Astro profil

S Soncem v biku je Lindina volja zelo intenzivna, ona pa strpna in potrpežljiva. Uživa v dobri hrani, družbi in urejenem domačem okolju. Deluje vztrajno in premišljeno, tveganje prepušča drugim. Kakor živi, je zanjo popolno, torej ne razume, zakaj bi morala spreminjati stvari.

Z Luno v znamenju device Linda deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti. Svojo energijo odlično sprošča s plesanjem in glasbo, kjer je zelo nadarjena. Ko se v njenem življenju zgodi kaj nepredvidljivega, Linde to ne vrže iz tira in ona umirjeno nadaljuje svojo začrtano pot. Venera v biku nakazuje da se v odnosih težko sprosti. Označujeta jo ljubeznivost in vdanost.

Srečna je pot, če je ljubezen vodnik … Treba je samo prijazne besede in prijaznega pogleda in ozdravljena je vsaka bolezen in vsaka žalost je pri kraju.

Ivan Cankar

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Cankar, slovenski pisatelj, pesnik, dramatik
  • Merlene Ottey, jamajško-slovenska atletinja
  • Paul David Hewson – Bono Vox, irski pevec
  • Anej Lovrečič, slovenski nogometaš
  • Princ Charles Luksemburški, luksemburški princ

Na današnji dan prva slovenska povojna vlada pride iz Ajdovščine v Ljubljano. Winston Churchill postane britanski predsednik vlade. Na Danskem je potekal 59. izbor Pesmi Evrovizije 2014, na katerem slavi Avstrija. Rodil se je Tapio Räisänen, finski smučarski skakalec in Katja Seizinger, nemška alpska smučarka. Umrl je Jože Babič slovenski igralec, režiser in Ida Kravanja – Ita Rina, slovenska filmska igralka.

Kaj je tisto, čemur se je danes priporčljivo izogniti?

Dnevni horoskop nakazuje, da se je danes smotrno izogniti večjim prošnjam, še posebej tistim, ki so povezane z denarjem.

Katera znamenja zodiaka bo danes težko prepričati v karkoli, kar je izven okvirjev?

Danes bo težko prepričati rojene v znamenju dvojčka, raka in strelca.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu bo zaradi lune v biku opazen vaš odnos v sodelovanju z drugimi in reševanju nalog ter težav skupaj z njimi. Na prvem mestu bo sposobnost prilagajanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Začutili boste izredno željo po samostojnosti. Že zjutraj boste s tem obremenjevali tudi druge. Ker boste opazili, da niso preveč zainteresirani, boste morda malce užaljeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zapletli se boste v spor, ki ga že nekaj časa ne morete razrešiti in vas čustveno obremenjuje. Izkoristite nesporazum in razčistite s pomočjo lune v znamenju bika enkrat za vselej.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes bodo čustva zaradi lune v biku na večji preizkušnji. Po eni strani boste umirjeni, po drugi pa vas bodo razžirali dvomi in skrbi, kar pa za ljubezensko dogodivščino ni dobro.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če dejanja govorijo zase, opazujte reakcije ljudi. Prisoten pa bo tudi nekdo, ki bo pospešil vašo pot k dolgo želenim spremembam. V večernih urah se boste približali svoji notranjosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo vam bo obudil spomin na dogodke iz preteklosti, ki pa se še vedno ni povsem zacelili. Zelo malo možnosti je, da bi danes delovali povsem sproščeno in neodvisno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu z luno v znamenju bika stojte za svojimi načeli. Dan bo primeren tudi za razčiščevanje družinskih odnosov, še posebej tistih, ki so neurejeni že dlje časa.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes prihaja v vaše naročje dober občutek, da ste stabilni in zelo realni. Bolj kot na prihodnost se boste zanesli na sedanji trenutek, ki vam bo pričaral lep večer.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Povsod boste zaznavali negativne vibracije, zato se boste zapirali sami vase. Kdor bo drezal v vas, lahko pričakuje oster odziv, saj ne boste pri volji za razlaganje svojih zadev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ponudite danes, ko je luna v biku svojo roko in podprite nekoga, ki potrebuje pomoč. Polni boste ljubezni in sočutja, izogibajte pa se stresnim situacijam, saj se lahko sprevržejo v napetost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S svojimi zvijačami in luno v biku danes na področju dela ne boste kaj dosti dosegli. Sicer so dobre, vendar jih prepogosto uporabljate, zato bodo bližnji hitro spregledali resnico.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes, ko je luna v biku, boste razmišljali, koliko vam pomeni služba. Vedno znova se lahko odločite za napredek, najprej pa zaključite z vsemi obveznostmi, ki čakajo na mizi.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP