Dnevni horoskop za ponedeljek 1. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 1. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 1. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 1. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan Civilne zaščite. Danes boste krmarili bolj nesigurno, želeli boste prevladovati in težko boste obdržali primerno mero takta.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zaupajte intuiciji in se ne podrejajte mnenju drugih, ki vam v večini ne privoščijo uspeha.

luna dnevni horoskop
Luna v znamenju tehtnice

Luna je v znamenju tehtnici

Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij. Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo danes z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje.

Lahko porežeš vse cvetove, a prihoda pomladi ne moreš preprečiti.

Pablo Neruda

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Nataša Barbara Gračner, slovenska igralka in režiserka
  • Jensen Ackles, ameriški filmski in televizijski igralec
  • Kesha, ameriška pop pevka
  • Carlos Vela, mehiški nogometaš
  • Justin Bieber, kanadski pop pevec

Na današnji dan film Titanik, kot prvi film preseže 1 milijardo dolarjev dohodka. Jaroslav Hašek predstavi svoje zgodbe o dobrem vojaku Švejku. Ameriški predsednik je ustanovil Mirovne sile. Rodil se je Roger Daltrey, angleški rock pevec, igralec in Gregor Rihar, slovenski skladatelj. Rodil se je tudi avstrijski slikar Oskar Kokoschka in ameriški skladatelj Glenn Miller. Umrl je Francisco de Almeida, portugalski raziskovalec in Peter Walker, britanski avtomobilistični dirkač. Umrl je tudi slavni italijanski pevec Lucio Dalla.

Katera astrološka znamenja bodo danes na ljubezenskem področju občutila plamen želja?

Na ljubezenskem področju boste danes najbolj ognjeviti rojeni v znamenju ovna, strelca in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričarajte si z energijo lune v tehtnici več dogajanj in nič vam ne bo pretežko, saj ste na dobri poti, da čim prej dosežete svoje cilje.

Pomembno je, da ostanete osredotočeni na bistvo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju dela potrebujete več dokazov, in ne le praznih besed, s katerimi vas hranijo že nekaj časa. Priložnost za boljši zaslužek bo prišla, ko boste ubrali pravo pot.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami je zanimiv in vzpodbuden dan z energijo lune v tehtnici, primeren za urejanje poslovnih in čustvenih zadev. Sposobni boste narediti premik in se postaviti zase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Radi bi ujeli srečna naključja, posebno glede pomembne odločitve vendar bo zaradi umirjene energije tehtnice treba bo še malce počakati in se predvsem notranje umiriti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nečesa ne razumete v pravem smislu, vendar to ne pomeni, da bi se morali takoj upreti in se oklepati slabe volje. Doma nekdo ne bo dovolj razpoložen, da bi vam prisluhnil.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo, s katerim se ne razumete najbolje, bo tokrat na vaši strani, kar vas bo presenetilo. Ostanite nepristranski, ne dovolite, da bi kdo posegal v vaše osebne odločitve.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred pomembnim pogovorom se kljub temu, da se luna danes nahaja v vašem znamenju psihično pripravite, ker je nakazano, da se bo vse skupaj zavrtelo v drugačno smer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne morete se odločiti, zato raje še nekoliko počakajte in prav kmalu boste ugotovili, katera možnosti je bolj privlačna in vam je v tem trenutku resnično bolj pisana na kožo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Venera vam bo dane pričarala ljubezenske novosti, ki bodo zaslužne za dobro voljo. Imate dovolj energije, da se pogovorite o vseh nejasnostih, ki so bile prisotne v določenem odnosu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekaj se kljub umirjeni luni v tehtnici zapleta, čeprav temu ne bi smeli pripisati prevelikega pomena. Gre za nekaj zadev, ki jih sicer že poznate, in se boste z njimi kmalu soočili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes se boste z energijo lune v tehtnici lažje osredotočili nase, saj boste želeli čim prej opraviti s težavicami, ki jih imate v zadnjem času. Čutili boste, da vam nekaj jemlje energijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V vas se bodo danes nenehno rojevala nova prepričanja, spoznavali boste nove prijeme, ki prinašajo napredek. Prihajajo tudi dobre priložnosti za nove delovne naloge.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP