Dnevni horoskop za ponedeljek 1. junija 2020

Dnevni horoskop za ponedeljek 1. junija
Dnevni horoskop za ponedeljek 1. junija

Dnevni horoskop za ponedeljek 1. junija 2020.

Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, razlaga planetarnih vplivov za astro znamenja. Horoskop ljubezen, horoskop denar, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: Če boste postavljeni pred konkreten izziv, lahko danes bijete sami s sabo konkreten notranji boj. Po eni strani si boste želeli razvoja, vendar se boste nekoliko bali možnih posledic.

Dnevni horoskop ponedeljek
Dnevni horoskop ponedeljek

Luna je v znamenju tehtnice

Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto zato povabite prijatelja ali prijateljico na zmenek. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili osebo.

V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Oblecite pastelne ali temnomodre barve, kroji naj bodo bolj enostavni. Izogibajte se črnim oblačilom, saj boste v njih delovali otožno. Pika na i pa naj bo eleganten srebrn nakit. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi.

Manj boste občutljivi za bolečino, zato se lahko posvetite intenzivnemu čiščenju kože in uporabite kakšno naravno masko. Masaže za sprostitev mišic in uma bodo dosegle svoj učinek.

Kariera se rodi v javnosti, talent v zasebnosti.

Marilyn Monroe

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Ivan Vurnik, slovenski arhitekt
René Auberjonois, ameriški filmski igralec
Ron Wood, britanski kitarist
Peter Machajdik, slovaški skladatelj
Sarah Wayne Callies, ameriška filmska in televizijska igralka
Aleš Pajovič, slovenski rokometaš

Na današnji dan se je rodila Norma Jean Baker Mortenson znana pod umetniškim imenom Marilyn Monroe. Rodil se je ameriški igralec Morgan Freeman prav tako se je rodil hrvaški slikar Vadimir Becić. Izumitelj Frank Whittle je izumil motor na reaktivni pogon.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop. Preverite vaš ljubezenski horoskop za mesec junij.

Dnevni horoskop za današnji dan, ponedeljek 1. junij 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo, ki vas že nekaj časa vznemirja vas želi obrniti proti vašim zamislim. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak se najprej o vsem kar se dogaja prepričajte sami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čudeži so vedno mogoči in danes, ko bo luna v tehtnici se boste prebudili in dvignili glavo ravno v trenutku, ko se vam obetajo pozitivne vibracije. Prihaja veliko energije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pri delu vas bodo danes, ko bo luna v tehtnici pohvalili. Čeprav nimate veliko izkušenj, se zdi, kot da ste za določeno delo rojeni. Vaši dobri lastnosti bosta danes tudi vztrajnost in neuničljivost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če se boste danes s pomočjo lune v tehtnici zbrali, boste tokrat imeli zadnjo besedo. To se vam je v preteklih dneh zdelo nemogoče. Samski, lahko si obetate srečanje, ki bo neobičajno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sprostite se in si danes, ko je luna v tehtnici privoščite nekaj, kar ni povezano z delom in obveznostmi. Nova zgodba se sicer razvija počasi, vendar v takšni smeri, da prinaša zadovoljstvo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za ponedeljek 1. junija 2020

Uživate v pridobivanju znanja ter zavesti, da se vaša obzorja širijo. Hitro boste vpijali nove informacije. Na področju zdravja bo višek energije in zbranosti prinesel večer.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub luni v vašem znamenju ne morete računati le na srečne okoliščine, čeprav so vam določeni pripravljeni ponuditi še eno priložnost. Pazite, če gre za nekoga, s katerim ste v preteklosti že sodelovali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekoga bi radi videli ob sebi, toda ne morete se upreti želji, da najprej poskrbite za svoje potrebe. Z vplivom lune v tehtnici se raje ukvarjajte z vsemi tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S partnerjem se odločata za pomemben korak, toda najprej se pogovorita o trenutni situaciji, ki niha iz trenutka v trenutek. Šele potem naj bodo na vrsti pomembnejša vprašanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Denar vam bo danes kljub nežni luni v tehtnici zelo pomemben, a danes je lahko na tem področju prisotna manjša zmeda. Morda boste prišli v kontakt z nekom, ki vam ni naklonjen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na čustvenem področju boste danes vedno bolj nestrpni. Z nekom bosta končno poiskala skupni jezik. Vse skupaj se vam bo zdelo kot igra brez konca, vendar v prijetni smeri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čas bo pokazal svoje, zato nikar ne bodite tako nestrpni. Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki vas že nekaj časa po tihem mika. Morda se lahko srečata in pogovorita še prej, kot ste predvidevali.