Dnevni horoskop za petek 8. maja 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za današnji dan 8. maja 2020

Dnevni horoskop za petek 8. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite napovedi in smernice, planetarne vplive za astro znamenja. Horoskop smernica: Zaradi, za vas, nerazumljivih besed in prepirov z nasprotnim spolom, delujete zaskrbljeno. Vseeno si zapomnite, da ima vsak problem tudi rešitev in lahko predstavlja koristno izkušnjo.

Horoskop danes
Dnevni horoskop

8. maja ob 9.15 luna preide v znamenje strelca

Luna v znamenju strelca

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v naravi. Malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih.

Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Veličina vaše identitete je določena z veličino problema, ki vas je zmožen vreči iz tira.

Sigmund Freud

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Janko Moder, slovenski prevajalec, urednik, publicist
Helena Blagne Zaman, slovenska pevka
Veronika Šarec, slovenska alpska smučarka
Naomi Klein, kanadska aktivistka
Enrique Iglesias, špansko-ameriški pevec

Na današnji dan John Pemberton ustvari prvo Coca-Colo, Beatlesi objavijo zadnji album in Mihajlo Pupin prijavi patent za izdelavo aparatov za telefonske in brzojavne prenose na velike razdalje. Leta 1989 so predstavniki slovenskih opozicijskih gibanj na Kongresnem trgu v Ljubljani sprejeli Majniško deklaracijo in z njo zahtevali suvereno državo slovenskega naroda.

Dnevni horoskop za danes, za petek 8. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo vam ne zaupa najbolj in to boste s pomočjo lune v strelcu opazili zelo hitro. Ne jezite se preveč, sicer se boste le še bolj zapletali v besede. Pokažite, da ste lahko boljši in pametnejši.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj več dela boste imeli v odnosih z domačimi. Uporabite to voljo za to, da se premaknete in naredite stvari s katerimi že res predolgo odlašate. Nikar se ne smilite sami sebi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Izredno zamišljeni in zasanjani boste kljub energični luni v strelcu. Opažate, da se nikakor ne morete zbrati in sprejeti ključne odločitve. Pazite, da ne bodo opazili vaše labilnosti in jo izkoristili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan z luno v strelcu bo poln novosti, ki vas bodo razvedrile. Naklonjeno vam bo tudi prijateljevo mnenje, ki vam lahko podari zaupanje v to, da ste končno na pravi poti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste imeli precej dela z raznimi nesporazumi, ki bodo povezani s financami. Osebni in ljubezenski problemi se bodo s pomočjo lune v strelcu razjasnili, drugi pa bodo stopili v ospredje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 8. maja 2020

Nikakor vam ne uspe živeti bolj spontano. Čim prej se z luno v strelcu odpravite v tisto smer, kjer se boljše počutite. Začutili boste, da ste dovolj močni, zato tokrat nikar ne oklevajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čakanje vam bo danes predstavljalo večje težave in zaplete, saj boste z vplivom lune v strelcu nemirni. Zamotite se s kakšnim fizičnim opravilom, dokler ne boste dobili pričakovanih podatkov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pozitivna energija lune v strelcu bo tista, katero boste končno uporabili sebi v prid. Dober prijatelj vam bo pomagal pri finančnih zadevah. Čustveno pa boste malce nihali gor in dol.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čaka vas nova priložnost, da se izkažete, posebno če že nekaj časa načrtujete svoj napredek. Dovolj boste z luno v vašem znamenju iznajdljivi in zadeve se končno premikajo na pravi način.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Posvetite se prijateljem, ki vas pogrešajo. Kljub natrpanemu urniku bi vam moralo vsaj zvečer ostati nekaj časa, ki ga lahko izkoristite za pogovor ali zanimivo dogajanje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nervozni boste, odzivate se na vsako besedo in dovoljujete, da vas spravljajo iz tira. Potrebujete več počitka, več svežega zraka in trenutkov samo zase. Luna v strelcu vas bo še dodatno zmedla.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes, ko bo luna v strelcu prihajajo priložnosti, ki bodo dvignile vaš nivo energije. Toda ne pozabite tudi na prijatelje, ki čakajo na iskren pogovor. Ukvarjanje z njimi prinaša razbremenitev.