Dnevni horoskop za petek 5. junija 2020

Dnevni horoskop za petek 5. junija
Dnevni horoskop za petek 5. junija

Dnevni horoskop za petek 5. junija 2020, svetovni dan okolja.

Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi ter lunin vpliv na vaše počutje. Horoskop ljubezen, horoskop denar, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: V današnjem dnevu se vas lahko dotakne občutek, da se vsi nekako pomikajo naprej, le vi ostajate nekje v ozadju.

Dnevni horoskop petek
Dnevni horoskop petek

LUNA JE V ZNAMENJU STRELCA

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in si povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Ob 21.12 Polna luna in Lunin mrk

Polna luna – Ščip

Počistila bo nerealne predstave in vas popeljala k bolj konkretnim odločitvam. Soočali se boste s starimi vzorci. Polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. V zraku bo prisotna erotična energija, zato boste bolj razpoloženi za ljubljenje. Privoščite si tudi post, saj bo zelo učinkovit.

Zemlja nudi dovolj, da zadovolji vsako človeško potrebo, ne pa človeškega pohlepa.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

John Gatenby Bolton, angleško-avstralski astronom
Velimir Bata Živojinović, srbski igralec
Charles Joseph Clark, kanadski predsednik vlade
Margaret Drabble, angleška pisateljica
Martha Argerich, argentinska pianistka

Na današnji dan se je rodil španski pesnik Federico Garcia Lorca, v Mehiki se je rodil revolucionar Francisco (Pancho) Villa. V Ljubljani pa so slovesno odprli Gospodarsko razstavišče. Danes praznuje alpski smučar Andrej Miklavc.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop. Preverite vaš ljubezenski horoskop za mesec junij.

Dnevni horoskop za petek 5. junija 2020, današnji horoskop.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V vsem, kar počnete, poskušajte ostati zvesti samemu sebi in ne obljubljajte nečesa, česar trenutno ne zmorete dati ali narediti, saj bi se z vplivom Luninega mrka znašli v zagati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pozornost, ki jo bo od vas terjalo delo, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da vam niso vsi okoli vas naklonjeni. Začeti boste morali gledati nase in se odklopiti od negativnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub energijam Luninega mrka boste danes napredovali pri delu in glede finančnih opravkov. Sedaj morate priti zadevam do dna, naj vas ne bo strah vprašati po stvareh, ki vam niso znane.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Današnji dan, ki ga spremlja Lunin mrk boste preživeli s svojo boljšo polovico. Počutili se boste zadovoljno. Karkoli bo storil, vam bo ugajalo in danes lahko skupaj najdeta rešitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ko se boste zagnali v različne dejavnosti, boste ugotovili, da ste sproti že marsikaj opravili. Tudi ljubezen bo danes bolj napeta, saj vas bo spremljala energija Luninega mrka.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 5. junija 2020

Danes lahko kljub mrku pričakujete izjemno vzpodbuden dan. Z reševanjem pravnih zadev se danes ne boste vznemirjali. Uspeh vam je skorajda zagotovljen če delate z ljudmi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Določite si bolj konkretne cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire. V ljubezni boste danes, ko je luna v strelcu nagnjeni k izzivom, ki vam prinašajo boljše počutje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu se bo zaradi Luninega mrka žel izkazalo, da je nevarno mešati prijateljske in poslovne odnose. Nekaj iz preteklosti vas očitno še ni izučilo, zato bodite bolj budni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Obveznosti v dnevu pred vami vam ne bodo prizanašale, a z malo dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste mimogrede opravili z njimi. Ne dovolite Mrku, da vas spravi v slabo voljo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav boste zelo razpoloženi za romanco, boste v svojih čustvih zelo previdni, želeli si boste nekoga, ki bo popolnoma iskren in pripaden. Počakajte na pravi, bolj ugoden trenutek.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naporen dan z energijo Luninega mrka vas čaka, in čeprav si potrebe po počitku nikakor ne boste hoteli priznati, si le vzemite čas zase, sicer lahko zapadete v malodušje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Namesto da bi se veselili vsakega trenutka posebej, boste v vsaki zadevi našli razlog za pritoževanje. Zelo zahtevni boste do sebe in drugih, kar ne bo najbolj zaželeno na področju odnosov.