Dnevni horoskop za petek 26. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 26. junija 2020.

Dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan kar seda učinkovitm in da bo vaša motivacija še večja kot običajno.

Horoskop smernica za vsa znamenja: V današnjem dnevu pričakujte nekaj nesporazumov, ki se jim zagotovo ne morete izogniti tako, da se boste obrnili vstran. Potrebno se bo soočiti!

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali dan, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Zato zasadi svoj vrt in okrasi svojo dušo, namesto da čakaš, da ti nekdo drug prinese rože.

Tomaž Humar

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Anton Breznik, slovenski jezikoslovec
Juš Kozak, slovenski pisatelj
Ignac Koprivec, slovenski pisatelj, novinar in urednik
Helen Mirren, britanska igralka
Zlatko Prica, hrvaški slikar

Na današnji dan so na ljubljanskem Trgu republike slovesno razglasili neodvisnost Slovenije. Obnovljen je bil vodnjak s Herkulovim kipom na Levstikovem trgu v Ljubljani. Rodil se je motociklist Max Biaggi. Umrl je Božo Šprajc, slovenski filmski režiser.

Preberite tudi: Poletni horoskop.

Dnevni horoskop za petek 26. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna v znamenju device vas danes podpira na poslovnem področju, čeprav so vaše misli usmerjene na več strani hkrati. Vsekakor si lahko zastavite cilj in si počasi priborite tudi prednost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu, ko se bo luna sprehajala v znamenju device boste zadovoljni, saj bodo prijetne povezave med vami in sodelavci, pomagale ustvarjati prijetno delovno vzdušje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Obtožujejo vas neobčutljivosti, čeprav veste, da je to daleč od resnice. Za to je kriv nenavadno oster in včasih celo sarkastičen nastop. Na koncu se bo izkazalo, da je vse skupaj le nesporazum.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Luna v devici bo danes na vaši strani in tokrat bo lažje v odnosih, ki se razvijajo iz skupnih interesov ter prijateljstva. Le sredi dneva bo nekaj ovir, ki jih boste reševali s pogovorom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Radi bi se pogovarjali le o stvareh, ki jih dobro poznate, toda pogovor bo vseeno zašel v za vas nepričakovano smer. Vse bo obrnjeno na glavo, toda to vas tokrat niti ne bo motilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 26. junija 2020

Vaša zgovornost vam danes ne zadostuje, saj vas ne more pripeljati do uspehov. V ljubezni bo sicer nekaj manj nepredvidenih dogajanj, kljub temu boste prijetno vznemirjeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naenkrat boste ostali glede pomembne zadeve brez besed. Počasi se daleč pride, čeprav danes želite vse prehiteti. Vsekakor pa morate nujno storiti nekaj več glede odnosov v družini.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu, ko boste z luno v devici bolj izbirčni, boste naleteli na nekaj somišljenikov. Na področju financ se prav tako obetajo boljše priložnosti za zaslužek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Luna v devici bo danes poskrbela da se boste lažje odločali in si končno naredili načrt, kako počasi na poslovnem in finančnem področju ujeti srečo, oziroma večji zalogaj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes se preprosto ne morete pritoževati, saj boste še vedno dejavni, optimistični in samozavestni. Odpravite se nekam, kjer ste prepričani, da se boste resnično dobro počutili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Popoldne se pogovorite z ljubljeno osebo, saj imata še eno priložnost, da stvari rešita. Luna v devici bo na splošno ustvarjala bolj hladno, nekoliko analitično naravnano vzdušje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne razumete, zakaj se zopet vrstijo nesporazumi in podobno je tudi v domačih odnosih. Nekdo vas privlači, čeprav se zavedate, da morate najprej razčistiti s preteklimi situacijami.