Dnevni horoskop za petek 20. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 20. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 20. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 20. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan komarjev. Razočaranja, ki jih lahko zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom doživite sedaj, boste težko pozabili ali oprostili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Mikali vas bodo novi vzorci, ki prinašajo delo na sebi, na vrsto bodo prišle tudi zadeve, ki so bile pred časom nejasne ali neizvedljive.

horoskop
Luna je v znamenju vodnarja

Danes ob 10:49 uri preide Luna v znamenje Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

današnji horoskop

V življenju ni odločilno ‘imeti prav’, pač pa ‘biti dober’. Dobrota je posoda, v kateri ljudje sprejemajo resnico. Resnica brez dobrote je neužitna.

Anton Trstenjak

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Josef Strauß, avstrijski skladatelj
  • Slobodan Milošević, srbski politik
  • Igor Omerza, mag., slovenski politik, publicist
  • Amy Adams, ameriška igralka
  • Demi Lovato, ameriška pevka, igralka

Na današnji dan Estonija razglasi neodvisnost. Vesoljska sonda Magellan pošlje posnetke površja Venere. Izstreljen je bil Viking I proti Marsu. Iran in Irak podpišeta premirje. Sile Varšavskega pakta vdrejo v Češkoslovaško in zadušijo demokratične spremembe, praško pomlad. Boris Jelcin prevzame poveljstvo nad oboroženimi silami Sovjetske zveze, lociranimi v Rusiji. Rodil se je Salvatore Quasimodo, italijanski pesnik in Bolesław Prus, poljski pisatelj. Rodil se je tudi indijski politik, sin Indire Gandhi, Radživ Gandhi. Umrl je Janez Boljka, slovenski kipar, grafik, slikar in Gustav Ipavec, slovenski skladatelj.

horoskop.si

Najboljši del človekovega življenja so njegova mala, brezimena in pozabljena dela dobrote in ljubezni.

W. Wordsworth
Kakšno bo danes počutje ko nastopi konjunkcija med Luno in Plutonom?

Dnevni horoskop s konjunkcijo napoveduje posesivnost, močno hrepenenje in neustavljivo strast.

Katera astro znamenja boste preveč fanatično stremela k cilju?

V današnjem dnevu boste preveč fanatično stremeli k cilju rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ŽENSKE, KI ZNAJO ŽIVETI OFFLINE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Delovne obveznosti vam bodo šle v dopoldnevu, ko bo luna še v kozorogu zelo dobro od rok. V ljubezni bo na vidiku nekaj manjših nejasnosti, ki pa vas naj ne obremenijo preveč, saj bodo le trenutne.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav boste kipeli od energije in boste prepričani, da boste cilj dosegli brez večjih problemov, bo situacija v drugi polovici dneva, ko bo luna v znamenju vodnarja na žalost, popolnoma drugačna.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno boste zelo uspešni. Pazite le, da ne boste pretiravali s hvalo, saj bi se v tem primeru utegnili lahko soočili s trdim padcem na tla. Naredite nekaj, da vas bodo ponovno bolj spoštovali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Končno boste zelo uspešni. Pazite le, da ne boste pretiravali s hvalo, saj bi se v tem primeru utegnili lahko soočili s trdim padcem na tla. Naredite nekaj, da vas bodo ponovno bolj spoštovali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihaja manjši strah, ki ne bo in ne bo želel potihniti, kar vas bo spravljalo ob živce. Na koncu se boste prestrašili in kljub temu, da določeno stvar obvladate, ne boste naredili odločilnega koraka.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Luna v vodnarju prinaša možnosti ter upanje, ki vam bo osvetlilo pravo pot. V primeru, da ste še samski se lahko zaljubite, vezani pa boste imeli občutek, da se v razmerju zelo težko prilagajate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Začetek dneva bo z energijo lune v kozorogu težek, saj se bodo načrti spreminjali tik pred zdajci, pa ne zato, ker bi tako želeli. Zmotil vas bo vpliv nekoga drugega, drage osebe ali pa nekoga iz okolice.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne obtožujte se za stvari, ki jih do sedaj niste storili. S pomočjo lune v znamenju vodnarja boste v zasebnosti pokazali ogromno potrpljenja in moči, na trenutke boste imeli občutek, da ste se znašli na preizkušnji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odločili se boste in se pogumno podali novim dogodivščinam naproti in to bo za vas pomemben korak. Premiki in pozitivne spremembe bodo na delovnem mestu osvežile trenutno situacijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na področju kariere bo vladala odločnost in previdnost tokrat nikakor ne bo odveč. Izrazili se boste lahko spontano in naredili korak naprej. Pesto in intenzivno bo tudi na področju ljubezni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zganjajte panike zaradi ovir, ki se bodo nanizale danes. Manj, kot jih boste napihovali, manj ljudi jih bo sploh opazilo in lažje boste se boste spoprijeli z vsem skupaj kar se dogaja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odločili se boste in raziskali nekaj, kar obuja spomine na vašo preteklost. Prihajajo ljudje, ki vas bodo opogumili ter spomnili na nekaj, kar ste mislili da je že za vami. Sprostite svoje misli.

Vas zanima: KAKO DOJEMATE PREHOD V OBDOBJE ODRASLOSTI?