Dnevni horoskop za petek 2. aprila 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 2. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 2. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 2. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan otroških knjig. Danes boste zaznavali resnične notranje identitete, čustvenost, duševno napetost ter odcepljenost od svoje lastne biti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na fizični ravni se vam bodo situacije sprostile in ponovno boste sposobni funkcionirati brez slabega počutja, strahov in omejitev.

horoskop
Luna v znamenju

Luna je v znamenju strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.

K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali.

Danes praznuje Špela Močnik: Astro profil

Njena Luna se nahaja v dvojčkih, zato je njen intelekt ostre narave. Predaja se književnosti, z lahkoto se prilagodi vsem situacijam in različni družbi. Na kožo ji je pisano delo v odnosih z javnostjo, literarno delo in potovanja. Velikokrat pozablja, koliko je vredna in kaj si v resnici zasluži, saj je preveč obremenjena s hitrim tempom, klepetanjem in s težavami drugih, da enostavno pozabi nase.

Kreativnost ji je sicer že položena v zibelko, vendar je preveč površna in premalo vztrajna ter potrpežljiva, da bi znala z dejavnostmi, povezanimi z umetniškimi podvigi, morda tudi kaj zaslužiti. Težko se odloča, kadar delo zahteva detajle ji namreč primanjkuje doslednosti, odločnosti in zaupanje v odločitve. Spretno se zna izogniti dolgočasnim in nezanimivim pogovorom. Bojite se razočaranja, zato v poslovnih vodah raje ne tvega.

Odpri oči glej naravnost, odpri srce glej življenje.

Emile Zola

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Emile Zola, francoski pisatelj
  • Ciril Debevec, slovenski gledališki igralec
  • sir Alec Guinness, angleški filmski igralec
  • Ferenc Puskás, madžarski nogometaš
  • Barbara Jordan, ameriška tenisačica

Na današnji dan v Mariboru izide prva številka časnika Slovenski narod. RMS Titanic opravi testiranja na morju. Dolar je uradno postal denarna enota ZDA. Rodil se je Hans Christian Andersen, danski pisatelj, pesnik in Giacomo Casanova, italijanski pustolovec, pisatelj. Rodil se je tudi Karel Veliki, frankovski kralj. Umrl je Janez Pavel II., papež poljskega rodu in Georges Pompidou, francoski predsednik.

Katera znamenja zodiaka bo danes objel neverjeten optimizem?

V današnjem dnevu bo optimizem objel rojene v znamenju dvojčka, leva in rib.

Kljub temu, da je nemogoče, katera znamenja bodo danes hrepenela po potovanjih v daljne kraje?

Neuresničljiva želja po potovanjih bo povečana pri rojenih v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC APRIL 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu, ko se bo luna nahajala v strelcu, se nikar ne utrujajte po nepotrebnem. Še posebej pomemben bo stavek da je bolje biti sam kot v napačni družbi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zahtevajte danes jasne odgovore, morda tudi nekoliko pritisnite na tiste, ki se še niso odločili. Nemirni boste tudi zato, ker ste v določenih zadevah žal odvisni od drugih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pred vami je dan, v katerem se boste hitreje kot običajno odločili za pravo stvar in si jo tudi izborili. Tudi če je pred vami kar nekaj navideznih izhodov in bližnjic boste uspešni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam bo uspelo šele takrat, ko boste veliko bolj umirjeni in sigurni vase. Potrebujete podporo, vendar je tokrat ne pričakujte od domačih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Po nekoliko napetem obdobju se spet vračate v hudomušno energijo, ki jo bo okrepila luna v strelcu. Kmalu boste ugotovili, kaj bi morali zahtevati oziroma kaj je najpomembnejše za vas.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekoliko bolj bo danes, ko bo luna v strelcu poudarjena raztresena energija. Imeli boste veliko opravkov in nalog kar vas lahko močno obremenjuje. Umirite svoj živčni sistem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pozornost bo danes na odnosih. Veliko bo dogajanja, veliko misli, vse to vas bo razbremenjevalo. Ne bo vam pa pogodu, da vas drugi kritizirajo in iščejo vaše šibke točke.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne bodite presenečeni, če bo marsikaj nejasno, kar vas bo vznemirjalo. Pričakujete lahko ugoden razplet, medtem se bo zgodilo še nekaj, kar vas bo še bolj zmedlo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V današnjem dnevu pričakujte zanimiv klic. Vaš sogovornik vas bo spominjal na to, kaj bi radi spremenili. Vaše telo vsekakor potrebuje več premikov, zato se več gibajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes bo vse pod velikim vprašajem, čeprav približno veste, kaj bi morali storiti. Čeprav ste še vedno sumničavi in celo pripravljeni na konflikt, vas bo nekdo zagovarjal.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zazrite se bolj intenzivno vase, saj lahko s takšnim načinom marsikaj spremenite. Izkoristite več ugodnih okoliščin, le tako boste prav hitro sestavili nekaj, kar bo dobra rešitev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Današnji dan bo zaradi lune v strelcu lažji, kot ste pričakovali. Zanimivo spletno kramljanje vam lahko odpre vrata, za katera ste bili prepričani, da so se za vedno zaprla.

Vas zanima: Mesečni horoskop APRIL 2021