Dnevni horoskop za petek 17. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 17. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Brez težav se boste v današnjem dnevu predčasno odtrgali od resnih obveznosti ter se podali v neznano!

Horoskop smernica za vsa znamenja: Nekaj vam ni najbolj jasno ali vam preprosto ni všeč. Krivde za nesporazume pa v današnjem dnevu nikar ne pripisujete drugim. Soočite se z napako, ki ste jo očitno ponovili.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli. Vzdušje med ljudmi se sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu.

Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični. Prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali.

Danes praznuje David Hasselhoff: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob rojstvu nahajalo v znamenju Raka, kar nakazuje, da je čustvena, malce labilna in občutljiva oseba, ki pa zna biti zelo nežna in prilagodljiva. V življenju se bori zase in za tiste, ki mu veliko pomenijo. Ascendent v znamenju Škorpijona mu poudarja moč in neustavljivo privlačnost. Njegova energija je pozitivno naravnana, vendar le takrat, ko se dobro počuti. Če se čuti ogroženega je sposoben maščevanja. Luna, ki se je ob rojstvu nahajal v znamenju Dvojčkov mu narekuje nekaj površnosti v odnosih. V težjih življenjskih situacijah zna flegmatično odreagirati. Z nepomembnimi stvarmi se v življenju ne ukvarja. Veliko mu pomenita zabava in šport.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Donald Sutherland, kanadski filmski igralec
David Hasselhoff, ameriški igralec in pevec
Angela Merkel, nemška političarka
Matti Nykänen, finski smučarski skakalec
Claudio López, argentinski nogometaš

Na današnji dan borzni indeks Nasdaq prvič preseže vrednost 1000. Umrl je Bratko Kreft, slovenski dramatik, pripovednik, književni in gledališki zgodovinar. Rodil se je Isaac Watts, angleški pesnik. V orbiti se prvič združita ameriško, Apollo in sovjetsko, Sojuz vesoljsko plovilo.

Vas zanima Mesečni horoskop JULIJ 2020

Že veste kako boste preživeli vikend? KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?

Dnevni horoskop: petek 17. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pričakujte zaradi lune v dvojčkih nekaj zastojev, ki vas bodo vznemirili. V ljubezni boste naenkrat precej obotavljivi, čeprav vas draga oseba čaka in v resnici sta se že dogovorila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preveč ste se obremenjevali z nečim, kar boste danes lahko dokončali brez težav, če se boste znali motivirati. Ljubezenske zvezde bodo radodarne, zato se ne bojte soočenja z ljubljeno osebo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Poskusite obdržati dobre stike z vsemi ki so vam pri srcu. Držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko s pomočjo lune v dvojčkih prilagodite svojim trenutnim potrebam.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pripravite se danes na to, da boste morda govorili skoraj sami sebi. Tokrat namreč nimate pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati. Premislite in spremenite smer svoje poti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spremljajo vas ugodne okoliščine, zato se nikar ne smilite sebi. Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek nove zgodbe, vendar pod pogojem, da se lahko odločate sami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 17. julija 2020

Z vsem, kar se bo dogajalo, se boste zaradi lune v dvojčkih spopadli lažje kot v preteklih dneh. Ob druženju s prijatelji bo oživelo nekaj starih zamisli. Zato boste zopet nasmejani.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Srečanju, ki vas bremeni, se boste izogibali, kolikor koli se bo dalo, tudi zato, ker imate občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Potrebujete več posluha in predvsem motivacije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaša koncentracija bo danes, ko bo luna v dvojčkih izjemna in z njeno pomočjo boste dosegli preboj. Trezna in praktična misel, podkrepljena z veliko intenzivnosti bo nosila največ koristi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste kljub nežnemu vplivu lune v dvojčkih premalo sočutni in razumevajoči. Kljub temu pa, predvsem na poslovnem in finančnem področju, prihaja red in morda kasneje celo napredovanje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Začutili boste nekaj napetosti, kar pa ni naključje, saj boste v stikih s tistimi, ki vam ponujajo drugačne zaključke. Poiskati bo potrebno prave besede, da stvari obrnete v svojo smer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ljubezni se bo danes dogajalo nekaj, kar vam bo onemogočilo umirjenost. Resnično potrebujete spremembe, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihajajo pritiski in spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile. Pomembno je, da ne pustite slabi vesti, da vam vzame voljo.

Preberite tudi: PRIČARAJ MU NAJBOLJŠI ZMENEK, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE