Dnevni horoskop za petek 16. julija 2021

blank
Dnevni horoskop za petek 16. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 16. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 16. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Občutek nelagodja bo izginil, ko boste naredili ključne poteze. Umirili se boste in opazili, da o nervozi ni ne duha ne sluha.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nikar se ne obremenjujete z nepomembnimi podrobnostmi. Danes boste lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti.

horoskop
Dnevni horoskop vpliv lune

Luna je v znamenju tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek.

Dve dragocnosti sta najpomembnejši lepota in resnica; prvo najdemo v srcu, ki ljubi, druga pa v roki, ki deluje.

Kahlil Gibran

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Božidar Jakac, slovenski slikar, grafik
  • Guy Laroche, francoski modni oblikovalec
  • Srečko Katanec, slovenski nogometaš, nogometni trener
  • Miguel Induráin, španski kolesar
  • Robert Kranjec, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan Turška vojska izvede poizkus državnega udara. Deli kometa Shoemaker Levy 9 treščijo na Jupiter. Izstrelitev Apolla 11 proti Luni. Odprt je bil predor pod Mont Blancom. Organiziran prvi sokolski zlet v Ljubljani. Rodila se je Barbara Stanwyck, ameriška igralka in Ginger Rogers, ameriška filmska igralka, plesalka, pevka. Umrl je Josip Križan, slovenski matematik, fizik, filozof in Celia Cruz, kubanska pevka salse.

Ali je današnji dan primeren za začetek sodelovanja?

Dnevni horoskop napoveduje, da je današnji dan primeren za začetek sodelovanja, saj boste pripravljeni poslušati in sprejemati kompromise v obojestransko zadovoljstvo.

Katera astro znamenja se boste danes namesto da bi se obremenjevala, prepustila brezskrbnemu sanjarjenju?

Danes se boste prepustili brezskrbnemu sanjarjenju rojeni v znamenju ovna, tehtnice in rib.

Preberite tudi: ORODJA SRCA: HVALEŽNOST IN OBČUDOVANJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna v tehtnici bo vaša spodbuda da postanete bolj nežni in prilagodljivi. Iztrgali se boste iz primeža svojih zakoreninjenih lastnosti in skušali delovati bolj toplo in predvsem umirjeno.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zanimanje bo danes spodbudila novica, ki je boste deležni čisto nepričakovano. Veliko se bo dogajalo, še več govorilo, zato se varujte pretirane opravljivosti, ki se vam lahko kmalu vrne.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Lahkotno in predvsem nagajivo se boste na ljubezenskem področju priklopili na dogajanje, ki bo s sabo nosilo tudi strastne podvige. Sprejmite lepe stvari ki počasi pronicajo v vašo bližino.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

S skupnimi moči se boste na področju kariere prebili do pomembne točke, ki obljublja v prihodnje napredek in predvsem boljše odnose. Govora bo tudi o finančnih zadevah, ki niso rešeno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dovolj imate neprestanega prigovarjanja ki vas že nekaj časa obkroža. Znali se boste postaviti zase in s pomočjo lune v znamenju tehtnice diplomatsko izpeljati vse skupaj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Že nekaj časa se sprašujete kje je vsa energija, ki vas je spremljala. Razočarani boste nad določenimi mnenji in težko se boste ob sarkastičnih pripombah na področju dela zbrali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Energija, ki vam jo bo dovajala luna v vašem znamenju bo prijetna in z njeno pomočjo se boste lažje prebili do kakšne koristne zadeve, ki bi vas malce navdihnila in razveselila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Znali se boste postaviti zase ter tudi argumentirati vse kar bo potrebno. Notranja moč vas vodi v prijetne situacije in dejstva, ki jih na začetku morda ne boste najbolj razumeli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zmanjkalo vam bo energije za napredek, zato se boste za trenutek zaprli vase in skušali razmisliti katero pot bi bilo najbolj smotrno izbrati ter katera je za vašo naravo najbolj lahkotna.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Impulzivnost bo danes še kako dobrodošla, saj bo energija lune v znamenju tehtnice preveč mirna za vaš okus. Finančno področje vas bo danes nekoliko razočaralo in pustilo v dvomih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaustavili se boste pri ljubezenskih zadevah, ki so v zadnjem času dobile drugačno obliko. Ne bo vam jasno kako naprej in koga vprašati. Nikar ne bodite tako zelo zmedeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zunanja podoba bo danes na vrhu vaših prioritet, saj si boste močno želeli poudariti svojo lepoto in z luno v tehtnici zasijati. Skušajte se poglobiti v neverjetne zaznave, ki vas bodo po tihem spremljale.

Vas zanima: MOŠKI, S KATERIM VAS POVEZUJE LE NEUSTAVLJIVA STRAST