Dnevni horoskop za petek 12. junija 2020

Dnevni horoskop za petek 12. junija 2020
Dnevni horoskop za petek 12. junija 2020

Dnevni horoskop za danes, petek 12. junij 2020.

Horoskop dnevni – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, za lepši dan. Horoskop ljubezen, horoskop denar, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: Priznati si morate, da niste dovolj potrpežljivi. To se vam ponavadi dogaja takrat, ko ste že utrujeni in nimate dovolj časa zase.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU RIB

Luna v znamenju rib – Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase. Hitreje bomo zaznavali zunanje impulze.

Prednost dajemo zasebnemu pred javnim. Toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije. Prav tako za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda. Vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Nekje globoko v sebi so vsi ljudje dobri.

Ana Frank

Danes praznuje Judita Zidar

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju dvojčkov, in sicer v 10. Hiši. Ta vpliv kaže na živahnega, lahkotnega, komunikativnega in neobremenjenega duha. Še na stara leta bo živahna, mladostna in željna raznih dogodivščin. Njena vitalna energija je poživljajoča, sproščujoča in mentalno stimulativna. Je mnogostranska in vse jo zanima, toda njena pozornost je kratkotrajna. Primanjkuje ji vztrajnosti in odločnosti. Če gradi kariero na intelektualnem področju, je lahko izjemno uspešna. Stremeti bi morala h kar največji meri osebne svobode in ohranjanju manevrskega prostora. Njeni talenti kot režiser ali pisatelj ali izvajalec so lahko fenomenalni.

Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju ovna v 8. Hiši.

Ta vpliv nakazuje, da je zelo srečna oseba, ker je Marsu udobno v tem znamenju, saj je vladar ovna. V tem znamenju izraža vse svoje prvinske lastnosti poguma. Strastnosti, odločnosti, delavnosti, borbenosti, neodvisnosti, pionirskega duha in pozitivno izražene seksualnosti.

Njena Luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju vodnarja v 5. Hiši, kar nakazuje, da je spontana in rada pokaže svoja čustva ter občutke. Je zelo romantična in se hitro zaljubi. Obdarjena je z bogato domišljijo, ki jo vpleta v svoje ustvarjalne navdihe. Zato je lahko uspešna na področju umetnosti. Zelo rada ima otroke in zna dobro poskrbeti zanje. Je oseba s šarmom, originalnostjo in spontanostjo.

Jupiter v znamenju strelca v 4. Hiši nakazuje na optimizem in privlačnost.

Ustvari si lahko velik in udoben dom, ki ga prijetno uredi s svojo domišljijo. Je zelo družabna ter rada vabi prijatelje in znance v svoj dom. Uživa v zabavah, ki jih prireja in je popolna gostiteljica. Ima dober občutek za nepremičnine in njihovo vrednost. Imela je prijetno otroštvo. Na njo zelo vplivajo vera, filozofija ali mentalna vzgoja, ki je je bila deležna v otroštvu. Veseli se prihodnosti z veliko vzponov in padcev v življenju. Vse najboljše!

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Luiza Pesjakova, slovenska pisateljica
Erik Eiselt, slovenski agronom
George Herbert Walker Bush, ameriški predsednik
Rona Jaffe, ameriška pisateljica
Andrej Jarc, slovenski pianist in pedagog

Na današnji dan je umrl Ivan Potrč, slovenski pisatelj. V Frankfurtu se je rodila hči judovskega bankirja Ana Frank. Rodil se je tudi slovenski slikar, karikaturist in ilustrator Gvidon Birola in Johanna Louise Heusser – Spyri, znana po knjigi Heidi.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za petek 12. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bistveno v današnjem dnevu bo, kako se boste odzvali na spremenjene razmere. Imejte pripravljen rezervni načrt, poiščite pa tudi alternativne poti iz situacije, ki je nastala v zadnjem času.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne dovolite, da vam karkoli podtaknejo, pa naj gre za še tako malenkost. Hitro se bo namreč našel kdo, ki bo iz tega izpeljal napačne sklepe. To zlasti velja za vaše odnose v službi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Oseba, ki vam je izredno pri srcu, se bo odločila drugače od tega, kar si želite. Vseeno se lahko še pogovorita in prilagodita. Popoldne boste utrujeni, ugajajo vam mirnejše oblike zabave in oddiha.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu bodo zvezde na vas delovale izrazito pozitivno, zato se vam obeta obilo zanimivih dogodkov, ki vas bodo navduševali. Pripravljeni se boste tudi soočati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes se bodo pojavile neke napetosti med vami in določeno osebo, trenja, konflikti in nesporazumi. Lahko da bodo trajale vse do nedelje, ko se boste počutili bolj stabilno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 12. junija 2020

Z vplivom lune v znamenju rib prehajate v dan, ki prinaša poglobitve in nekaj zelo simpatičnih trenutkov, ki jih boste želeli preživeti s svojo ljubljeno osebo ali bližnjimi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko se boste danes gibali med ljudmi. Tokrat bo za spremembo delo v skupini kar zabavno, vsekakor pa bolj učinkovito, kot če bi ga opravljali sami. Sprejmite priložnosti, ki prihajajo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne zanašajte se v današnjem dnevu na nepomembno dogajanje, ki ga prinaša luna v ribah. Upate, da se bo reševalo drugače, hitreje, resnica pa bo konec dneva vendarle drugačna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Želite si nekaj več, a vseeno se zavedate, da je to trenutno nemogoče, posebno v ljubezni, kjer ste že storili preveč napak. Višek energije raje uporabite v smeri, ki vam je pisana na kožo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V družbi se boste počutili dobro, pa čeprav si je ne boste izbrali sami. Popoldne boste imeli občutek da ste nekoliko v podrejenem položaju, vendar se bo situacija kmalu stabilizirala.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z luno v znamenju rib se boste danes znali posvetiti sebi, se vprašati, kaj potrebujete da dosežete srečo in se poglobiti vase. Priznali si boste tudi nekaj napakic, ter začutili olajšanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo v začetku dneva, obenem pa vam bo popolnoma jasno tudi kako jih udejanjiti. Na nekatere zadeve vseeno nimate vpliva, kar pa vas niti ne moti.