Dnevni horoskop za petek 1. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 1. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 1. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 1. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan starejših, svetovni dan vegetarijanstva in svetovni dan glasbe. Morda nimate dovolj časa za vse, toda vsaj na področju osebnih odnosov se boste dogovorili za nekaj pomembnega.

Horoskop nasvet za današnji dan: S samozavestjo se lahko daleč prebijete, pripravljeni se boste postaviti se zase in se boriti do konca.

Luna
Luna je v znamenju Leva

Danes ob 02:53 uri Luna preide v znamenje Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.

Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti.

Ena dobra plat glasbe je, ko te zadane, ne čutiš bolečine.

Bob Marley

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Franc Košir, slovenski glasbenik
  • Dušan Jovanović, slovenski dramatik, režiser
  • André Rieu, nizozemski violinist in dirigent
  • Martin Strel, slovenski maratonski plavalec
  • Rupert Friend, angleški filmski igralec in režiser

Na današnji dan Panamski prekop preide pod upravo Paname. Tuvalu postane neodvisna država. Mao Dzedung postane predsednik kitajske vlade. Nigerija postane neodvisna država. Letalo Concorde prvič preseže zvočni zid. Začetek zbora odposlancev slovenskega naroda v Kočevju. Ustanovljeno podjetje Siemens. Ustanovljena Mestna hranilnica Ljubljanska. Z delom prične Univerza Stanford. Rodil se je tudi Frank Gardner, avstralski avtomobilistični dirkač in Jimmy Carter, ameriški predsednik.

Ko se ljudje ustrašijo lastnega mnenja, je zatiranje na dosegu roke.

Jimmy Carter
Kakšni občutki se bodo prepletali v današnjem dnevu?

V današnjem dnevu boste zadovoljni s sabo in vsem kar se vam bo odvijalo, še posebej na osebnem področju.

Katera astro znamenja se lahko danes izpostavite v pozitivnem smislu?

Dnevni horoskop napoveduje, da se lahko izpostavite v pozitivnem smislu rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: ASTROLOGIJA IN FIZIČNA PRIVLAČNOST ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zavedate se, da ste se v zadnjih dneh premalo trudili, vendar boste po tihem kljub temu pričakovali boljše rezultate in realizacijo. Kljub vsemu bo zvečer na vrsti spogledovanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spomnili se boste nečesa, kar bi morali čim prej popraviti, kar vas bo malce prestrašilo. Čim prej zavihajte rokave in se samozavestno podajte v reševanje, kar vas bo notranje pomirilo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ljubezenskih odnosih boste zaradi lune v znamenju leva dokaj nepotrpežljivi, vendar tako le ogrožate dobre odnose. Raje se usmerite v enostavne rešitve, ki vas bodo napolnile z optimizmom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poskusite se s sodelavci, s katerimi se nahajate v napetosti pogovoriti o vsem skupaj. Samskim rakom bo nekdo pokazal, da obstaja sreča, zato ujemite val pozitivne energije ki jo prinaša luna v levu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Radi bi postorili vse naenkrat, kar žal ne bo izvedljivo. Danes, ko bo luna v vašem znamenju, vas bo vzpodbujala predvsem ambicioznost, še posebej ko boste izvedeli, da so vas pohvalili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zdaj je pravi trenutek, da se zbudite in naredite nekaj dobrih potez, ki vam bodo prinesle miren spanec. Pri tem vam lahko pomaga nekdo od bližnjih, ki je trenutno zelo prodoren.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi lune v levu, vas lahko omeji neverjetna hitrost dogajanja, ki vam prinaša nekaj zmede v življenje. Najbolj ugodno bo tokrat na finančnem področju, ki se bo počasi izboljšalo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Komaj ste dočakali nekaj pomembnega, vendar ne veste, zakaj bi pravzaprav vse skupaj sprejeli. Določene stvari boste pustili pri miru, čeprav ste jih nameravali dokončati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zelo boste uživali v pogovoru, ki bo zaradi lune v levu obarvan s pohvalami. Na vse skupaj se boste odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je potrebno zadeve najprej analizirati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

S svojo samozavestjo boste zaradi lune v levu praktično neustavljivi, toda v družbi se potrudite ter pozorno prisluhnite, saj vas bodo boljše sprejeli. Srečanje v večernih urah bo predvsem strastno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Rešitve za določen problem ne boste našli tako hitro, kot ste predvidevali. Ne obupajte ob prvih ovirah, ampak bodite nekoliko bolj potrpežljivi in prepričani v svoje dosedanje dosežke.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse vam bo lažje, če boste sprejeli, da nekaterim stvarem pripisujete prevelik pomen. Ne oklevajte z večjimi odločitvami, ki vam lahko kmalu, če se boste tako odločili prinesejo uspeh.

Vas zanima: POGOJNA LJUBEZEN: KAKO SE JI UPRETI? ali KDAJ VZTRAJATI IN KDAJ PRENEHATI VZTRAJATI?