Dnevni horoskop za petek 1. maj 2020

Dnevni horoskop za 1 maja
Dnevni horoskop za 1 maja

Dnevni horoskop za današnji dan 1. maja 2020

Dnevni horoskop za petek 1. maja 2020, praznik dela. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarne vplive za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Če se boste na pravi način v današnjem dnevu približali problemu in se izognili konfliktom se bo vse skupaj kmalu uredilo v pravi smeri.

Dnevni horoskop - Praznik dela
Dnevni horoskop – 1. maja – Praznik dela

LUNA JE V ZNAMENJU LEVA

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno noto, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno.

Zbudi me za praznik,
kot si me zbujala takrat,
ko prvi maj je vel,
v zelenju regratovih trat.

Tone Kregar

ČESTITKE OB 1. MAJU – PRAZNIKU DELA

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Ferry Souvan, slovenski besedilopisec
Terezija Cvetka
Joseph Heller, ameriški pisatelj
Danilo Popivoda, slovenski nogometaš
Andrej Šifrer, slovenski pravnik in glasbenik
Mišo Brečko, slovenski nogometaš

Na današnji dan leta 2004 so države Slovenija, Madžarska, Češka, Slovaška, Poljska, Litva, Latvija, Estonija, Malta in Ciper postale članice Evropske unije. Rodila italijanska izdelovalka nakita Elsa Peretti.

Današnji dnevni horoskop za petek 1. maja 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vaša vihravost lahko danes doprinese velike težave. Počutili se boste neuglašeno, neprijetno. Prišlo bo tudi do manjšega osebnostnega šuma. Vsekakor se boste skušali držati pravil.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če čakate na neko spremembo, se ta kljub vplivu pogume lune v levu ne bo zgodila. Pozabite na to in sprememba se bo zgodila sama od sebe. Dobro bi bilo, če bi za malenkost pozabili na druge in se osredotočili nase.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse boste želeli opraviti, a ne gre tako lahko. Tudi vi potrebujete počitek. Če si ga ne boste privoščili, vam lahko tegobe pustijo sledi v počutju. Praznik bo zanimiv, vi pa zadovoljni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čutnost bo danes vaš ključ do uspeha. Ustvarite kljub strastni luni v levu romantično vzdušje v svojem domu in partnerja presenetite z dobro večerjo. Samski pa si privoščite ogled filma.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razumevanje in dobra volja bosta zaznamovala današnji dan. Stopite aktivno v praznik z luno v levu in skrbno pazite na pomembne zadeve in skrivnosti, saj vam lahko nekdo povzroči škodo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 1. maj 2020

Danes pričakujte, da se bo logika stalila v svetu sanj, čustev in želja. Pazite, da ne boste ubili romantičnega razpoloženja z resnimi razpravami o delu, saj je vendar praznik dela.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V današnjem dnevu boste čutili veliko mero optimizma, tako v ljubezni kot tudi na osebni poti. Čutili boste, da ste z luno v znamenju leva nepremagljivi in da za vas ovire ne obstajajo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Odpočijte si in potegnite danes, ko ste prosti s spancem. Razumevanje v partnerskem odnosu bo danes, ko je luna v levu na vaši strani. Sedaj je čas da zgladite nesporazume.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Končno je prišel dan, ko se lahko izpolnijo sanje o osebnem napredku. Danes boste z luno v levu odprti, sočutni in zelo domiselni. Načrtovanje posebnega dogodka z ljubljeno osebo bo uspešno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami je zelo miren dan, saj si boste privoščili pravi počitek in prav je tako. Vaše telo nujno potrebuje nekaj umirjenosti, saj so za vami nadvse naporni dnevi, obarvani s stresom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Videli boste, da ni vse izgubljeno in da obstaja upanje, ki ga tako krvavo potrebujete. Danes boste odprli srce in prav zaradi tega dobili odgovor na vprašanje, ki je za vas zelo pomembno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan z luno v levu lahko preživite v družni družine. Nadzorujte svoje potrebe in delujte nekoliko bolj racionalno. V ljubezni boste danes srečni, saj se bo dogajalo točno to, kar se si zamislili.