Dnevni horoskop za nedeljo 31. maja 2020

Dnevni horoskop za nedeljo 31. maja 2020
Dnevni horoskop za nedeljo 31. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 31. maja 2020

Dnevni horoskop za nedeljo 31. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja, da boste lažje prepustili sproščenim vibracijam. Horoskop smernica za vsa znamenja: Če s težavo opuščate stvari, misli, čustva in se jih oklepate, vam bo današnji dan pomagal da se lažje odtrgate ali umaknete.

Dnevni horoskop nedelja
Dnevni horoskop nedelja

Ob 16.38 preide luna v znamenje tehtnice.

Luna v znamenju tehtnice

Luna v znamenju tehtnice – Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi.

Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij. Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega.

Danes praznuje Brooke Shields

S Soncem v znamenju dvojčkov je klepetava, hudomušna in razigrana oseba, ki se znajde v še tako kočljivi situaciji in jo obrne v šalo. Žalost in dolgčas sta njena sovražnika, saj smatra da je življenje le smeh in veselje. Tudi njena luna se je ob rojstvu nahajala v dvojčkih, zato je v ljubezenskih odnosih bolj površinska, vendar je s partnerjem vedno zadovoljna, tudi če se ne trudi dovolj zanjo. Merkur v znamenju bika ji podarja uspešnost in šarm, s katerim prepriča še tako zahtevno publiko. Vajena je trdo delati in se zaradi dela tudi odrekati, brez da bi ob tem trpela. Veliko ji pomeni finančna neodvisnost.

Ljubezen potrebuje svobodo, da lahko izrazi svojo čarobnost. Četudi ta svoboda pomeni veliko tveganje.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Rainier III. Grimaldi, monaški knez
Clint Eastwood, ameriški filmski igralec, filmski režiser
Terry Waite, britanski človekoljub
Brooke Shields, ameriška filmska igralka
Mirna Reynolds, slovenska glasbenica in igralka

Na današnji dan po evropskih tirih začno voziti vlaki Eurocity. Rodil se je ameriški fizik in nobelovec John Robert Schrieffer prav tako ameriški farmacevt in nobelovec Louis J. Ignarro.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni ljubezenski horoskop.

Dnevni horoskop za današnji dan, nedelja 31. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Srčna priložnost prihaja popoldne, ko se luna prevesi v znamenje tehtnice nepričakovano, zato pazite, da se v odločilnem trenutku ne boste zmedli. V odnosu z dobrimi prijatelji si vzemite čas in jim prisluhnite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite čim bolj razumevajoči in prijateljsko nastrojeni, saj boste na pragu novosti. Tako boste dosegli kar nekaj ciljev hkrati, tudi z osebo, ki vam je še posebno pri srcu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Glede ljubezni boste danes dopoldan, ko bo luna še v devici navezani na eno in isto zamisel. Dejstva bodo drugačna, toda srce vas vseeno še vleče na isto stran. Bodite malo bolj previdni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razum se bori s tistim, kar mu pravi srce, zato se ne morete odločiti kam se v zgodbi, ki jo živite obrniti. Vsaj v domačem okolju se držite pravil, ki jih v bistvu že dobro poznate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Energija današnjega dne vam bo namenila nekaj več prijaznih vibracij, posebno na zasebnem področju. Zbrani boste in odločni, tako da vam tokrat res ne bo spodletelo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 31. maja 2020

Pozornost bo potrebno usmeriti v družinske odnose, kar bo popoldne ko luna preide v tehtnico zelo enostavno. Prav lahko se zgodi, da bo življenje zahtevalo vso vašo pozornost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prevzel vas bo občutek, da se določene stvari preprosto vlečejo, vi pa ne morete nič, razen da čakate. S prijateljem boste preostri, tudi zaradi napetosti glede drugih vprašanj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Postajate vedno bolj praktični, kar bo nekoga v vaši bližini močno zmotilo. Ljubezen prihaja skozi prijateljstvo, morda tudi skozi pogovor o neobičajni temi, skratka na nenavaden način.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vedno bolj se prepričujete, da ste prebrodili najtežje, toda nikar tako brezglavo, saj vas čaka še nekaj manjših zapletov. V ljubezni boste zvečer, ko o luna v tehtnici neutrudljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vas bo počakal, zato si lahko vzamete več časa za predah in premislek, kako se pomakniti naprej. Še vedno sta enako naravnana, zato lahko nadaljujete umirjeno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste bolj samozavestni glede vsega in lahko rečete, da so se stvari končno zasukale v pravo smer v najbolj odločilnem trenutku, posebno kar zadeva ljubezen.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste nihali in se skušali spraviti v dobro voljo. Kljub temu so popoldan, ko luna preide v tehtnico možni prepiri in napetosti, pa vendar, jih boste s pogovorom rešili.