Dnevni horoskop za nedeljo 30. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 30. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 30. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 30. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ponovno boste s konjunkcijo med Luno in Plutonom pridobili zaupanje vase, kar vam lahko koristi na vseh področjih, kjer dvomite vase.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pretirana občutljivost vašega ega vas lahko danes v trenutku pahne v nezadovoljstvo.

horoskop
Luna je v znamenju vodnarja

Danes ob 6.04 uri preide luna v znamenje vodnarja

Luna v znamenju vodnarja. Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev.

Danes praznuje Zdravko Čolič: Astro profil

S Soncem v znamenju dvojčkov je sproščen, razposajen in nagnjen k humorju. Rad ima zabavo, dobro družbo in spontano dogajanje. Okvirji, principi in pravila enostavno niso njegovi prijatelji, zato se jim v življenju spretno izogiba. Luno ima v znamenju ovna, zato se zelo hitro zaljubi, prav tako pa je, ko ni več zadovoljen zvezo sposoben tudi hitro končati. Nikoli se ne smili sam sebi in je zelo močan in spreten, tudi na ljubezenskem področju.

Venera v raku mu daje noto nežnosti in misterioznosti, s katero je za nasprotni spol zelo privlačen. Kar si zastavi na področju umetnosti, mu tudi uspe, saj je popolnoma predan s svojo dušo in seveda tudi zelo vztrajen in organiziran.

Sreča je skladnost naših misli, besed in dejanj.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Ažbe, slovenski slikar
  • Julija Primic, Prešernova neuslišana ljubezen
  • George Zweig, ameriški fizik
  • Dragan Džajić, srbski nogometaš
  • Steven Gerrard, angleški nogometaš

Na današnji dan protestniki na pekinškem Trgu nebeškega miru postavijo 11-metrski kip Boginje demokracije. Španija pristopi v zvezo NATO. Izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 9 proti Marsu. Rodil se je Vladimir Nazor, hrvaški pesnik, pisatelj in Benny Goodman, ameriški jazzovski glasbenik. Rodil se je tudi košarkar Radoslav Rašo Nesterović in mehiška pesnica Guadalupe Pita Amor. Umrl je Matej Tomc, slovenski podobar in Boštjan Hladnik, slovenski filmski režiser.

Katera astro znamenja boste skozi dan hrepenela po nečem novem in drugačnem?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes hrepeneli po nečem novem in drugačnem rojeni v znamenju bika, tehtnice in vodnarja.

Kako bo danes na vas vplivala konjunkcija med Luno in Plutonom?

V današnjem dnevu prihajajo s konjunkcijo močni instinkti ter občutljivost vašega ega.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo vas bo danes, ko je luna v vodnarju navdušil s preprostimi besedami in zamislimi, o katerih boste še dolgo tuhtali. Med vama je očitno veliko dobre energije, zato se lahko odnos poglobi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes se boste z luno v vodnarju ukvarjali z ustvarjalnimi nalogami, ki bodo na dan privabile vašo razigranost. Za ljubezen bo manj časa in energije, zato se vam lahko pojavi nekaj nezaupljivosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če ste samski, boste v današnjem dnevu zelo dovzetni za osvajanje in deljenje lepih komplimentov. Potrebovali boste adrenalin in občutek, da hodite po navideznem robu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes ne zamudite priložnosti za šport, rekreacijo in poglabljanje vase. Klic, ki ga boste dočakali v popoldanskih urah vas bo navdihnil. Presenečenja ki prihajajo, bodo sladka.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo se nenehno vmešava v vaše življenje. Morda vas ima na piki le zaradi tega, ker ste drugačni in imate bolj sproščeno komunikacijo. Poskrbite z luno v vodnarju za svoje zadovoljstvo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Že nekaj časa slutite, da bi lahko dosegli več, posebno če ste na začetku ljubezenskega razmerja. Po nepotrebnem ste zadržani in skrivnostni, zato se čim prej razbremenite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Slabo voljo se boste trudili prikriti z nasmeškom, ki si ga boste narisali. Trmasto boste z luno v vodnarju vztrajali pri svojih stališčih in nazadnje vam bo uspelo nekoga prepričati v svoj prav.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določena dejstva boste zaradi energije lune v vodnarju povedali brez dlake na jeziku. Zato naj vas ne preseneti, če bo odziv drugačen, kot ste pričakovali. Danes vas čaka nekaj zapletov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vam je resnično pri srcu, čeprav še vedno iščete vse razloge, da bi razvozlali uganko. Oklevanje vam lahko povzroča nesmiselne nesporazume, zato se mu izognite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dinamični se boste z luno v vodnarju podali zmagam naproti. Pravočasno boste ugotovili kakšna je trenutna situacija na čustvenem področju. Sreča je tik pred vrati, le ujemite jo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne razmišljate preveč o preteklosti, namesto da bi se znebili nepotrebnega bremena. Preverite ter razčistite odnos z osebo, o kateri že nekaj časa razmišljate in sanjarite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pred vami je danes nenavaden dan z luno v znamenju vodnarja. Odlično razumevanje s partnerjem bo dvignilo vaše razpoloženje. To bo v vajino zvezo prineslo spontanost in prijetne energije.

Vas zanima: KAJ PRINAŠA RETROGRADNI MERKUR V DVOJČKIH?