Dnevni horoskop za nedeljo 28. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedelja 28. junija 2020.

Dnevni horoskop – Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan lahkoten, brez težkih bren in brez ustvarjanja negativnih scenarijev.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Nekoliko vas bo danes skrbelo, da ne boste tako sprejeti, kot ste pričakovali. Nihče ne bo ugibal, kaj si želite, zato jasno in glasno povejte, česa si ne želite.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju tehtnice

V današnjem dnevu boste želeli čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto in prisrčnost. Ta vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate v danem trenutku. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek ali druženje. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično lepega.

Mars preide v znamenje ovna

Energija Marsa, ki se nahaja v ovnu bo zelo močna, zato si boste težko dovolili ležernost in počitek. Misli bodo ves čas živahne in malce obremenjene, saj se boste želeli čim hitreje približati svojemu zastavljenemu cilju. Poudarjena bo tudi tekmovalnost, ki lahko ob nepazljivosti povzroči tudi kakšen razdor v tistih odnosih, ki že nekaj časa niso najbolj stabilni.

Mars v ovnu spodbuja energičnost in povečuje samozavest, kar bo godilo še posebej tistim, ki vas čakajo v tem tednu pomembni sestanki.

Biti nesrečen je lakota po dobiti, biti srečen pa je lakota po dajati.

William George Jordan

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Luigi Pirandello, italijanski pisatelj, dramatik, nobelovec
Ludvik Mrzel – Frigid, slovenski pisatelj, pesnik, publicist
Mel Brooks, ameriški filmski režiser
Klaus von Klitzing, nemški fizik, nobelovec
David Tasić, eden izmed četverice JBTZ

Na današnji dan se v Ljubljani konča prvo zasedanje Svetovnega slovenskega kongresa. Umrl je Matej Sternen, slovenski slikar in Primož Trubar, slovenski protestantski duhovnik, pisec prve slovenske knjige. Rodil se je znameniti flamski slikar Peter Paul Rubens kot tudi slovenski pisatelj, publicist in pesnik Ludvik Mrzel. Google objavi, da je njihov Chrome najbolj uporabljani spletni brskalnik na svetu.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za nedeljo 28. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nočete popustiti in zato bodo vaši bližnji zaradi vpliva lune v tehtnici še bolj občutljivi. Nimajo dovolj časa, da bi vas prepričali o svojih stališčih, kar bi vam lahko dolgoročno koristilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prijeten dan z umirjeno energijo lune v tehtnici je pred vami. Srčne novosti bodo ponovno prebudile vaše srce. Kot prerojeni boste, zato lahko sami vplivate na ugoden potek dogajanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vzemite si več časa za šport in sprostitev. Ne izgovarjajte se na pomanjkanje časa, ker vas bo več gibanja popeljalo v večje zadovoljstvo in seveda tudi bolj zdravo telo in dušo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sprejmite, da vendarle niste nezmotljivi. V ljubezenskih odnosih boste končno nekoliko podjetnejši in z vplivom prijetne lune v znamenju tehtnice bolj optimistično usmerjeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Želite si nekaj nenavadnega, čeprav vas prirojena previdnost še vedno nekoliko ustavlja. Nočete porabiti preveč časa ali tvegati nekaj v odnosih ki niso najbolj stabilni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 28. junija 2020

Zakopali ste se v ene in iste navade, zato ne načrtujte preveč za vnaprej. Očitno je skrajni čas, da poskrbite predvsem za svoje zdravje in ljubezensko področje, ki ni v najboljšem stanju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes vas bo določeno dogajanje spomnilo na osebo iz preteklosti, čeprav bodo okoliščine vseeno nekoliko drugačne. Ne ustreza vam slepomišenje, zato boste vzeli zadeve v svoje roke.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Marsikaj boste zaradi lune v tehtnici sprejeli veliko bolj sproščeno kot doslej. Ni več tistega pritiska, zaradi katerega ste se razburjali in obremenjevali ob vsaki malenkosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekoliko lažje vam bo z luno v tehtnici pogovoriti se o stvareh, ki se lahko rešijo z veliko obojestranske tolerance. Pravzaprav se boste večkrat vprašali, zakaj ste zapletali nekaj kristalno jasnega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zjutraj boste hitri in marljivi in tudi v ljubezni boste z vplivom lune v znamenju tehtnice končno spregledali. V večernih urah lahko pričakujete klic simpatične in razigrane osebe.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes bo prav poseben dan in že v dopoldanskem času prihaja strastna čustvenost. V kolikor začenjate novo ljubezensko zgodbo, nikar naivno ne kimajte, ampak se prepričajte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

To, kar si najbolj želite, morda ni tako daleč, čeprav ste nekoliko utrujeni in se nočete zaletavati ter tako le ponavljati starih napak. Bodite z luno v tehtnici direktni in predvsem bolj usklajeni.

Preberite tudi Poletni horoskop.