Dnevni horoskop za nedeljo 25. aprila 2021

horoskop danes
Dnevni horoskop za nedeljo 25. aprila 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 25. aprila 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 25. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čustveno se ne boste počutili najboljše, nekateri boste zmedeni, drugi vzhičeni. Ostanite umirjeni in bodite dober opazovalec.

Horoskop nasvet za današnji dan: Počitek in malo razvedrila bosta naredila čudeže in vas resnično uravnovesila.

horoskop
Luna je v znamenju tehtnice

Luna je v znamenju tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Za vas bo zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo.

Sončni vzhod prebuja naravo, branje knjig razsvetljuje glavo.

Mongolski pregovor

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ella Fitzgerald, ameriška jazzovska pevka
  • Alfredo James »Al« Pacino, ameriški filmski igralec
  • Miran Tepeš, slovenski smučarski skakalec
  • Renée Zellweger, ameriška igralka
  • Anja Pärson, švedska alpska smučarka

Na današnji dan je Avstrija dobila svojo prvo ustavo. Začetek gradnje Sueškega prekopa. V San Franciscu zasedala ustanovna konferenca Organizacije združenih narodov. Rodil se je Guglielmo Marconi, italijanski elektroinženir, izumitelj in Gérard Henri de Vaucouleurs, francosko-ameriški astronom. Rodil se je tudi košarkar Tim Duncan in oče modernega baleta Mihail Mihajlovič Fokin. Umrl je Elvis Bešlagič, hokejist in Ginger Rogers, ameriška filmska igralka, plesalka, pevka.

Kaj je danes tisto, kar vas vodi v dobro počutje?

Danes, ko je luna v zračnem znamenju vas vodijo v dobro počutje prijetni pogovori ter komlimenti.

Katera znamenja se bodo danes najboljše počutila v objemu svoje ljubljene osebe?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najboljše počutili v objemu ljubljene osebe rojeni v znamenju dvojčka, škorpijona in strelca.

Vas zanima vaš astro profil: Natalna karta

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes boste kljub vplivu lune v tehtnici dan začeli zelo strastno, vendar ne bo trajalo dolgo. Ne preveč ugodne okoliščine bodo vzbujale sočutje, ki vas bo vznemirilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav boste imeli veliko priložnosti za dokazovanje, se boste danes raje zaprli vase. Bolj poglobljeno boste začeli razmišljati. Luna v tehtnici bo prebudila zanimanje za zdravo življenje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na ljubezenskem področju se bo danes odvijalo nekaj lepega. Še bolj boste prebujeni in prerojeni, prav takšna pa bo tudi energija, kljub temu da se luna nahaja v tehtnici.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni vam še vedno nič ni jasno, tokrat vsaj ne boste zapravljali časa v razmišljanju, posebno če se ponavljajo ene zgodbe ter nedorečenosti ki vas utrujajo že nekaj časa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes, ko bo luna v tehtnici, bo v ospredju trma. Najhujše vam bo, ko ne bo vse tako, kot si želite in menite, da je pravilno. Vendar nikar ne pretiravajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Planetarne energije bodo v vas prebudile občutek radovednosti. Odgovorno se boste podali naprej po svoji poti in dokazali boste česar ste resnično sposobni.

 
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Harmonija lune v vašem znamenju vam bo podarila veliko upanje. Nekaj več nemira bo prisotnega danes v ljubezni. Vendarle se boste znali prijetno nasmehniti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čaka vas umirjen dan, ko boste svoj dragoceni čas lahko namenili predvsem zasebnim zadevam. Vezani boste morali še posebej na partnerskem področju sprejeti nekaj pomembnih odločitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razpoloženi boste za novosti in simpatično spogledovanje. Če boste budni, se lahko počasi začne popolnoma novo poglavje v za vas pomembnem odnosu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub luni v tehtnici danes prihaja pustolovski duh in želeli si boste odkrivati nove, nepoznane poti. V ljubezni vas čaka sprememba, katere pobudnik boste sami.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes lahko z energijo lune v tehtnici pričakujete velik napredek v razmišljanju. Stvari ki so bile do sedaj nejasne, počasi začenjajo dobivati svojo pravo podobo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes, ko bo luna v tehtnici boste povsem nepričakovano razkrili svoje ljubezensko hrepenenje. S čustveno obarvano iskrenostjo boste dosegli veliko.

Vas zanima planetarna pozicija današnjega dne: Vaše zvezde danes