Dnevni horoskop za nedeljo 24. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 24. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 24. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 24. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vaša mnenja in misli bodo obarvana s čustvi in osebno vdanostjo. Na življenje boste gledali zelo osebno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Besede bodo služile kot simbol urejenosti, previdnosti in odgovornosti, spretno komunikacijo boste uporabili za doseganje točno opredeljenega cilja.

horoskop.si
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

V teh dneh prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

Prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Lepota je globina površine.

Franz Hebbel

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Jean-Claude Pascal, francoski pevec, igralec in modni oblikovalec
  • Roman Abramovič, ruski naftni mogotec
  • Madlib, ameriški rap glasbenik
  • Mojca Mavec, slovenska novinarka in televizijska voditeljica
  • Wayne Rooney, angleški nogometaš

Na današnji dan je bilo v Canberri ustanovljeno Društvo Slovencev v Avstraliji. Uveljavitev ustanovne listine OZN. Končana tretja delitev Poljske. Zambija postane neodvisna država. Rodil se je tudi Fahrid Murray Abraham, ameriški filmski, gledališki igralec in Kevin Delaney Kline, ameriški filmski igralec. Umrl je Christian Dior, francoski modni oblikovalec in Louis Renault, francoski avtomobilski inženir.

Ali je dan naklonjen sproščenim družinskim srečanjem?

Dnevni horoskop napoveduje da se bodo prepletale bolj hladne in zadržane ovire v družinskem krogu.

Katera znamenja zodiaka boste danes z veseljem čistila in pospravljala v domačem okolju?

Danes boste z veseljem čistili in pospravljali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Dve dragocenosti sta najpomembnejši lepota in resnica, prvo najdemo v srcu, ki ljubi, druga pa v roki, ki deluje.

Kahlil Gibran

Preberite tudi: KAKO SONCE V ŠKORPIJONU VPLIVA NA VAS? ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zelo prijetno vas bo presenetila pozornost osebe, ki vas očitno ni pozabila. Tako v družini kot v družbi bo prijetno, še posebej zaradi razigranosti, ki jo prinaša luna v dvojčkih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Počasi boste prišli do zaključka, da je včasih bolj smotrno postaviti se v ozadje in zadeve opazovati, kot da bi nekaj kočljivega povedali direktno v obraz, zaradi česar bi se lahko kesali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preplavilo vas bo nemirno, delovanje, za katerega bo deležen vpliv lune v dvojčkih. Vsekakor izkoristite priložnost za osebno izpopolnjevanje, ki prihaja tokrat spontano.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Popazite na zdravje, posebno glede prehrane. Preveč se razvajate, potem pa se pritožujete. Nekaj vaših zamisli se uresničuje počasneje, tudi zaradi splošnega nezadovoljstva.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo od domačih vas bo nenehno nadlegoval in vznemirjal. Občutek boste imeli, da vam gre na živce. Težavo poskušajte rešiti s pogovorom, pri tem pa nadzorujte temperament.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ospredje z luno v dvojčkih prihaja dobra volja, čeprav se največja ljubezenska želja še ne izpolnjuje. Povezali se boste z nekom, s katerim sta že zdavnaj ugotovila, da razmišljata podobno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Privlačnost bo zelo intenzivno poudarjena, zato se boste ves čas ukvarjali z ljubezenskim področjem. V domačem okolju vas bo navdihnila prijetna dodatna spodbuda.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dobili boste dobro novico, lahko se odzovete, nikar pa ne pričakujte nemogočega. Z nekom, ki vam je vedno pri srcu lahko nadoknadita zamujeno, glede na to, da bosta oba bolj sproščena kot nekoč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V mislih boste pogosto odsotni, namesto da bi se poglobili vase se boste posvečali svojim čustvenim težavam. Občutljivi boste in zelo dovzetni za nežnost, ki jo lahko začutite v najtoplejšem objemu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Družinski dan bo z luno v znamenju dvojčkov prijeten. Komunicirali boste sproščeno in prisrčno, le težjemu delu se tokrat izognite, saj žal ne boste dovolj vztrajni in motivirani.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odličen dan z vplivom lune v dvojčkih, ki se mu je vredno popolnoma prepustiti. Čeprav boste morda zadržani v svojih besedah, boste to nadoknadili z dejanji, ki bodo še dolgo ostala v spominu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nima smisla, da bi se zapletli v nepotreben spor, saj še ne veste, kaj se plete v ozadju. Na splošno bo počutje zaradi vpliva lune v znamenju dvojčkov dobro, fizično in psihično boste močni.

Vas zanima: BRINA JE PREKINILA RAZMERJE, ON SE ŠE VEDNO VRAČA ali TRANZITI V ASTROLOGIJI, JIH POZNATE?