Dnevni horoskop za nedeljo 14. februarja 2021

ljubezen horoskop
Dnevni horoskop praznik ljubezni - Valentinovo

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 14. februarja 2021

Dnevni horoskop za nedeljo 14. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan ljubezni Valentinovo. Toplo razprostrta čustvena rast bo na dan zaljubljenih v polnem teku, čeprav je morda ne boste takoj opazili.

Nasvet za današnji dan: Radodarnost bo lastna nagrada, še posebej, če je niste iskali in bo prišla ravno ob pravem času.

horoskop ljubezen
Dnevni horoskop – Valentinovo

Danes ob 16.54 uri preide luna v znamenje ovna

Dopoldan ko je Luna še v znamenju ribi, ki simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti.

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Popoldne se boste počutili svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Barva dneva bo rdeča, v vseh odtenkih, zato zberite pogum in si privoščite nenavadne kombinacije, s katerimi boste pritegnili pozornost.

Ljubezen je edina smiselna stvar v tem nesmiselnem času.

Hans Habe

Kaj pravi horoskop za nedeljo 14. februarja 2021?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Josipa Lisac, hrvaška pevka
  • Josef Hader, avstrijski igralec in scenarist
  • Bacary Sagna, francoski nogometaš
  • Tiffany Thornton, ameriška igralka
  • Jurij Tepeš, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan je skupina študentov zagnala YouTube, ki je sčasoma postal največja spletna stran za deljenje videovsebin. Jure Franko Sloveniji prismuča prvo zimsko olimpijsko medaljo. Peter Prevc je na tekmi svetovnega pokala v poletih v Vikersundu poletel do novega svetovnega rekorda, 250 metrov. Rodil se je Boris Kraigher, slovenski narodni heroj in Stanko Lorger, slovenski atlet. Umrl je Marco Pantani, italijanski kolesar in Fran Eller, slovenski pesnik. Leta 269 so usmrtili sv. Valentina, saj je v nasprotju s cesarjevo odredbo poročal mlade pare.

Katerim znamenjem bo dan ljubezni najbolj naklonjen v smeri čustvene poglobitve?

Valentinovo, dan ljubezni bo prinesel najbolj gloka spoznanja rojenim v znamenju dvojčka, raka in rib.

Ali vas zanima globji pomen vašega razmerja? Preverite sinastrijo odnosa, in izvedeli boste!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu se bo na več področjih veliko dogajalo.

Vsepovsod bo veliko hrupa in vi se boste z lahkoto v domačem okolju vključili v situacije.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Glede na to, da ste se v zadnjem času dobro pripravili na določena soočenja, vas bodo sedaj pustili na miru, tudi tisti, ki od vas ves čas nekaj pričakujejo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Želeli si boste manjših novosti na srčnem področju, saj ste od obstoječih situacij že pošteno utrujeni. Čas je da začnete bolj gledati nase in si privoščite nekaj prijetnega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi vpliva lune v ribah bo današnji dan namenjen razmišljanju. Če svojih sanj ne morete uresničiti, si jih vsaj pričarajte v mislih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes na dan zaljubljenih se boste odločili, da popravite neke določene napake iz preteklosti. Ob tem ne dovolite, da zapadete v pesimizem in da vas zapusti potrpljenje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V ljubezni se bo dogajalo nekaj kar vas bo vznemirjalo, saj bo to za vas novost. Svoje občutke zaupajte partnerju in se odkrito pogovorite o vajinem razmerju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Glejte na vse skupaj bolj optimistično, jutri je zopet nov dan! Nekoliko boste razočarani, saj se dan nikakor ne bo odvil tako kot ste pričakovali. Le večer luno v ovnu bo sproščen.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes si boste privoščili počitek, morda lenarjenje, v vsakem primeru pa to, kar dejansko potrebujete. Skrivnosti nastajajo in se razblinjajo. Nekaj jih poznate in te boste močno skrivali.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi prijetnega vpliva lune bo danes vaše življenje polno optimizma, humorja in dobre volje. Lahko se vam celo zgodi, da boste ves dan v središču pozornosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pošteno ste že utrujeni od dogajanja v odnosu s partnerjem, a ne veste, kaj bi storili, da bi vpeljali potrebne spremembe. Morda vam sploh ni potrebno narediti ničesar.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Potrudite se, da se bo odnos vsaj malce izboljšal in vsekakor ne poslabšal. Mogoče vam zaradi vsega nabranega stresa utegne ponagajati želodec, kar pa bo na srečo samo kratkotrajna bolečina.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste v dopoldanskih urah nekoliko nestrpni. Ves čas se vam bo nekam mudilo. V večernih urah bo zaradi lune v oven čas za romantiko in simpatične pogovore.

Preberite tudi: LETNA ASTRO NAPOVED 2021: LJUBEZEN IN ODNOSI