Dnevni horoskop za nedeljo 12. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za nedeljo 12. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 12. septembra 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 12. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Imate občutek, da se lahko odločate sami, a izkazalo se bo popolnoma drugače, zato nikar trmasto ne vztrajajte.

Horoskop nasvet za današnji dan: Spočite si, saj nimate dovolj energije, da bi nadaljevali s tempom, ki vas lahko posrka vase.

Horoskop.si
Luna v znamenju

Danes ob 10:34 uri preide Luna v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Ko verjamete v ljudi, lahko ti naredijo nemogoče.

Nancy Dornan

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Dino Merlin, bosanskohercegovski pevec
  • Paul Walker, ameriški filmski igralec
  • Jolanda Čeplak, slovenska atletinja
  • Jure Balažič, slovenski košarkar
  • Emmy Rossum, ameriška igralka

Na današnji dan NASA uradno potrdi, da je vesoljska sonda Voyager 1 zapustila naše osončje. V Ljubljani izide Kardeljeva knjiga Smeri razvoja političnega sistema socialističnega samoupravljanja. Ustanovljen nemški nogometni klub VfL Wolfsburg. Odkrite slikarije v jami Lascaux. Litva, Latvija in Estonija v Ženevi podpišejo sporazum o razumevanju in sodelovanju, bolj znan kot baltska antanta. Konec šestih olimpijskih iger. Rodil se je tudi Jernej Kozak, slovenski matematik in Janez Vesel Koseski, slovenski pesnik. Umrl je Vladimir Bartol, slovenski pisatelj in Jean-Philippe Rameau, francoski skladatelj.

Del dobrote je tudi, da ljubimo ljudi bolj, kot si to zaslužijo.

Joseph Joubert
Katera znamenja zodiaka se bodo najbolj razveselila optimizma, ki se bo razvil tekom dne?

Danes se boste najbolj razveselili optimistične energije rojeni v ognjenih znamenjih.

Kaj bi bilo danes najbolj smiselno početi?

Dnevni horoskop napoveduje, da je dan ugoden za raziskovalno delo in duhovne podvige.

Preberite tudi: ZAKAJ SO LJUDJE Z AMBICIOZNIMI CILJI BOLJ ZADOVOLJNI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z luno, ki dopoldne preide v strelca boste samosvoji, kar ljubljeni osebi ne bo všeč. Nimate dovolj energije, da bi se spuščali v dodatne zadeve ter težke pogovore o odnosu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tekom dne boste kljub vplivu lune v strelcu precej napeti, saj se bo vse skupaj dogajalo prehitro za vaš tempo. Ne morete se sprijazniti z omejitvami, ki vam jih prinaša ljubezensko življenje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Družinskim zadevam in obveznostim se ne boste mogli izogniti, vendar bo vse skupaj videti zelo pozitivno, kar vas bo razvedrilo. Sproščeno boste rešili nekaj starih zapletov in si zvečer oddahnili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prihaja dobra priložnost, da združite zabavo z užitkom. Če se ne boste odzvali, boste nekoliko zapostavili ostale. Samski raki se malce bolj ozrite okoli sebe ter ne bodite tako sramežljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Preveč obljubljate, potem ste nervozni, ker marsičesa ne morete uresničiti. Najprej vsekakor poskrbite za zdravje. Nenehno vas bo sledil občutek, da vam nekaj manjka.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ugotovili boste da vas ljudje v domačem krogu spoštujejo in upoštevajo, saj se zavedajo, da ste oseba, ki z veseljem priskoči na pomoč. Ohranite dobre energije, bodite zvesti sebi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Notranji nemir je del vas, zato ga sprejmite in se naučite z njim živeti. Ne pozabite na dejstvo, da lahko zaprosite za pomoč. Zato se ne obremenjujte, saj vas spodbuja vpliv lune v strelcu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preko e-maila ali telefonskega pogovora boste prejeli dobre novice, ki vam polepšale dan. Morda je to ravno tisto, česar se izredno veselite že nekaj časa. Spremljala vas bo dobra misel.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ste prijateljska oseba, ki je pripravljena pomagati, kar boste lahko tudi udejanjili. Želite čiste račune, krivica vas boli, zato boste želeli določeno zadevo razčistiti ter podati boljšo rešitev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Če ste samski, se danes pripravite na prijetno druženje, ki bo precej spontano. Možne bodo celo ponudbe in če ravno prebolevate nekoga, ne skrbite potem se bo kmalu vse uredilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Bodite pozorni in manj hitite, da ne pride do nesporazumov. Neprijetna zadeva bi lahko terjala spremembe vaših načrtov, ki se jih tako veselite. Ne izpustite priložnosti iz rok.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Samski boste plašni, upali boste, da drugi naredijo prvi korak, kar je napaka. Nikar ne ostajajte v ozadju, saj lahko zamudite lepo priložnost. Zvečer prihajajo skrita presenečenja, ki bodo sladka.

Vas zanima: NAJBOLJŠI SOGOVORNIKI ZODIAKA SO…