Dnevni horoskop za četrtek 7. maja 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za današnji dan 7. maja 2020

Dnevni horoskop za četrtek 7. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite napovedi in smernice, planetarne vplive za horoskop znamenja. Horoskop smernica: Konkretno se bo potrebno namučiti, da bi se vse izteklo po načrtih, vendar pa z doseženim ne boste ravno zadovoljni. Počakajte na boljše čase.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU ŠKORPIJONA

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi.Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz.

Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Ob 12.45 Polna luna – Ščip

Polna luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi.

Mir je nad vsem in vse ostalo mu mora biti podrejeno.

Josip Broz Tito

Rojstva in dogodki na današnji dan:

Josip Broz – Tito, predsednik SFRJ
Ivan Albreht, slovenski pesnik, pisatelj
María Eva Duarte de Perón – Evita, argentinska političarka
Noni Žunec, slovenski tenorist, operni in koncertni pevec
Marjan Stare, slovenski besedilopisec, pesnik, novinar in igralec
Gašper Tič, slovenski igralec
Marko Milič, slovenski košarkar

Na današnji dan je bilo ustanovljeno Slovensko mladinsko gledališče v Ljubljani. Rodil se je ruski glasbenik Peter Iljič Čajkovski. V Kumrovcu se je rodil jugoslovanski maršal, politik Josip Broz Tito. V Haagu so med kongresom ustanovili Svet Evrope.

Dnevni horoskop za danes, za četrtek 7. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čaka vas zelo dinamičen dan z luno v škorpijonu, v katerem se bodo odvijale vroče ure, ko boste imeli prebliske in potem boste zmedeni in vam bo težje obdržati dobro voljo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Znova bo prišla na dan vaša trma, posebno v ljubezenskih odnosih, kjer še vedno niste čisto odločeni. Čeprav zaradi Polne lune pretiravate, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sprostil vas bo nežen pogovor, ki bo poudaril vašo umirjenost. Dan s Polno luno v škorpijonu prinaša večjo potrebo po raziskovanju in rezanje s preteklostjo, ki vas obremenjuje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ključ do osebne sreče bo danes, ko boste zaradi Polne lune malce zmedeni iskren pogovor. Pridobili boste tudi informacije, katere vas bodo za kratek čas vznemirile. Nakazuje se vam tudi priložnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pogumno in predvsem drzno boste dosegali uspehe, ki jih z vplivom lune v škorpijonu ne bo malo. Prenesite nekaj zagona tudi na tiste v vaši bližini. Športne aktivnosti vas bodo prebudile.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 7. maja 2020

Danes boste imeli v večini situacij glavno besedo, zato pazite, kako boste izkoristili okoliščine Polne lune, ki se ne bodo kmalu ponovile. Nekdo bo poskrbel za to, da se boste nasmejali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Omejitve, katerih se boste najprej branili, vam bodo čez dan celo v korist. Nekdo vam bo pomagal razumeti diplomacijo in tako se boste osvobodili večjih bremen, ki vas motijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V današnjem dnevu boste s Polno luno v znamenju škorpijona hrepeneli predvsem po strasti. Nadaljuje se zgodba, v kateri bo veliko več neznanega, kar vam ne bo ravno všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odločiti se morate za nekaj, kar vas navdušuje in je tudi videti kot začetek spremembe. Sprostili boste višek energije, zato ne bodite zaradi vpliva Polne lune zadržani in trmasti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počutite se dobro in ostane le še ljubezensko področje, ki trenutno zaradi vpliva Polne lune ni najbolj blesteče. Morda boste celo nekoliko presenečeni, kako zlahka se bo nekdo nečemu odpovedal.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pogum, ki bo pozitivna lekcija Polne lune lahko izkoristite na poslovnem področju, kjer vse skupaj nekoliko škripa. Poskusite se podati v bolj pomembne odločitve, ki jih riše življenje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se vam bodo kljub Polni luni vrstile zanimive situacije in tega ne smete ignorirati. Naklonjena vam bo zanimiva oseba, ki zelo dobro razume vašo zgodbo in tegobe, ki ste jih deležni.