Dnevni horoskop za četrtek 4. junija 2020

Dnevni horoskop za četrtek 4. junija
Dnevni horoskop za četrtek 4. junija

Dnevni horoskop za četrtek 4. junija 2020.

Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, saj si boste le tako lažje polepšali dan. Horoskop ljubezen, horoskop denar, horoskop kariera, horoskop zdravje. Horoskop smernica za vsa znamenja: Pričakovali boste, da se bo nekaj razvilo na bolj enostaven način. Najbolj priporočljivo bo, da razčiščevanje odnosov prepustite prihodnosti in se raje usmerite vase.

Dnevni horoskop četrtek
Dnevni horoskop četrtek

Ob 19.17 luna preide v znamenje strelca

Luna v znamenju strelca

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čez dan se boste veliko zabavali in družili, malenkosti vas ne bodo zanimale.

Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Izogibali se boste kuhanju in gospodinjskim opravilom, namesto tega se boste raje odpravili v družbo ali v kakšno restavracijo s pridihom tujine. Kilogrami se bodo topili nekoliko lažje kot sicer, ker ne boste čutili potrebe po sladki in mastni hrani, pokurili pa boste več energije, saj boste ves čas v pogonu.

Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Danes praznuje Angelina Jolie

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Dvojčkov, in sicer v 11. Hiši, zato je zelo komunikativna, dojemljiva, spretna in iznajdljiva oseba, ki običajno dela več stvari hkrati, vendar pa včasih deluje nezanesljivo in nepredvidljivo, saj ji manjka vztrajnosti. Je temperamentna, vendar zna pokazati, če se ne počuti dobro, tudi drugi obraz in s tem marsikoga presenetiti. Z Luno v znamenju Ovna v 9. Hiši pogosto začenja nove projekte, drugi pa ji sledijo zaradi navdušenega pristopa in pozitivne naravnanosti. Venera v znamenju Raka nakazuje, da je mirna in sramežljiva oseba, veliko ji pomenita dom in družina, čeprav je uporniške narave težko zbeži čustvom in obremenilnim vplivom iz okolice.

Nikoli se nisem dobro odzval na uveljavljeno negativno razmišljanje.

David Bowie

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Marjan Kozina, slovenski skladatelj
Anton Dermota, slovenski operni pevec, tenorist in pedagog
Franc Ankerst, slovenski besedilopisec in glasbenik
Angelina Jolie Voight, ameriška filmska igralka
Lukas Podolski, nemški nogometni reprezentant
Bar Refaeli, izraelska manekenka

Na današnji dan se je rodil španski baročni slikar Diego Rodriguez de Silva y Velazquez. Prav tako se je rodil nemški pisatelj Thomas Mann. V Ljubljani je umrl slovenski dramatik, pisatelj Angelo Cerkvenik. V Firencah sta se poročila pevec David Bowie in manekenka Iman.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop. Preverite vaš ljubezenski horoskop za mesec junij.

Dnevni horoskop za današnji dan, četrtek 4. junij 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čez dan boste strastni in ambiciozni, zvečer, ko luna prehaja v znamenje strelca pa prihaja nekaj razpuščenosti in preveč svobodne volje, kar vas lahko notranje močno obremeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Komunikacija bo danes spretna in vsi vas bodo z veseljem poslušali. Izpadli boste dobro in to je lahko odličen ključ za vašo prihodnost, za tiste spremembe, o katerih sanjarite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čustvene zadeve se z vplivom lune v škorpijonu premikajo naprej, čeprav še vedno prepočasi. Vseeno ne morete v enem dnevu spremeniti svojega življenjskega sloga in prepričanj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi vašega notranjega nemira, se partnerju danes ne boste mogli posvetiti na pravi oziroma na njegov način, zato so med vama možni konflikti. Večer z luno v znamenju strelca vam bo bolj naklonjen.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pomembnemu pogovoru se izogibate, čeprav brez konkretnega razloga. Sedaj ugotavljate, da je vse skupaj prijetneje od pričakovanega, kar vas bo zvečer zelo razveselilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 4. junija 2020

V današnjem dnevu boste aktivni in ambiciozni. V svoji koži se boste z vplivom lune v škorpijonu odlično počutili. Tudi manjše zdravstvene težavice, ki so možne vas ne bodo vznemirile.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

S težavo se boste prilagodili nekomu, ki vendarle razmišlja precej drugače od vas. Morda ste tudi sami storili napako, ko ste morda preveč zaupali le svojemu občutku.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dovolj moči imate, da vse kar planirate danes, ko se bo skozi dan luna sprehajala po vašem znamenju opravite brezhibno. V ljubezni pokažite več igrivosti, pri marsičem se lahko zanesete na svoj instinkt.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z disciplino boste danes posegali po najvišjih rezultatih, kar vas bo občasno naredilo nečimrne, zato ne boste znali delovati diplomatsko, kot ste vajeni. Zvečer prihaja luna v vašem znamenju, ki prinaša srečo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Počutili se boste odlično. Pripravljeni boste na vse, kar se bo danes pojavljalo. Tekmovalni duh vam ne bo dal miru. Zabavali se boste, kjerkoli se boste nahajali, zato izkoristite dan!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želite si več miru, po drugi strani pa vam je žal, da bi zapravili nekaj zanimivih priložnosti. Proti večeru, ko luna preide v strelca se boste odločili za akcijo, ki vam ponuja več dogajanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Mars vam že nekaj časa ne da miru, kar velja še posebno za moške pripadnike rib. Danes vas nihče ne bo prepričal, da bi se novi in nenavadni priložnosti odpovedali.