Dnevni horoskop za četrtek 26. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 26. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 26. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 26. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Z nezadovoljstvom ki ga občutite, morate opraviti sami, ne krivite tistih, ki s tem nimajo nič opraviti. Vzemite si več časa zase.

Horoskop nasvet za današnji dan: Lažje boste zadihali, če boste sprejeli pomoč. Ne skrbite, nihče nima slabih namenov, samo olajšati vam hočejo zadeve.

horoskop
Luna je v znamenju Ovna

Luna je v znamenju Ovna

Danes o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni.

Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Šport je najboljša izbira, saj boste usmerili svojo odvečno energijo v gibanje. V tekmovalnih športih pa se vam skoraj zagotovo obeta zmaga. Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi. Sedaj je pravi čas, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na takšen način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Znali se boste tudi postaviti zase in izstopati.

Danes praznuje Shirley Manson: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 8. Hiši device, kar nakazuje na pravičnost, doslednost in praktičnost. Znajde se v vsaki situaciji, saj daje razum na prvo mesto, hkrati pa je zelo dobro materialno usmerjena v dobiček. Luna v kozorogu v 1. Hiši ji daje hladnost in zadržanost, ko pa se resnično sprosti, je zelo prikupna in komunikativna oseba, ki se zna vedno primerno obnašati.

Njena komunikacija je zaradi Merkurja v levu v 7. Hiši direktna, odprta in neskončna. Rada razglablja tudi o nepomembnih rečeh, samo da govori in se razvija. Venera v levu ji daje prodornost in moč, da se bori zase tudi v najtežjih trenutkih. Slabo počutje se pri njej redko pojavi, saj je bolj nagnjena k optimizmu. Mars v levu jo naredi do moškega spola nedostopno in vzvišeno, vendar je to le prvi vtis, ki se potem spremeni.

Uspeh ni nasprotje poraza. Tekač je morda prišel na cilj kot zadnji, toda če je potolkel osebni rekord je uspel.

Robert Shuller

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Boris Pahor, slovenski pisatelj
  • Ida Cadorin Barbarigo, italijanska slikarka
  • Tomo Križnar, slovenski popotnik in borec za človekove pravice
  • Marko Modic, slovenski fotograf in slikar
  • Macaulay Culkin, ameriški filmski igralec

Na današnji dan ženske v ZDA dobijo volilno pravico. Na Kranjskem stopi v veljavo nov deželnozborski volilni red. Francoska ustavodajna skupščina sprejme Izjavo o pravicah človeka in državljana. Luka Korošec, Matevž Kos, Štefan Rožič in Lovrenc Willomitzer se na pobudo Žige Zoisa kot prvi povzpnejo na Triglav. Podpis sporazuma Cvetković-Maček. Rodil se je Andrej Čehovin, slovenski baron in Janez Avguštin Puhar, slovenski fotograf, izumitelj. Umrl je Zmago Modic, slovenski slikar in William James, ameriški psiholog, filozof.

Preberite tudi: STRUPENE SODELAVKE SO ROJENE V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Luna v znamenju ovna vam prinaša zanimive ljudi in nove smernice. Ne iščite pa lažjih poti v ljubezni, kajti obrestoval se bo edino iskren in hkrati direkten pogovor, ki vas bo pomiril.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav se najraje nahajate znotraj svojih navideznih okvirjev, vas bo nekaj drugačnega razveselilo. Lahko ste prepričani, da se vam bo ponudila možnost, ki je nikakor ne smete zamuditi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi lune v ovnu boste delovali v duhu dobrega sodelovanja in upoštevanja želja in zamisli drugih, kar vam navadno ne gre najbolj od rok. Tokrat bo vse drugače, veliko lažje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energičen vpliv lune v ovnu vam bo pomagal razumeti drugačnost in vam podaril pojem svobode. Do prave mere boste samozavestni in drzni. Zelo dobro se boste počutili med prijatelji.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Morda se boste odločili za novo priložnost, ki bo stopila na vašo pot in vas razveselila. Ne oklevajte z odločitvijo, da ne bo prepozno. Trenutno dogajanje vam ne nudi dovolj zagona.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zadeve, ki prihajajo, prebujajo v vas negotovost, neznačilno za vaš temperament. Prepustite se času, ki bo vaš največji zaveznik. Bolj kot ljubezen boste tokrat iskali posluh.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poslovno področje bo od vas zahtevalo veliko truda in energije, kar vas bo vznemirilo. Največ boste naredili s prijaznostjo, toleranco in ustrežljivostjo, kar pa zaradi lune v ovnu ne bo enostavno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste bolj utrujeni, slabe volje in zamerljivi. Nekdo od bližnjih vam bo očital, da se preveč posvečate službi. Namesto da se spustite v besedni dvoboj, umirjeno razložite svoja stališča.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju kariere se bo žal potrebno prilagajati. Očitno je, da vam ni povsem jasno, da morate tudi vi sprejeti mnenje ostalih in da morate spoštovati njihovo delo, tako kot oni spoštujejo vas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar preveč ne hitite. Prav kmalu se bo izkazalo, kaj si kdo misli in kaj namerava storiti. Svoje mnenje lahko poveste tudi nekoliko pozneje, najprej pa vsekakor prisluhnite drugim.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je prijeten dan z luno v ovnu. Lahkotni boste, prijateljski in družabni. Delo vas vabi, da se izrazite. Pokažete svoje ustvarjalne potenciale in se pogumno podajte v nove zmage.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na poslovnem področju boste uspešni, sicer bolj po občutku in nikakor ne ob priganjanju, ki se lahko zaradi lune v ovnu pojavi. Vsekakor bo to za zdaj zadostovalo, saj ste odlično motivirani.

Vas zanima: SANJE USTVARJAJO METAFORE, NA KATERE SE LAHKO OPRIMEMO