Dnevni horoskop za četrtek 25. junija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 25. junija 2020.

Horoskop dnevni – Astro novice in zabava s področja astrologije, dan državnosti. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan obarvan z ustrajnostjo in motivacijo.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Na simpatičen način se boste v današnjem dnevu izpostavili. Vse se vam bo tokrat zdelo preprosto, zato vas ne bo strah prevzeti glavne vloge. Tokrat vam bo uspelo tudi nemogoče.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 19.05 preide luna v znamenje device.

Luna v znamenju device

Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil. Izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim in zdravemu načinu življenja.

Danes praznuje George Michael: Astro profil

Njegovo Sonce v prvi dekadi Raka je nakazovalo na občutljivo in močno čustveno osebo, brez samozavesti in vztrajnosti. Ascendent v znamenju Device ga je odlikoval na poslovnem področju, kjer je bil analitičen in kritičen tudi do sebe. Znašel se je v še tako kočljivi situaciji, imel je srečo na področju financ. Venera v znamenju Dvojčkov mu je podarjala razigranost in simpatičnost za nasprotni spol, ki ga je osvojil celo brez osvajanja. Ko se je zaljubil, je bil zvest in pripaden. Vendar pa ni popolnoma zaupal, saj je potreboval ogromno časa. Sposoben je bil tudi preizkušati osebo, s katero je deloval.

Danes praznuje Marko Vozelj: Astro profil

V prihodnosti so mu začrtane številne nove priložnosti. S tremi planeti v znamenju Raka je Marko Vozelj občutljiv, radoveden in pripravljen prilagoditi se v odnosih. Družina mu pomeni največ. Njegovo Sonce, ki se nahaja znamenju Raka mu podarja močno povezanost z domom in družino, do katere je zelo iskren. Vse kar je povezano z otroci je zanj sveto in zanje se je sposoben tudi odrekati, čeprav včasih v svojo škodo.

Pretirano hiti skozi življenje, kar se kaže tudi kot dejstvo, da včasih ne zmore vzpostaviti kakovostnih in dolgotrajni odnosov z drugimi. Umetnost in glasba sta mu pisani na kožo, zato na teh področjih tudi žanje uspehe, in sicer s svojo razigranostjo. Povezanost s partnerko je zanj zelo pomembna, saj če ne ljubi in ne zaupa popolnoma predano, ne more umirjeno funkcionirati.

Njegova Luna, ki se nahaja v Dvojčkih v IX. hiši, mu podarja razigranost in privlačnost za nasprotni spol.

Je rojen popotnik, zato je ves čas v pogonu, tudi če se ne odloči za konkretna potovanja. Ves čas išče samega sebe, kar ga ne omejuje ampak vzpodbuja k hitrejši osebni rasti. Uživa v vsakem delovanju, ki mu razširi razumevanje in njegove meje. Na svojih potovanjih želi začutiti tuje dežele, tuje kulture, tuje ljudi in njihove navade.

Uspeva na področjih, ki ne zahtevajo potrpljenja in vztrajnosti, temveč strast in hitre rezultate. Ima zelo spretne roke in ponavadi izjemen talent za slikanje in arhitekturo ali pisanje, tuje jezike in glasbo. Vse najboljše!

Samo en način je, da se izognete kritiki: ne naredi nič, ne reci nič in bodi nič.

Aristotel

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Antoni Gaudí, španski arhitekt
George Orwell, britanski novinar, pisatelj
Janko Mlakar, slovenski pisatelj
Vinko Šimek, slovenski komik
Boris Trajkovski, makedonski politik

Na današnji dan je bila sprejeta Deklaracija o neodvisnosti Slovenije in Temeljna ustavna listina o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije. Umrl je kralj popa Michael Jackson in Jacques-Yves Cousteau, francoski raziskovalec. Rodil se je švicarski smučarski skakalec Simon Ammann.

Preberite tudi: tedenski horoskop.

Dnevni horoskop za četrtek 25. junija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Precej zmedeni boste, to tudi izražate, posebno v odnosih z nekom, ki ni prepričan, ali bi vam zaupal ali ne. Ne bo vam všeč, da se morate nenehno nekomu prilagajati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Skoraj vse vam je jasno, resnice pa z luno, ki se bo skozi dan sprehajala po znamenju leva nočete priznati. Prepričani ste, da bo tudi tokrat vse skupaj minilo brez posledic.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prihaja več napredka v romantičnih odnosih, tudi z osebo, ki se vam morda nenadno vrača v življenje. Luna v levu bo skozi dan poskrbela, da vam kjerkoli boste ne bo dolgčas.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Precej zbegani boste, z luno v levu prihajata čez dan nepopustljivost in vaša izrazita želja, da bi dokazali svoj prav. Gre za različne interese, tokrat podkrepljene z več trme in pretirane samozavesti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes si kljub luni v vašem znamenju ne morete zagotoviti idealnih pogojev za delo. Vztrajate, vendar niti sami ne veste, kako bi vse skupaj razvozlali. Motile vas bodo osebe, ki niso iskrene.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 25. junija 2020

Najprej boste navdušeni nad določenimi novostmi, nato vas bo zvečer, ko luna preide v znamenje device zajel občutek, da ste si nakopali še nekaj obveznosti, posebno če ste obljubili preveč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekdo vas bo podprl in z luno v levu bo tudi nemogoče postalo izvedljivo. Vse lahko obrnete sebi v prid, posebno če so končno na vrsti vprašanja v povezavi s poslovnim področjem.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izračunajte, koliko časa boste potrebovali za določene opravke. V ljubezenskih odnosih bo kljub temu, da luna pozno zvečer preide v devico več razumevanja, kar vam prinaša zadovoljstvo in harmonijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker se nečemu posvečate s srcem, boste preprosto nepremagljivi. Čaka vas zanimivo nadaljevanje igrive zgodbe. Popustljivejši boste kot po navadi, le pri poslih ostanite osredotočeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikakor se ne morete zbrati in uživati v trenutnih priložnostih. Poskrbite tudi za svoje zdravje, preveč ste izčrpani. Počasi boste zvečer, ko luna pride v devico prišli do pomembnih zaključkov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Končno boste dojeli, kakšen je nekdo, ki ga niste mogli prebrati in kaj lahko pričakujete glede določene zadeve, ki je za vas pomembnega značaja. Vse bi radi rešili hitro in učinkovito.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pestro druženje vam bo posebno pisano na kožo. Ne jezite se, saj bi namesto tega lahko odprtih rok sprejeli nekaj presenečenj in se končno pomaknili v bolj optimistično obdobje.