Dnevni horoskop za četrtek 21. maja 2020

Dnevni horoskop za četrtek 21. maja 2020
Dnevni horoskop za četrtek 21. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 21. maja 2020

Dnevni horoskop za četrtek 21. maja 2020. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica: Poskrbite, da boste v današnjem dnevu sposobni uporabiti svoja duhovna načela na vseh področjih, ki so za vas pomembna.

Dnevni horoskop četrtek
Dnevni horoskop četrtek

LUNA JE V ZNAMENJU BIKA

Luna v znamenju bika. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni.

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi.

Zadovoljstvo je naravno bogatstvo, razkošje je umetna revščina.

Sokrat

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Ivan Vrhovec, slovenski zgodovinar
Grega Benedik, slovenski alpski smučar
Mario Mandžukić, hrvaški nogometaš
Rene Krhin, slovenski nogometaš

Na današnji dan se je rodila atletinja Brigita Bukovec. Umrla je angleška pisateljica romanov Barbara Cartland.

Dnevni horoskop za današnji dan, četrtek 21. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Intenzivne delovne obveznosti vas bodo zaradi ležernosti, ki jo prinaša luna v biku izčrpale in komaj boste čakali, da se vrnete v domače okolje. Pri delu si ne obetajte novosti, nadrejeni bodo danes nekoliko nestrpni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V službi boste bolj umirjeni kot v preteklih dneh. Imate dovolj časa, da se posvetite fizični aktivnosti in rekreaciji. Zbirate moči, vendar ko vam bo uspelo, ni več poti nazaj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne ozirajte se preveč na preteklost, kar je sicer zahteven podvig, saj se vam v glavi vrti vedno isti film. Vse se lahko reši, vendar z luno v biku le na miren način in brez prevelikih pritiskov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu bo treba premisliti o poslovnem področju in tudi o razporeditvi financ, kar vam sicer ni preveč všeč. Izogibajte se ukvarjanju s težjimi domačimi opravili, saj ste preveč zamišljeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ukvarjajte se svojimi hobiji, ki vas lahko razbremenijo. Na delovnem mestu bo zaradi lune v biku prevladovala vaša domišljija. Nove ideje se bodo porajale kar same od sebe, čeprav na trenutke ne bodo smiselno povezane.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 21. maja 2020

Vodil vas bo dober občutek za stil, zato si boste morda zaželeli osvežiti svojo garderobo. Uživali boste pri iskanju najugodnejše ponudbe in najbolj izvirnih kombinacij, vendar se ne zaženite preveč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pogum ne pomeni, da ne poznamo strahu, ampak da se znamo soočiti z njim. Vaša neustrašnost že meji na izzivanje usode. Vprašajte se, kaj bi radi dokazali, zato se čim prej umirite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Uspeli boste zgladiti odnos, za katerega niste verjeli, da se lahko izboljša. Izkazalo se bo, da gre lahko za zelo plodno poslovno navezo, a ohranite zdravo pamet, če se boste dogovarjali za večje podvige.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tesnobo lahko začutite bodisi zaradi spremenljivih vremenskih razmer bodisi zaradi procesa dela. Niste še navajenih velikih projektov. S trdo voljo, ki jo prinaša luna v znamenju bika vam bo uspelo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V službi se ne boste pridružili mnenju večine, zato bo vaš trud odzvanjal v prazno. Morda sprejemate slabe odločitve, toda nočete se odreči svobodni volji. Ostanite v svojem okvirju, seveda premišljeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preveč nezaupljivi boste in ponosni, da vam bo uspelo zgladiti nesporazum z osebo, ki vam je blizu. Kmalu boste ugotovili, da potrebujete njeno pomoč. Z luno v biku boste delovali harmonično.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nenavadna kombinacija srečnega naključja in dogodka, ki se je moral zgoditi, vam bo v današnjem dnevu prinesla nov delovni zagon. Bodite pozorni na detajle, ki vam obljubljajo širšo sliko.