Dnevni horoskop za četrtek 16. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 16. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 16. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 16. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan zaščite ozonske plasti. Danes boste s konjunkcijo med Luno in Plutonom delovali kot diplomat, prebrisanec, ki se zna vedno lepo izmotati iz težav.

Horoskop nasvet za današnji dan: Iznajdljivi boste in skrajno izvirni, zato z lahkoto premagate tudi najtežje probleme.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 17:23 uri preide Luna v znamenje Vodnarja

Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Ugoden čas za poslovne podvige in delo, ki od vas zahteva resnost, odgovornost in vztrajnost.

Popoldan, ko Luna preide v znamenje Vodnarja se boste težko osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Danes nekdo sedi v senci, ker je dolgo časa nazaj nekdo drug posadil drevo.

Warren Buffett

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Mickey Rourke, ameriški filmski igralec
  • Goran Perkovac, hrvaški rokometaš
  • Alexis Bledel, ameriška igralka
  • Johan Remen Evensen, norveški smučarski skakalec
  • Nick Jonas, ameriški igralec, glasbenik

Na današnji dan se na italijanskem otoku Giglio se začne reševanje potniške ladje Costa Concordia, ki je tam nasedla 13. januarja 2012. Potres v bližini iranskega mesta Tabas zahteva 25.000 žrtev. Papua Nova Gvineja postane neodvisna država. Pakistan izstopi iz Britanske skupnosti narodov. Odprta železniška proga med Celjem in Ljubljano. Patentiran prvi pisalni stroj. David Livingstone odkrije jezero Njasa. Rodil se je tudi Karl Kling, nemški avtomobilski dirkač in Karen Horney, nemška psihoanalitičarka, psihiatrinja. Umrl je Fran Ramovš, slovenski jezikoslovec in Rok Petrovič, slovenski alpski smučar.

Zemlja nudi dovolj, da zadovolji vsako človeško potrebo, ne pa človeškega pohlepa.

Mahatma Gandhi
Kakšne energije prinaša konjunkcija med Luno in Plutonom?

Dnevni horoskop napoveduje, da konjunkcija prinaša posesivnost, razdražljivost in napetost.

Katera astro znamenja boste danes preveč nemirna in zelo konfliktna?

V današnjem dnevu boste najbolj nemirni in konfliktni dvojčki, raki in vodnarji.

Preberite tudi: ALEKSANDRA JE OBSEDENA Z NAKUPOVANJEM

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na področju dela in denarja vas zaradi vpliva lune v vodnarju nič ne more spraviti v slabo voljo. Znali boste zajadrati v pravo smer in s tem spodbuditi tudi druge, da se vam pridružijo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav se boste zbudili polni optimizma in pričakovanj, boste tekom dne, ko se bodo obveznosti stopnjevale začutili nekaj obremenitev. Zavedajte se, da se vse lahko reši, le potrpežljivi bodite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne obremenjujte se da zaostajate, saj boste kmalu tudi vi dočakali trenutek, ko se vam obeta zmagoslavje. Postopoma lahko v določenem trenutku najdete svojo izgubljeno moč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes ne boste imeli miru, saj bo nekdo od vas zahteval konkretno razlago. Možnosti za iskren pogovor so bolj majhne, saj vas bo vpliv lune v vodnarju vodil v močno neodvisnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Konflikti vas bodo potisnili v kot in vas prisilili, da se znajdete v situaciji, ki bi jo najraje preskočili. Zaradi vpliva lune v vodnarju boste skušali ostati vljudni, vse skupaj boste znali predelati na ustrezen način.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če želite boljše počutje, se motivirajte v pravi smeri in takrat, ko vam je podarjena priložnost sprostite. Z majhnimi koraki na področju ljubezni lahko pričakujete razjasnitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z vplivom lune v vodnarju boste delovali svobodno in neobremenjeno. Potrudili se boste, da bo na področju dela vse tako kot mora biti, ter da se ne pripetijo kakšne neprijetnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Skrbno boste analizirali pomembno službeno situacijo in si ustvarili svoje mnenje. Prilagodljivost vam bo koristila tako v ljubezenskih odnosih, kot tudi na delovnem mestu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čisto po nepotrebnem si boste spletli marsikatero nepotrebno skrb. Preveč dela boste imeli z odnosi, v katere se boste nenadzorovano zapletali, ne da bi poiskali pravi izhod iz njih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne pripravljajte tokrat nobenih posebnih nagovorov, sicer boste po kočljivem vprašanju ostali brez besed. Pri delu boste pokazali več natančnosti in smisla, da se uganke lotite na bolj razumski način.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nova naloga, ki vam bo dodeljena, vas lahko dodatno utrudi, toda cilj je tokrat očitno vreden dodatnega truda. Luna v vašem znamenju bo odlična popotnica, ki vas vodi k temu, da odvržete bremena.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes lahko za spremembo popustite v svoji natančnosti in se raje odločite za kreativnost. Kljub elanu ohranite trezen razmislek pri velikih odločitvah, ne pozabite, da prihaja nov dan.

Vas zanima: IZOGNITE SE PRETIRANI ZASKRBLJENOSTI