Dnevni horoskop za četrtek 14. oktobra 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za četrtek 14. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 14. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 14. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. To, da boste zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom gledali malo bolj na svojo korist, še ne pomeni, da ste bolj sebični od drugih. Vsak pač mora najprej poskrbeti zase.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaše delovna produktivnost bo malo nihala iz ene v drugo skrajnost, ampak nič ne skrbite zato, ker se boste vseeno izkazali v dobri luči.

horoskop
Luna je v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Vodnar ima dar za ravnodušnost in vedrino do samega sebe. Občutek za prijateljstvo in družbeno predanost.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu. Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega.

Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Tudi najbolj skrbni ljudje se lahko naveličajo, da jih jemljemo za samoumevne.

Nishan Panwar

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • sir Roger Moore, angleški filmski igralec
  • Ralph Lauren, ameriški modni oblikovalec
  • Cliff Richard, britanski pevec
  • Nataša Kejžar, slovenska plavalka
  • Andreas Widhölzl, avstrijski smučarski skakalec

Na današnji dan je Felix Baumgartner skočil iz višine 39.000 m in tako postavi nov rekord v višinskih skokih. Martin Luther King mlajši prejme Nobelovo nagrado za mir. Charles Chuck Yeager z raketnim letalom Bell X-1 kot prvi človek prebije zvočni zid. Japonska razglasi neodvisnost Filipinov. U-47 potopi bojno ladjo HMS Royal Oak. V Združenem kraljestvu izide knjiga Medved Pu. Rodil se je Peter Šuhel, slovenski informatik, vodja kabineta predsednika vlade RS in Simona Dimic, slovenska inženirka kemijske tehnologije in političarka. Umrl je Bojan Štih, slovenski pisatelj, publicist in Vinko Košak, slovenski pesnik, publicist.

Ko boste uspeli doseči in dosledno vzdrževati svojo osebno usklajenost, bo v vaše izkušnje steklo veliko izobilja.

Abraham Hicks
Katero področje bo zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom najbolj izpostavljeno?

Dnevni horoskop napoveduje težave na psihičnem področju, ter z zobmi.

Katera astro znamenja bodo danes najbolj spontana in sproščena?

V današnjem dnevu boste najbolj spontani in sproščeni rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali NASPROTJA SE LAHKO TUDI ZELO PRIVLAČIJO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če se boste lotili določene obnove ali popravljanja določenih stvari bodite z luno v vodnarju kar se da previdni. Ker boste imeli tudi ogromno drugih obveznosti, boste notranje nemirni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Razbremenjeni boste končno lahko začeli novo poglavje ali pa boste obelodanili svojo neverjetno idejo. Večer bo bolj lenoben, zato si neobremenjeno dovolite več sproščenosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Premagajte tisto, kar vas že tako dolgo obremenjuje in vam ne da miru. Ne bojte se, da bi s svojo odločitvijo koga prizadeli. Postavite se končno enkrat zase in zahtevajte od nekoga odgovore.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni boste preveč togi, saj se vam nikakor ne ljubi pogovarjati o eni in isti zadevi, ki je za vas že zastarela. Po drugi pa ne morete kar tako odnehati, saj si želite razčistiti določene zadeve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Delujte po svoje in se ne pustite motiti. Če se boste ustavljali pri malenkostih, boste na koncu samo zmedeni in nemirni. Največ zase boste naredili, če se boste bolj intenzivno posvetili sami sebi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Imate veliko energije, vendar jo znova in znova napačno usmerjate v stvari, ki niso pomembne za vaš razvoj. Posebno pazite, ko se boste pripravljali na to, da nekomu poveste pravo resnico.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prebudila in navdihnila vas bo umetniška plat. Nikar ne potlačite energije ki prodira, ampak jo izrazite s pisanjem ali risanjem. Pomembno bo, da boste občutkom pustili, da delujejo spontano.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dogovorili se boste za več stvari v istem terminu, zato boste morali naknadno nekaj prestaviti. Pazite na prioritetne obveznosti in na prijatelja, ki že zelo nestrpno čaka na vaš klic.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar si preveč ne razbijajte glave z neko zadevo, ki se vam je pripetila v preteklosti in nanjo sedaj nimate več nobenega vpliva. Podajte se naprej, dvignite glavo in uspelo vam bo tudi nekaj težjega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi vpliva lune v vodnarju se vam bo po mislih pletlo vaše denarno stanje in predvsem vprašanje, kako ga izboljšati. V hipu se boste domislili pametne ideje, vendar jo najprej prespite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naval napredne in prodorne energije lune v vašem znamenju boste dobro izkoristili za osebno rast. Če imate v sebi kreativno žilico, jo vsekakor uporabite v svoj prid in presenetite s tem tudi ostale.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne ugovarjajte, če nimate prave osnove. Še posebno če boste imeli opravka s starejšimi, pazite, kaj boste govorili in kako boste ravnali, saj vas nekdo ves čas spremlja in čaka na vašo napako.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2021 ali SATURNOVNO DIEREKTNO GIBANJE PRINAŠA POVEZOVANJE