Dnevni horoskop za 9. marec 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 9. marec, današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 9. marec 2020, astrološka napoved. Preverite smernice in napovedi za vaše zodiakalno znamenje. Današnji horoskop – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Danes lahko iz čiste zamišljenosti pozabite kakšno pomembno dejanje, prisotni boste tudi počasnost ter pretirana čustvenost.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 18.48 Polna luna – Ščip

Polna luna – Ščip

Polna luna vas usmerja, da se poglobite vase in se osredotočite na rešitve. Zapisujte si pomembne prebliske, saj vas lahko dolgoročno rešijo pred zagato.

Soočali se boste s starimi vzorci, polna luna bo umirila vaše nemirno srce, vendar ga bo po drugi strani tudi obremenila, zato se raje posvetite telesu in negi.

Všeč vam bodo umirjene kavarne, kjer boste lahko klepetali s prijatelji in umirjena glasba, ob kateri lahko meditirate in le tako premostite napetosti, ki jih prinaša. Poglabljali se boste v dvome in strahove, težko se boste zaščitili pred zunanjimi vplivi. Privoščite si tudi post, saj bo zelo učinkovit.

LUNA JE V ZNAMENJU DEVICE

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

O ljubezni vemo samo to, da je ljubezen vse.

Emily Dickinson

Rojstva na današnji dan:

Jože Kerenčič, slovenski pisatelj
Janko Kos, slovenski književni teoretik, esejist in kritik
Jože Pučnik, slovenski politik in sociolog
Ornella Muti, italijanska filmska igralka
Maite Perroni, mehiška pevka in igralka
Marko Šuler, slovenski nogometaš
Julia Mancuso, ameriška alpska smučarka

Dnevni horoskop astro napoved 9. marec 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dobro počutje in veliko razumevanja bo danes luna v devici krojila po vašem okusu. Edini problem, ki se bo občasno pojavil, bo razdvojenost med tem, kar čutite in kaj misli vaš razum.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V današnjem dnevu boste okusili sadove minulega dela. Mirne volje boste lahko malo več zapravljali. To vas bo najbolj osrečevalo. Ljubljena oseba vam bo danes kljub Polni luni naklonjena.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste podjetni, kot v svojih najuspešnejših časih in ne boste se ustrašili ničesar, tudi tveganja ne. In prav to se vam bo obrestovalo, še posebej na področju financ, kjer ste malce zaspali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekatere odločitve v službi se vam zaradi vpliva Pole lune ne bodo zdele smiselne, a boste vseeno dokaj neobremenjeno pluli med nalogami. Uspevalo vam bo vse, česar se boste lotili iskreno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Produktivnost iz preteklosti se bo obrestovala, zato dobrega počutja danes ne bo manjkalo. Začnite razmišljati o prijetnem dogajanju, ki vam resnično manjka že nekaj časa. Presenetite sebe.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop 9. marec 2020

Poslovna storilnost bo v današnjem dnevu kljub Polni luni v devici nad povprečjem. Posvetite se nalogam, ki vas bodo zadovoljile od znotraj. Imate vse možnosti za napredovanje in slavo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste morali nastopati zelo samozavestno, da se boste izognili napetemu ozračju Polne lune v znamenju device. Nekdo bo hotel z vami manipulirati, vendar mu ne boste nasedli.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dobra volja bo v današnjem dnevu kljub Polni luni na vrhuncu in to se vam bo kazalo na obrazu. Čustvena vzhičenost bo napolnjevala vaš imunski sistem. Odlično počutje vas bo vzpodbujalo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dobra volja vas bo v današnjem dnevu objela. Zelo boste razposajeni, žareli boste od energije. Kar si boste zamislili se vam bo uresničilo. Tudi na ljubezenskem področju se bodo odvijale lepe situacije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odprlo se vam bo veliko finančnih možnosti, na katere čakate že nekaj časa. Preučite jih in zgrabite za tisto, ki vam bo prinesla največ dobička. Vztrajni boste, saj vas spodbuja luna v devici.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odprite srce nekomu prijetnemu, z veseljem vam bo prisluhnil in vam dal koristen nasvet. Ne pozabite, da vas ima zelo rad, le da se trenutno nahaja v malce težjem obdobju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Posvetite se danes, ko bo luna v devici malo bolj svoji fizični in psihični kondiciji, saj vam pešata. Malo več pozornosti polagajte medsebojnim odnosom in prijateljem, ki že pogrešajo druženje.