Dnevni horoskop za 8. februar 2020

Današnji horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 8. februar, kaj pravi današnji horoskop?

Dnevni horoskop za 8. februar 2020, astro napoved. Preverite napoved ali usmeritev za vaša zodiak znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Danes prihajajo v ospredje zanimanje za druge, razmišljanje in ravnodušnost do materialnega bogastva.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

LUNA JE V ZNAMENJU LEVA

Luna v znamenju leva – Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo.

Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.

Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Tudi prazna roka prinaša srečo, če jo proži dobro srce.

Rojstva na današnji dan:

Ivan Oražen, slovenski zdravnik, dobrotnik
Julia Jean Turner – Lana Turner, ameriška filmska igralka
Jack Uhler Lemmon III., ameriški filmski igralec
James Byron Dean, ameriški filmski igralec
Nicholas King »Nick« Nolte, ameriški filmski igralec
John Grisham, ameriški pisatelj

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Glede marsičesa boste danes, ko bo luna v levu upoštevali le prvi občutek, čeprav je to površen pristop, ki ga bo počasi potrebno spremeniti, toda to vam zaenkrat nikakor ne uspeva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Trenutno se vas dotaknejo le zgodbe, ki bolj dišijo po prijateljstvu kot po ljubezni. Nihče vas ne bo mogel prepričati, nekako boste zadržani, kljub temu vztrajate pri svojih odločitvah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počasi se daleč pride, čeprav danes ko bo luna v levu ne boste preveč prepričani o tem. V določeni situaciji boste ostali brez mnenja. Morda preprosto ne bi radi razlagali svojih razlogov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Danes, ko bo luna v levu lahko na vsakem koraku srečate nekoga, ki vam bo izkazal nekaj pozornosti, uživajte v tem, sicer pa se boste za kaj konkretnega odločili šele proti večeru.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub ognjeni energiji se umirite in počakate na pravi trenutek. Hitro reagiranje prinaša težave v zasebne odnose. Z nekaj potrpljenja in sposobnostjo postaviti partnerja na prvo mesto boste uživali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Luna v levu bo spodbujala intenzivnost, pogum in spremembe po katerih hrepenite. V odnosih bo na trenutke prisotna večja napetost, vendar lahko z nekaj poguma uvidite boljšo sliko.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poiskali si boste možnost za nove stike, posebno z nekom, ki je dovolj odločen in dinamičen. Radi bi se podali v akcijo, toda večkrat se morate prilagoditi in popustiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Oglasil se vam bo nekdo, ki vas še vedno nosi v srcu. Veliko si bosta povedala, vse bo zaradi lune v levu potekalo dokaj sproščeno. Prav zato nadaljujte spontano in brez načrtovanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes vas bodo vrgli iz tira tisti, ki imajo glavno besedo v določenih situacijah. Preveč boste napeti, namesto da bi si počasi poiskali izhod iz težav in komplikacij ter se razbremenili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ob sproščenem dogovarjanju se boste počutili odlično. Všeč so vam osebe, ki so čustvene in spontane. Sledi tudi nekaj novosti v povezavi s pomembno zadevo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes prihaja z vplivom lune v levu nekaj srečnejših vibracij, nekdo vas bo povsem prevzel in očaral, še posebej, če ste se dolgo mučili v ljubezenskih zapletih in težavah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pazite da se zaradi povečanega poguma obetavna zgodba ne bo začela vrteti v negativni smeri. Ostanite zvesti sami sebi in prisluhnite svojim zanimivim notranjim vzgibom.