Dnevni horoskop za 8. december 2019

Luna-v-biku
Luna-v-biku

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

V današnjem dnevu boste začutili celostno zavedanje, ter znali poiskati ravnovesje kljub stresu, ki se bo kopičil. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

Ob 8.29 preide luna v znamenje bika

Luna v biku

Danes prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.

“Svet ni nevaren zaradi tistih, ki delajo slabo, ampak zaradi tistih, ki to gledajo in ničesar ne storijo.”

Albert Einstein

Rojstva na današnji dan:

Bogo Flander, slovenski pesnik, pisatelj
Stevo Žigon, slovensko-srbski gledališki igralec, režiser
Jim Morrison, ameriški rockovski pevec, pesnik
Kim Basinger, ameriška filmska igralka
Sinéad O´Connor, irska glasbenica
Susanne Riesch, nemška alpska smučarka

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes se boste odzivali napeto ali neučakano, s sogovorniki ne boste našli skupnega jezika, spremljal vas bo notranji nemir. Počutje bo v takšnih okoliščinah nekoliko slabše.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste uživali v družbi tistih, od katerih se lahko kaj novega naučite. Prilagodljivost in potrpežljivost, ki za vas nista ravno značilni, bosta tokrat na prvem mestu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če ste se odločili napredovati na osebnem področju bo potrebno vložiti več energije. Dišalo vam bo branje zanimive literature, kjer lahko najdete kakšno zanimivo smernico.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na ljubezenskem področju bosta danes vladali neodločnost in ne taktičnost, ki lahko pokvarita vzdušje tudi v večernih urah. Priznati si morate, da se tokrat niste najbolj potrudili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes si boste izborili nekaj več miru, da bi razmislili, kako naprej, saj ste nekoliko neodločni, še posebej na področju čustev, kjer tonete v nepreverjeno zgodbo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Zanimanje se bo danes usmerilo na vprašanja, ki so povezana s prihodnjimi koraki, a danes še ne boste dobili odgovora, ki ga že dlje pričakujete. Ne ustavljajte se ob napačnih predstavah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezenskih odnosih danes ne pričakujte večjih sprememb in navdiha, saj nekdo preprosto ne razume vašega jezika, kar vas bo razžalostilo in razjezilo, še posebej zvečer.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Veliko lepega se bo danes odvijalo, vendar samo v primeru, če se boste znali soočiti. Pozorni bodite na manjše pripombe nekoga, ki bi se vam že nekaj časa rad približal.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ljubezenske situacije bodo dobile danes bolj pozitivno podobo, saj se boste končno pripravljeni pogovoriti in enkrat za spremembo celo priznati svoje napake, ki ste jih naredili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pričakujte sproščen in navihan dan, čeprav se ne bo zgodilo na poslovnem področju čisto nič posebnega ali nenavadnega. Prihajajo številne priložnosti za nova poznanstva.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Morda boste nekoliko nemirni, zato se ne obremenjujte preveč, saj bo situacija kmalu drugačna. Nove poti vas popoldan vodijo v prijateljski objem, ki bo poudaril zvestobo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Kljub napetim energijam, ki bodo danes na vsak način želele prodreti v vašo bližino, se boste znali notranje umiriti in si pričarati lep dan. Saj veste, da se ob kavi lahko vedno sprostite.