Dnevni horoskop za 7. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

V današnjem dnevu pričakujte dobro psihično počutje, moč srca, živahnost, pogum in optimizem. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved ali poiščite Angela, da vam prinese srečo. Luna je v znamenju rib. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Pripravite primerno pomirjujočo kopel z eteričnimi olji kamilice, sivke in limone.

Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE

Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila.

Unikatni izdelek! Podaja odgovore, s kakšnim namenom se vam določene stvari dogajajo. Izris vaše rojstne karte, interpretacija planetov, hiš, aspektov in ostalih povezav, individualen astrološki vpogled v vašo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Tvoje vizije bodo postale čiste, ko boš pogledal v srce. Kdor gleda zunaj, sanja, kdor gleda notri, se prebudi.

Carl Gustav Jung

 

Horoskop oven
Oven
20. Mar - 20. Apr

Danes lahko podarite prednost prijateljstvu in ljubezni. Draga oseba vam bo naklonjena, nekoliko vas bo zmotilo le to, da vam ne odgovori takoj. Nekoga ne morete pozabiti.
Horoskop bik
Bik
21. Apr – 20. maj

Povsem po naključju vam bo nekdo, ki vam je všeč prekrižal pot, kljub temu pa boste vzkipeli. Ali res ne znate nadzorovati svojih odzivov. Zamislite se in skušajte nekaj spremeniti.
Horoskop dvojčka
Dvojčka
21. Maj – 21. jun

Prenehajte odlagati osnovne stvari do zadnje minute, npr. obisk pri zdravniku. Preverite in se prijavite, da lahko opravite s težavami takoj, ko se pojavijo in jih preprečite.
Horoskop rak
Rak
22. Jun – 21. jul

Vsekakor se držite tistih, ki so vam že dokazali naklonjenost. Razmišljali boste o priložnostih, ki se bodo izkazale za zelo zanimive. Le manjši korak boste morali narediti.
Horoskop lev
Lev
22. jul – 22. avg

Planeti vam v današnjem dnevu obljubljajo napete trenutke in prelepe spremembe. Pomembno pa je, da partnerju sporočite, kakšne so vaše želje in pričakovanja.
Horoskop devica
Devica
23. Avg – 22. Sep

Samskim kot večnim optimistom bodo šteti dnevi svobode, saj prijateljevanje s všečno osebo preide v poglobljen odnos. Ljubezen je na pohodu tudi pri tistih, ki ste v resni vezi.
Horoskop tehtnica
Tehtnica
23. Sep – 22. okt

Družinske odgovornosti bodo v današnjem dopoldnevu spodbujale trezne premisleke o finančnem področju. Pomagajte si s prilagodljivostjo in uspelo vam bo nemogoče.
Horoskop škorpijon
Škorpijon
23. Okt – 22. nov

Ni razlogov za dvome, pustite, da se stvari odvijajo spontano, in ne bodite preveč togi, kot tolikokrat do zdaj. Vezani vztrajajte glede načrta, ob katerem sta z drago osebo že dogovorjena.
Horoskop strelec
Strelec
22. Nov – 20. dec

Preveč se ukvarjate z nečim, kar vam krade energijo in zadeva osebo, ki je ne morete razumeti. Sicer pa ne gre za resnejše težave, kvečjemu za obojestransko neprilagodljivost.
Horoskop kozorog
Kozorog
21. Dec – 19. jan

Ne belite si glave, če vas vaši prijatelji v današnjem dnevu ne bodo razumeli, že kmalu bo veliko bolje. Posvetite se uresničevanju že pozabljenih, a tudi ustvarjalnih načrtov.
Horoskop vodnar
Vodnar
20. Jan – 18. Feb

Nove priložnosti, optimizem in dobra volja, vas bodo spremljali na vsakem koraku. Deležni boste vzpodbude bližnjih. Vaši trenutki sreče se bodo odvijali do večera.
Horoskop ribi
Ribi
19. Feb - 20. mar

Poskusite delovati bolj samostojno in samozavestno. Pred vami je precej razgiban dan. Dela boste imeli ogromno, poleg tega se vam obeta veliko dogajanja na zasebnem področju.