Dnevni horoskop za 7. december 2019

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

V današnjem dnevu vas lahko zbegajo nezbranost, šibka koncentracija in zmeden um, ki je prenasičen z množico nekoristnih misli. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

LUNA JE ZNAMENJU OVNA

Dan je primeren, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji. Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav.

Čez dan se boste prebijali z močno in celo nekoliko agresivno energijo, zato se obisku raznih salonov izognite, saj boste preveč nemirni.

“Najprej te ignorirajo, potem se ti smejijo, potem se borijo proti tebi, potem zmagaš.”

Mahatma Gandhi

Rojstva na današnji dan:

František Čap, češko-slovenski filmski režiser
Jovanka Broz, žena Josipa Broza Tita, predsednika Jugoslavije
Sergej Pahor, slovenski fizik
Larry Bird, ameriški košarkar
John Terry, angleški nogometaš

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V današnjem dnevu bo notranjim napetostim sledil dialog, ki ste ga v bistvu po tihem pričakovali. Vaši argumenti danes ne bodo ravno najboljše sprejeti, kar vas bo razžalostilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes vas bodo prijetno presenetile besede znanca, ki vam prinašajo nove in hkrati pomembne odgovore. Naenkrat boste ugotovili, kaj si nekdo v resnici želi in zato boste tudi veliko bolj odločni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če se boste potrudili, kar ste si zastavili, imate danes odlične možnosti za počasni napredek. Obremenile vas bodo opazke prijateljev, zato se boste morali potruditi ohraniti zbranost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan bo namenjen načrtovanju dela in zaslužka, saj niste v najboljši situaciji. Prijazne in romantične besede prijatelja vas bodo omehčale tudi v najbolj zoprnih trenutkih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes bodo nastopile nejasnosti, vse skupaj vas bo začelo pošteno skrbeti. Poskrbite zase tako kot si zaslužite in se ne zapletajte v prazne pogovore, ki ne vodijo nikamor.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

V prijetni družbi si boste nabrali veliko moči za odločitve na osebnem področju. Obetavno srečanje vam bo v večernih urah dodalo še nekaj strasti in dobre motivacije.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan se bo razvijal v ugodni smeri, med obveznostmi si boste znali vzeti čas tudi za druženje, ki vam bo godilo, saj ste trenutno v situaciji, ko niste radi sami, saj imate strahove.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne razmetavajte danes s svojo energijo, saj jo boste v večernih urah, ko je pred vami pomembno soočenje resnično potrebovali. Naredite končno nekaj zase, v smeri napredka.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poskrbeli boste, da bo vaše počutje danes obarvano z lepimi energijami. Delovali boste umirjeno, složno in hkrati spontano, kar bo simpatični osebi nasprotnega spola zelo všeč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pomembne opravke boste postopoma prevzeli v svoje roke, saj vam to omogoča izredno dobra motivacija. Najboljši rezultati se vam nakazujejo v popoldanskih urah, ko boste popolnoma sproščeni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če boste v odnosih delovali v pozitivni smeri, boste ohranili optimizem in dobro voljo. Ne nasedajte besedam nekoga, ki mu že tako in tako ne zaupate najbolj. Odločite se sami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste obremenjeni z razmišljanjem, kako bi se v kočljivi situaciji rešili na čim lažji način. Soočiti se bo potrebno z nastalo situacijo, ki ne bo najbolj pozitivne narave.