Dnevni horoskop za 6. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, vas zanima kaj je?

Horoskop je zemljevid nebesnih znamenj, na osnovi katerih se določajo značilnosti osebe rojene ob določenem trenutku in v določenem kraju.
Primarna naloga horoskopa je, da prikaže točno določen položaj posameznika v zodiaku glede na planetarna telesa v prostoru in času.

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje malo preveriti in biti pripravljen.

Beseda horoskop izvira iz grške besede “horoskopos” in pomeni pogled na določen trenutek časa. Že od nekdaj so se ljudje ozirali v ozvezdje in razmišljali o svojem bistvu, razsežnosti sveta, preko nebesnega svoda, ter posledično tudi o svoji postavitvi v vesolje, ki mu pripadamo.

Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE

Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila.

Unikatni izdelek! Podaja odgovore, s kakšnim namenom se vam določene stvari dogajajo. Izris vaše rojstne karte, interpretacija planetov, hiš, aspektov in ostalih povezav, individualen astrološki vpogled v vašo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Paulo Coelho

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V svoji koži se boste počutili odlično, kar bodo opazili vsi. Nihče se vam ne bo mogel upreti, še najmanj pa nekdo, ki ga imate radi. Priložnosti, ki jih boste deležni, se bodo ves čas pojavljale.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dobili boste moč in se pogumno soočili s partnerskim odnosom, ki terja spremembe. Po pogovoru se boste počutili prerojeni in s svežo energijo lahko nadaljujete svojo pot.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Od družine in prijateljev lahko danes pričakujete podporo. V ljubezni vam bodo cvetele rože kakor še nikoli, ključ do uspešne komunikacije pa bo v odkritosrčnosti in zaupanju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Energijo pametno porazdelite, tako bo izkupiček občutno večji. Merkur vam jo bo občasno zagodel, saj s stresnimi situacijami ne bo skoparil. Zato pazite na svoje telo in se poskusite več gibati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Morda bi si morali narediti nekoliko drugačen urnik, ki ga boste popestrili z novo zanimivo dejavnostjo. Venera vam bo še posebej naklonjena, če se nahajate v resnem razmerju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Srčni nemir se vas lahko dotakne, ko se bosta s partnerjem podala novim dogodivščinam na proti. Ne trudite se posebej ugajati, ker ste simpatični prav takšni kot ste.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne odločajte se prehitro, še posebej takrat, ko bo treba odločitve sprejeti na poslovnem področju. Nagajala vam bo vaša trma, ki vas bo danes spremljala na vsakem koraku.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes se vam lahko podre kakšen odnos, vendar vam ne bo jasno, kje tiči razlog. Bodite bolj spontani in se brez-skrbno podajte naprej, brez slabe vesti ali občutka krivde.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikoli niste bili in nikoli ne boste agresivni, zato vas bodo ljudje z grobim pridihom še bolj odbijali. Hrepeneli boste po nežnosti in umirjenosti. Bolj intenzivno se boste nagibali tudi k umetnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na trenutke se boste počutili nekoliko nezadovoljno saj se nekdo ne bo odzval kot ste si zamislili. Številni dvomi bodo poskrbeli, da bo vaše razpoloženje do bližnjega nekoliko napeto.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan prinaša dodatno delo, vendar si prav vsega ni treba takoj naložiti, naj mine nekaj časa, da stvari dobijo pravo obliko. Postavili se boste na stran bolj labilnih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prikupil se vam bo nekdo iz družbe, ki vam je neznana, kar vas bo na začetku nekoliko presenetilo. Vse skupaj bo še bolj intenzivno, posebno če trenutno iščete le potrditev.