Dnevni horoskop za 6. februar 2020

današnji horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 6. februar, kaj pravi horoskop za danes?

Dnevni horoskop za 6. februar 2020, astro napoved. Preverite napoved ali usmeritev za vaša astro znamenja, odnosi, zdravje, ljubezen in kariera. Če boste danes spojili svojo čustveno naravo z umom in življenjsko silo, lahko ustvarite otipljive rezultate, ki jih vzpodbudite z intuicijo.

Dnevni horoskop - Astrološka znamenja
Dnevni horoskop – Astrološka znamenja

Luna v znamenju raka

Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost.

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Danes praznuje Peter Poles. Vse najboljše!

Primanjkljaj planetov v zemeljskih znamenjih mu daje občutek igrivosti. Sposoben je prenesti padce ter kritiko in s tem še dodatno rasti na osebnem področju. Pomembno zanj v življenju je, da ima občutek, da ga obkrožajo iskreni ljudje, katerim lahko popolnoma zaupa.

Ljubi življenje ki ga živiš. Živi življenje, ki ga ljubiš.

Bob Marley

Rojstva na današnji dan:

François Roland Truffaut, francoski filmski režiser
Dubravka Tomšič Srebotnjak, slovenska pianistka hrvaškega rodu
Robert Nesta »Bob« Marley, jamajški pevec rock reggaeja, glasbenik
Natalie Cole, ameriška pevka in igralka
Rick Astley, britanski pop pevec
Branko Ilič, slovenski nogometaš

Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line. Natalna karta

Pri naročilu natalne karte, astrološke analize, boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila. Skrivnost življenja – avtorsko delo namenjena vam!

Vsak planet nosi s sabo svojo zgodbo, v interpretaciji natalne analize pa je ta zgodba samo vaša, individualna, prepletena s planetarnimi aspekti, ki gredo še globje v smeri da spoznate svoj pravi jaz in odkrijete svoje neizkoriščene potenciale. S skrbno pripravljenimi besedili boste lažje naredili korak in pridobili odgovore, kateri definirajo vaše delovanje, ter ponazarjajo zakaj se vam določene zadeve ponavljajo ali dogajajo.

Vas danes čaka pomembna zadeva? Preverite, kje so vaše zvezde danes?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Energija lune v znamenju raka bo zahtevna, saj vas vodi v lastne globine in vas spodbuja, da se soočate z lastno negativnostjo. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje bo preživeti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čakanje vas bo danes izredno motilo, toda tokrat nimate druge izbire, kot da se prilagodite. V ljubezni boste prav tako na prelomnici, posebno če je vpleten nekdo, ki ga ne razumete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Mogoče je, da boste naredili zaradi lune v raku in svoje nesigurnosti nekaj začetniških napak. Le raztreseno kimate z glavo in upate, da boste dobili še nekaj časa na razpolago, kar se bo tudi zgodilo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Premislite, koga boste vprašali za nasvet. Lahko pričakujete, da dobite nešteto nekoristnih informacij, pri pogovoru, ki vas bo le zmedel in utrudil. Postajate nepotrpežljivi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu sledi nekaj prijetnih vibracij, najprej v obliki novosti ali dolgo pripravljenim in načrtovanim dejanjem. Pogoji bodo skoraj idealni, zato izkoristite priložnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

S svojo samozavestjo se boste danes kljub občutljivi energiji lune v raku podali novim zmagam naproti. Potrebovali boste veliko iskrenosti in direktnosti, še posebej pri osebah nasprotnega spola.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Velikokrat boste zaradi vpliva lune v raku vrteli film nazaj v upanju, da boste našli nekaj nejasnega. Prepoznajte svetle točke, ki se bodo nizale ena za drugo in vas vzpodbujale.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bolj intenzivno razmislite glede vprašanja, ki vas skrbi že dlje časa. Danes se vsekakor morate prilagoditi in povedati svoje, saj bo le tako več razumevanja s strani bližnjih.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bodite pazljivejši, saj niso vsi pripravljeni razumeti vaših muh in napetosti, ker luna v raku ustvarja napeto ozračje. Ne dovolite, da bi se zopet prepirali, tako doma kot v službi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razporedite svoje dolžnosti tako, da se boste najprej soočili z najbolj zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem aktivnem slogu. V ljubezni prihaja nekaj težav z ljubosumjem.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ni vsaka sprememba dobrodošla, premislite tudi o tem, kaj boste dobili v zameno in ne bodite tako prepričani v svoj prav. Jezili vas bodo tisti, ki le veliko govorijo in ne storijo ničesar.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čaka vas učinkovit dan, saj boste nekoliko močneje čutili tok, kam je potrebno iti in kaj je potrebno narediti. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo bo močna.