Dnevni horoskop za 6. december 2019

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravi horoskop za danes?

Danes lahko v notranjosti začutite pomanjkljiv stik s sabo ali prikrite dvome, ki izvirajo iz preteklih dogajanj. Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan. Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!

Natalna karta –  Podarite sebi lepo darilo! – Astrologija on line.

LUNA V ZNAMENJU OVNA

Luna v znamenju ovna – Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

“Treba je mnogo preprostih besed kakor: kruh, ljubezen, dobrota, da ne bi slepi v temi na križpotjih zašli s pravega pota.”

Tone Pavček

Rojstva na današnji dan:

Fran Jaklič – Podgoričan, slovenski pisatelj
Tone Ferenc, slovenski zgodovinar
Josip Globevnik, slovenski matematik
Keke Rosberg, finski voznik formule 1

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Aktivno boste razmišljali, kje naj bi se spremembe začele, medtem ko se bo vse dogajalo kaotično. Pomembne spremembe ta trenutek še ne opazite, a kmalu bo jasno, da se morate ustaviti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaupanje bo danes zelo pomembno. Borili se boste sami s sabo in z notranjimi dvomi, vendar boste po tehtnem premisleku ugotovili, da nima smisla, saj vas vse skupaj preveč obremenjuje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Planetarni vpliv bo danes vse prej kot obremenilen, vaše ideje pa hitre in prodorne. Naredite tisto, kar načrtujete že dlje časa, saj imate tokrat lepo priložnost za napredek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vedno komaj čakate na začetek nove naloge ali podviga, tokrat pa ste preutrujeni. Dan bo namenjen temu, da se sprostite in zadeve začnete opravljati iz drugega zornega kota.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste s svojo vsebino in prijetno podobo znali osvojiti tudi najbolj speče srce. Zdaj ni čas, da bi prepuščali naključju, vse skupaj bo odvisno predvsem od vaših odločitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Danes žal ne morete zmagati, zato nikar ne zapravljajte dragocenega časa, ker je konkurenca tokrat močnejša. Poskrbite raje za vse, kar je povezano s študijem in poslovnimi odločitvami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vrteli se boste v raznih idejah, vendar se posvetite le tistim, ki so realni. Pomembno je tudi, da sledite svojemu ritmu, premislite o stvareh in si ustvarite svoj notranji mir.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste deležni ugodnih okoliščin, zato jih izkoristite na najboljši možen način in si izborite svoj prav, tudi pri družinskem članu, ki je zelo hladen in na trenutke nedostopen.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne upirajte se vsemu kar se spontano dogaja v vaši bližini. Izogibajte se obrambne drže, saj vas vodi le v napetosti. Vrnite se raje k tihemu zaupanju, ker bo to najbolje za vas.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razmislite o možnostih, ki vam jih nudi današnji dan. Ker ne boste obremenjeni z delom in financami, si boste veliko lažje odtrgali nekaj časa zase in za globok razmislek.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naj vam ne bo nerodno, če boste nekomu izpovedali kaj vas moti in kaj čutite. Držite se tistega, kar že poznate in nikar ne pretiravajte. Pomirila vas bo tudi prisotnost dobrega prijatelja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihaja veliko priložnosti, zato glavo pokonci, ko se bo potrebno dogovarjati o pomembni zadevi. Nikar se ne ustavite tik pred ciljem, saj tokrat zelo dobro pripravljeni.