Dnevni horoskop za 4. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo zvezde danes?

V današnjem dnevu se bo vse reševalo z strogostjo, prisoten bo tudi ego identitete ter povečana težnja k deloholičnosti. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved ali poiščite Angela, da vam prinese srečo. Ob 11.23 nastopi Prvi krajec.

Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE

Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila.

Unikatni izdelek! Podaja odgovore, s kakšnim namenom se vam določene stvari dogajajo. Izris vaše rojstne karte, interpretacija planetov, hiš, aspektov in ostalih povezav, individualen astrološki vpogled v vašo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Navdih obstaja, vendar te mora najti pri delu.

Pablo Picasso

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zrelejši ste kot se zavedate, vaša moč prihaja iz vaše odprtosti in prilagodljivosti, dodaja jo tudi luna. Če želite zmagati, morate biti pripravljeni na občasno izgubo. In pustite karto ali dve odprti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pripravljeni boste na nove začetke, saj vas spremlja ugodna planetarna pozicija. Primanjkovalo vam bo le direktnosti, vendar boste zato optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na pomembnem srečanju boste bolj zadržani kot običajno. Prepričani boste o svojem prav, kar bo okolico nekoliko presenetilo, vendar se boste težko izpostavljali. Glede čustev preveč nihate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Izkoristite svojo domišljijo, ki jo prinaša planetarna pozicija, ter svoje delo obrnite v hobi. Tako boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k novim, simpatičnim začetkom.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ponudila se vam bo priložnost, kar pomeni, da boste morali v nekaj zanimivega vložiti veliko svojega časa in energije. Pričakujete lahko tudi manjše ljubezensko nezadovoljstvo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Polni energije boste danes usmerjeni k uresničevanju skritih in pikantnih želja. Na zasebnem področju prihaja priložnost za iskren pogovor, kar boste tudi z veseljem izkoristili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Previdni bodite v odnosih s sodelavci, saj vas ne bodo razumeli kot bi želeli. Ne skrbite, če se boste morali znajti sami in poskrbeti, da bo vse tako kot je treba, saj boste pogumni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste spoznali, kako pogosto se stvari zgodijo čisto po naključju, kakršnega si sploh nismo upali pričakovati. Energije, ki prihajajo popoldan bodo razpršene.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne glede na to, kako se boste počutili, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet s prijatelji. Poslovni rezultati bodo danes prav prijetni, kar vas bo navdihnilo z optimizmom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub notranji napetosti se boste počutili zelo učinkoviti. Veliko borbene energije in praktične naravnanosti vas vodi v akcijo. Prijetni komplimenti bodo polepšali vaš večer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imate občutek, da so vas doletele vse stvari, ki vas močno vznemirjajo. Na poslovnem področju pričakujte nekaj nesporazumov, še posebej če se niste najbolj vajeni prilagajati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poslovne in finančne situacije so obtičale, zato poiščite še nekaj novih priložnosti, ki vas bodo razveselile. Prijateljstvo bo danes dobilo za vas poseben pomen.